New Jersey – Boston 2:1 (kon.) | NY Islanders – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Montreal – Detroit 4:3 (kon.) | Florida – Toronto 2:5 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.)
Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Toronto Maple Leafs
Středa 30.03.2016, 01:38 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:21 Nazem KADRI - 2:5
     
    57:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Gólem do prázdné branky přidává tečku za dnešním zápasem NAZEM KADRI, který zkompletoval hattrick! Asistence: Michael Grabner.
     
    56:29
    Florida to zkouší bez brankáře!
    51:26 Gregg MCKEGG - 2:4
     
    51:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí ještě vykřesávají naději! První gól ve své kariéře v NHL střílí GREG MCKEGG, který se dostal k dopíchnutí puku za záda Berniera! Dokonal tak práci Purcella před brankovištěm Toronta. Asistence: Teddy Purcell, Alex Petrovic.
     
    49:51
    Po Nylanderově střele zazvonila v hale tyč a fanouškům Floridy se ulevilo – pátý gól by byl konečným hřebíčkem.
    46:34 Pierre-Alexander PARENTEAU - 1:4
     
    46:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají třetí dnešní přesilovku! Gardiner přihrál na pravé křídlo na PIERRA-ALEXANDRA PARENTEAUA, který našel prostor pro svou střelu, na kterou Luongo přes clonící hráče neměl šanci pořádně vidět. Asistence: Jake Gardiner.
     
    45:51
    Přichází ale další vyloučení na straně Floridy. Za podražení si jde trest odsedět Greg McKegg.
     
    44:26
    Jen jsem to dopsal, přišly dvě velké šance! Jágrovu střelu vyrazil Bernier do pole, odkud se do rychlého protiútoku vydal Parenteau, proti němuž Luongo fenomenálně vleže na břiše zasáhl a vychytal jeho kličku.
    38:14 Nazem KADRI - 1:3
     
    38:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Torontu se daří opět využít přesilovku a znovu je to NAZEM KADRI, který využil menšího chaosu u branky Luonga, kde se objevili všichni čtyři bránící hokejisté a poté, co se k němu dostal puk, si nabruslil více do středu a bekhendem prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Connor Brown, Tyler Bozak.
     
    36:15
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Shaw – 2 min., podražení).
     
    33:49
    To byla šance! Ekbladovu ránu od modré Bernier jen vyrazil vedle sebe, kam se natahoval Jágr, který zápěstím směřoval puk do branky, ale chybělo pár centimetrů – místo gólu se kotouč odrazil zpět do pole o vzdálenější tyčku!
     
    33:14
    Ošklivý faul holí na Jokinena, který byl zasažen do obličeje a sesypal se na led jako domeček z karet. Dvě minuty dostává Connor Carrick.
    30:36 Nazem KADRI - 1:2
     
    30:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita! Rychlou kombinaci vyřešili hosté přihrávkou před branku na Michálka, který po zpracování posunul puk za sebe před brankoviště Luonga, kam se dokázal natáhnout NAZEM KADRI, jenž vrací Torontu vedení! Asistence: Milan Michálek, Connor Brown.
     
    28:55
    Hosté si zahrají přesilovou hru, když za hákování je vyloučen Jaromír Jágr.
     
    27:42
    Další přečíslení Floridy, tentokrát 3 na 2, kterému s vypětím všech sil dokázal Jonathan Bernier odolat! Obrovskou šanci nedokázal dotáhnout do konce ani z druhé vlny dojíždějící McKegg.
    26:23 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    26:23
    Florida právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Bleskový protiútok spolu sehráli Huberdeau s Barkovem, přičemž JONATHAN HUBERDEAU dokázal využít přečíslení k prostřelení Berniera! Asistence: Aleksander Barkov, Jaromír Jágr.
     
    19:38
    V závěru třetiny se ještě osekávali Purcell s Carrickem a oba míří na trestnou lavici. Hrát se bude ve čtyřech.
    15:11 Michael GRABNER - 0:1
     
    15:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Co nevyšlo napoprvé, to vyšlo záhy poté! Grabner znovu vybojoval puk a ujížděl do přečíslení s Brownem, kterému poslal puk. Ten po přejetí modré přihrál zpět MICHAELU GRABNEROVI, jenž prostřelil bezmocného Luonga! Asistence: Connor Brown, Jake Gardiner.
     
    14:52
    Obrovská šance Toronta v oslabení! Grabner se dostal k puku a vyrazil do úniku, jenže při zakončení se netrefil na klec!
     
    13:34
    Florida po krátkém setrvání ve středním pásmu nabrala opět směr na branku Berniera a akci Purcella zastavil jen nedovoleným bráněním Morgan Rielly.
     
    10:20
    Vylučovat se bude také na straně Floridy. Hru přerušil po dvaceti vteřinách signalizované výhody svým zákrokem až Luongo a na trestnou lavici odchází obránce Kulikov. Komerční pauza.
     
    06:57
    Aktivita Floridy sice branku zatím nepřinesla, ale domácí si vykoledovali alespoň faul. Dvě minuty za sekání dostává Michálek.
     
    01:20
    Toronto sice na chvilku vyvezlo puk do bezpečí, ale Florida opět zahrozila! Konkrétně pak Jágr se zjevil sám před Bernierem, ale svou ránu zápěstím nedokázal umístit za přesouvajícího se Berniera! Nádherná přihrávka Huberdeaua od mantinelu mezi kruhy!

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 27. Huberdeau (Barkov, Jágr), 52. McKegg (Purcell, Petrovic) – 16. Grabner (Brown, Gardiner), 31. Kadri (Michálek, Brown), 39. Kadri (Brown, Bozak), 47. Parenteau (Gardiner), 58. Kadri (Grabner)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Campbell, Kampfer, Kulikov, Petrovic, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Hudler, Bjugstad, Purcell – Shaw McKegg, Wilson
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Sparks) – Rielly, Marinčin, Carrick, Gardiner, Corrado, Valijev – Grabner, Kadri, Michálek – Parenteau, Nylander, Hyman – Brown, Bozak, Boyes – Smith, Laich, Greening

    Rozhodčí: Dave Jackson, Jon Mclsaac – Pierre Racicot, Steve Barton
    bahis siteleri