Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 27.03.2016, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Michael Frolík (CGY) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:56
    Jakub Nakládal (CGY) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:03
    Marián Hossa (CHI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:26
    Tomáš Fleischmann (CHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 10:20
    Richard Pánik (CHI) 0+0, 3 střely, čas na ledě 10:18
    Michal Rozsíval (CHI) 0+1, 0 střel, čas na ledě 16:47 (06:54:12)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Scott Darling (CHI) 31 zák., 1 gól, 96,9%
    2. Joni Ortio (CGY) 23 zák., 2 góly, 92,0%
    3. Andrew Shaw (CHI) 1+0

     
    Calgary podruhé v řadě na svém ledě Chicago porazit nedokázalo. O nakonec hladké výhře Blackhawks rozhodl po střele Michala Rozsívala ve druhé třetině Andrew Shaw, který do jeho rány vložil skvěle hůl a puk se od jeho hokejky odrazil pod horní tyč. Definitivní pojistku hosté z Chicaga přidali v samotném závěru utkání, kdy se do prázdné brány prosadili Andrew Ladd a Teuvo Teräväinen. Konečný výsledek. Calgary Flames 1 Chicago Blackhawks 4.
     
    Konec zápasu.
    59:49 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:4
     
    59:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TEUVO TERÄVÄINEN střílí další gól do prázdné brány a ve Scotiabank Saddledome je hotovo! Teuvo Teräväinen zavezl puk středem ledové plochy do útočného pásma a krátce za modrou čárou napřáhl ke střele zápěstím, která zaplula mezi tři tyče prázdné brány. Asistence: Patrick Kane, Niklas Hjalmarsson.
     
    59:24
    Scott Darling se ocitl u své levé tyče pod obrovským tlakem, brankář Chicaga ho ovšem přečkal a Calgary si vyžádalo oddechový čas, po kterém Joni Ortio opět zůstal na střídačce.
    58:48 Andrew LADD - 1:3
     
    58:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ANDREW LADD skóruje do prázdné brány a s největší pravděpodobností pečetí vítězství Blackhawks v dnešním zápase!! Johnny Gaudreau si hrál na obranné modré čáře tak dlouho s pukem, až mu vypíchl Andrew Ladd a poté puk poslal do prázdné klece. Bez asistence.
     
    58:30
    Joni Ortio je na střídačce a Calgary to zkouší minutu a půl před koncem při hře bez brankáře.
     
    58:10
    Richard Pánik našel mezi kruhy pro vhazování Duncana Keitha, který pálil k pravé tyči, Joni Ortio ale jeho pokus levým betonem vyrazil! To byl skvělý a důležitý zákrok.
     
    57:15
    Poslední utkání mezi Calgary a Chicagem právě v Scotiabank Saddledome skončilo v normální hrací době 1:1, dnes to ale zatím na prodloužení příliš nevypadá.
     
    56:51
    Nechybělo mnoho a Sean Monahan mohl necelé čtyři minut před koncem poslat dnešní zápas do prodloužení.
     
    56:11
    Johnny Gaudreau krásně objel bránu a poté před ní hledal Seana Monahana, který se málem dostal ke střele do odkryté části brány, jenže puk ve velké šanci promáchl!
     
    55:13
    Jonathan Toews na pravém křídle nabral rychlost a poté napřáhl ke střele, která minula bližší horní roh brány a skončila v ochranné síti.
     
    54:28
    V závěru utkání se sice hra přelévá ze strany na stranu, na čtvrtý gól zápasu ale na jedné nebo druhé straně zatím čekáme marně.
     
    53:48
    Utkání se blíží ke svému konci a pomalu se blíží čas, kdy to Calgary Flames zkusí ve hře bez brankáře. Samozřejmě za předpokladu, že Chicago bude stále ve vedení.
     
    52:16
    Flames se po delší odmlce dostali k nebezpečné střele, když jeden z domácích hokejistů od modré čáry mířil střelou po ledě přesně ke vzdálenější levé tyči, Scott Darling ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem puk vykopl mimo tři tyče!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. D. Hamilton (F. Hamilton, Gaudreau) – 26. Ladd, 40. Shaw (Rozsíval, Ladd), 59. Ladd, 60. Teräväinen (Kane, Hjalmarsson)


    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Giordano (C), Engelland (A), Brodie, D. Hamilton, Jokipakka, Nakládal – Gaudreau, Monahan (A), F. Hamilton – Brouma, Backlund, Frolík – Colborne, Bennett, Hathaway – Bollig, Stajan, Ferland. Hlavní trenér: Bob Hartley.
    Chicago Blackhawks: Darling (Leighton) – Keith (A), Hjalmarsson, Svedberg, Seabrook (A), van Riemsdyk, Rozsíval – Ladd, Toews (C), Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Fleischmann, Teräväinen, Pánik – Desjardins, Krüger, Shaw. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Kevin Pollock – Ryan Galloway, Mark Wheler

    Diváci: 19289
    bahis siteleri