Piešťany – Bardejov 3:1 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HK Bardejov
sk Neděle 27.03.2016, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR) • Baráž o udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Piešťany dali gól!
    MIROSLAV ZÁLEŠÁK zo stredového kruhu dáva na 3:1 a priblížil tak Piešťany k prvému miestu v baráži po dnešku. Asistencia: Radovan Trefný.
     
    55:06
    Bardejov dal gól!
    Šťastný gól hostí, strelu MICHALA PICHNARČÍKA Rybár vyrazil, ale puk sa mu od chrbta odrazil do bránky. Domáci brankár ešte reklamuje hráča v bránkovisku, diváci pískajú, ale nič to Piešťanom nebude platné. A o drámu je postarané.
    Asistencia: Radovan Cútt.
     
    41:11
    Piešťany dali gól!
    Dobrá práca Trefného na červenej, zastavil hostí, posunul puk na modrú Tomčákovi, ktorý krížom našiel JAKUBA RUČKAYA, ktorý už mal pred sebou poloprázdnu bránku a Sabola na ľade.
    Asistencia: Jozef Tomčák.
     
    14:17
    Piešťany dali gól!
    Trochu šťastný gól pre Piešťany. Hluch zachytil puk na modrej, nie príliš prudkou strelou nahodil na bránku, kde sa vyrazený puk od Sabola odrazil od padajúceho obrancu naspäť na bránkovisko až k JÁNOVI PARDAVÉMU, ktorý už bez problémov doťukol. Dáva tak svoj už tretí barážový gól.
    Asistencia: Peter Hrehorčák, Tomáš Hluch.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 15. Pardavý (Hrehorčák, Hluch), 42. Ručkay (Tomčák), 59. Zálešák (Trefný) – 56. Pichnarčík (Cútt)


    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Gipters, Hudec (A), Belluš, Saliji, Ručkay (A) – Trefný, Filip (C), Tibenský, Tomčák, Zálešák – Kotaška, Hluch, Hrehorčák, Pardavý, Šimíček – Nechala, Svetlík, Brancis, Tvrdoň, Kučera
    HK Bardejov: Sabol – Valjent, Takáč (A), Gmitter (C), Kalináč, Baláž – Valentín (A), Bednár, Mikolášek, Cútt, Solomonchak – Polaček, Pichnarčík, Šimčák, Linet, Jokeľ – Loydl, Česelka, Vaško, Ščurko, Ihnaťo

    Rozhodčí: D.Konc, Kubuš – Holienka, Synek

    Diváci: 1311
    bahis siteleri