Švýcarsko – Česko 1:3 (kon.) | Finsko – USA 1:2 (kon.) | Japonsko – Švédsko 0:2 (kon.)
Kanada – Rusko 8:1 (kon.)
konec
Kanada
8:1 (0:1, 6:0, 2:0)
Rusko
Středa 30.03.2016, 04:35 • Sandman Center, Kamloops • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že toto utkání sledovalo 4453 diváků se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera, případně dobré ráno! (06:50:59)
     
    Střely na branku: 33:14
    Kanaďanky doslova rozstřílely Rusko vysoko 8:1! Kanada sice prohrávala 0:1, ve druhé třetině ale vstřelila šest branek.

     
    Je dobojováno! Kanadský gólostroj se v závěrečné dvacetiminutovce poněkud zadrhnul, nicméně svěřenkyně Laury Schulerové nakonec dokráčily k více než přesvědčivé výhře 8:1! Ve třetí třetině se ještě prosadila Poulinová s Clarkovou, které určily konečnou podobu výsledku.

    Nejlepší hráčkou zápasu byla na ruské straně vyhlášena Olga Sosinová, zatímco z tábora vítězek si ocenění odnesla Rebecca Johnstonová.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Jocelyne Larocqueová na útočné modré ztratila kotouč, Kanaďanky to ale vůbec nemusí mrzet!
     
    59:13
    Meghan Agostaová se teď po levém křídle prokousala do útočného pásma, z rohu kluziště prokličkovala do předbrankového prostoru, ale její následné zakončení proletělo těsně vedle levé tyče ruské svatyně!
     
    58:39
    Svěřenkyně Michaila Čekanovova vybojovaly ještě jedno buly v útočném pásmu, nicméně debakl už se jim nejspíš odvrátit nepodaří.
    57:52 Emily CLARKOVÁ - 8:1
     
    57:52
    Kanada právě vstřelila branku!
    Závar před Sorokinovou ale pokračoval a nakonec je z toho osmý gól v ruské síti! EMILY CLARKOVÁ se dostala k dorážce z předbrankového prostoru a povedeným obloučkem překonala ležící ruskou brankářku! Asistence: Jillian Saulnierová, Blayre Turnbullová.
     
    57:48
    Jillian Saulnierová byla kousíček od osmého gólu, ale z bezprostřední blízkosti nedokázala Sorokinovou překonat!
     
    57:03
    Ljudmila Beljakovová nic nevymýšlela a od modré vypálila, její tečovaná střela ale nebyla vůbec přesná a puk zaduněl jen o zadní hrazení.
     
    56:16
    Sborná si nepohlídala přechod do útočného pásma, svěřenkyním Michaila Čekanovova byl odpískán ofsajd a vhazovat se bude poblíž kanadské střídačky.
     
    55:59
    Ruská rozehrávka skončila na hokejce Meaghan Mikkelsonové, zkušená zadačka Calgary nyní zakládá další akci pořadatelské země.
     
    55:28
    Kanaďanky už se nikam neženou a v poklidu kombinují ve vlastním pásmu, do konce zápasu již nyní zbývá necelých pět minut.
     
    54:47
    Před námi je další komerční přestávka, to už Kanaďanky hrají opět v plném počtu.
     
    54:21
    Alexandra Kapustinovová to zkusila od modré, ale její pokus byl zblokován a Kanaďanky se poté osvobodily.
     
    53:44
    Hráčky pořadatelské země byly blízko další trefě v oslabení! Blayre Turnbullová prchla po pravém křídle a tvrdě vypálila, Sorokinová si však nakonec poradila!
    53:19 Philip POULINOVÁ - 7:1
    Marken.cz

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 21. Johnstonová (Jennerová, Rougeauová), 24. Krzyzaniaková (Jennerová, Johnstonová), 24. Wakefieldová (Johnstonová), 25. Mikkelsonová (Saulnierová, Wickenheiserová), 26. Mikkelsonová (Watchornová, Johnstonová), 38. Krzyzaniaková (Wakefieldová, Jennerová), 54. Poulinová (Jennerová), 58. Clarková (Saulnierová, Turnbullová) – 14. Gavrilovová (Vafinovová, Smolencevová)


    Kanada: Labonteová (Maschmeyerová) – Larocqueová, Krzyzaniaková, Rougeauová, Fortinová, Watchornová, Mikkelsonová "A" – Saulnierová, Clarková, Wickenheiserová – Johnstonová, Jennerová, Wakefieldová – Agostaová "A", Poulinová "C", Spoonerová – Bramová, Turnbullová, Rattrayová.
    Rusko: Prugovová (24. Sorokinová) – Pirogovová, Šibanovová, Šukinová "C", Gončarenková, Kapustinovová, Nikolajevová, Skibová, Silinová – Smolencevová "A", Gavrilovová "A", Vafinová – Sosinová, Burinová, Pavlovová – Smolinová, Beljakovová, Mitrofanovová – Štarjovová, Děrgačjovová, Kadirovová.

    Rozhodčí: Nicole Hertrichová (GER), Jamie Huntleyová (USA) – Bettina Angererová (AUT), Nataša Pagonová (SLO)

    Diváci: 4453
    bahis siteleri