New Jersey – Boston 2:1 (kon.) | NY Islanders – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Montreal – Detroit 4:3 (kon.) | Florida – Toronto 2:5 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.)
Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Toronto Maple Leafs
Středa 30.03.2016, 01:38 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:21 Nazem KADRI - 2:5
     
    57:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Gólem do prázdné branky přidává tečku za dnešním zápasem NAZEM KADRI, který zkompletoval hattrick! Asistence: Michael Grabner.
    51:26 Gregg MCKEGG - 2:4
     
    51:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí ještě vykřesávají naději! První gól ve své kariéře v NHL střílí GREG MCKEGG, který se dostal k dopíchnutí puku za záda Berniera! Dokonal tak práci Purcella před brankovištěm Toronta. Asistence: Teddy Purcell, Alex Petrovic.
    46:34 Pierre-Alexander PARENTEAU - 1:4
     
    46:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají třetí dnešní přesilovku! Gardiner přihrál na pravé křídlo na PIERRA-ALEXANDRA PARENTEAUA, který našel prostor pro svou střelu, na kterou Luongo přes clonící hráče neměl šanci pořádně vidět. Asistence: Jake Gardiner.
    38:14 Nazem KADRI - 1:3
     
    38:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Torontu se daří opět využít přesilovku a znovu je to NAZEM KADRI, který využil menšího chaosu u branky Luonga, kde se objevili všichni čtyři bránící hokejisté a poté, co se k němu dostal puk, si nabruslil více do středu a bekhendem prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Connor Brown, Tyler Bozak.
    30:36 Nazem KADRI - 1:2
     
    30:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita! Rychlou kombinaci vyřešili hosté přihrávkou před branku na Michálka, který po zpracování posunul puk za sebe před brankoviště Luonga, kam se dokázal natáhnout NAZEM KADRI, jenž vrací Torontu vedení! Asistence: Milan Michálek, Connor Brown.
    26:23 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    26:23
    Florida právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Bleskový protiútok spolu sehráli Huberdeau s Barkovem, přičemž JONATHAN HUBERDEAU dokázal využít přečíslení k prostřelení Berniera! Asistence: Aleksander Barkov, Jaromír Jágr.
    15:11 Michael GRABNER - 0:1
     
    15:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Co nevyšlo napoprvé, to vyšlo záhy poté! Grabner znovu vybojoval puk a ujížděl do přečíslení s Brownem, kterému poslal puk. Ten po přejetí modré přihrál zpět MICHAELU GRABNEROVI, jenž prostřelil bezmocného Luonga! Asistence: Connor Brown, Jake Gardiner.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 27. Huberdeau (Barkov, Jágr), 52. McKegg (Purcell, Petrovic) – 16. Grabner (Brown, Gardiner), 31. Kadri (Michálek, Brown), 39. Kadri (Brown, Bozak), 47. Parenteau (Gardiner), 58. Kadri (Grabner)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Campbell, Kampfer, Kulikov, Petrovic, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Hudler, Bjugstad, Purcell – Shaw McKegg, Wilson
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Sparks) – Rielly, Marinčin, Carrick, Gardiner, Corrado, Valijev – Grabner, Kadri, Michálek – Parenteau, Nylander, Hyman – Brown, Bozak, Boyes – Smith, Laich, Greening

    Rozhodčí: Dave Jackson, Jon Mclsaac – Pierre Racicot, Steve Barton
    bahis siteleri