Jihoafrická rep. – Hongkong 9:1 (kon.) | Gruzie – Bosna a Hercegovina 8:0 (kon.) | Turecko – Lucembursko 10:2 (kon.)
konec
Turecko
10:2 (3:0, 4:2, 3:0)
Lucembursko
Pátek 01.04.2016, 19:00 • Silivrikapi Ice Sport Hall, Istanbul, Turecko • Mistrovství světa - III. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše. U dalších on-line přenosů nashledanou! (21:19:25)
    Fragmenty z dnešního zápasu

     
    Šesté utkání tohoto mistrovství světa je tedy u konce a Turecko si připisuje druhé vítězství. Poslední třetinu domácí reprezentace ovládla v poměru 3:0 a zaslouženě tak uslyší tureckou státní hymnu. Nejlepším hráčem zápasu z turecké strany je kapitán a autor hattricku Emrah Özmen. Za Lucembursko byl jako nejlepší hráč zápasu vyhlášen Georges Scheier.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Na Kahramana letěla ještě jedna střela, avšak domácí brankář už nemusel zasahovat. Dnešní utkání skončí výsledkem 10:2!
     
    59:44
    Andy Kocoglu se sice hodně snažil, ale rychlejší než Ronny Scheier nebyl. Výsledkem je zakázané uvolnění domácí reprezentace.
     
    59:12
    Hraje se poslední minuta třetí třetiny a také poslední minuta celého zápasu. Jeden z domácích měl skvělou pozici, avšak z mezikruží těsně minul!
     
    58:42
    Philippe Lepage si minutu a 18 vteřin před koncem připisuje 39 úspěšný zákrok. Bylo to po slabé střele z levé strany.
     
    58:00
    Turecko v plném počtu.
     
    57:40
    Nahozený kotouč od mantinelu padal do brankoviště, kde se snažil zakončovat Holtzem. Místo letícího puku však trefil jen lapačku, do které Kahraman schoval kotouč.
     
    57:12
    Turecko hraje ve čtyřech.
     
    56:52
    Nicméně tahle přesilová hra pět na tři je hodně chabá. Jediná střela od modré čáry letěla vedle brány a poté už Turci vyhodili kotouč do středního pásma.
     
    56:00
    Je tady dvojnásobná početní výhoda Lucemburska. Dvě trestné minuty totiž dostává i Serdar Semiz (TUR), který podrazil jednoho ze soupeřů.
     
    55:12
    Velmi rychle po vstřelení branky si jde Gökalp Solak (TUR) posedět na lavici hanby. Dostává totiž dvě trestné minuty za vražení na hrazení.
    55:03 Gökalp SOLAK - 10:2
     
    55:03
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Kdyby Turci, jakožto vyznavači islámského náboženství, mohli, určitě by si dnes dali čepovanou desítku! Necelých pět minut před koncem zápasu se totiž ke střele z poměrně velkého úhlu dostal GÖKALP SOLAK a velmi přesným zakončením překvapil soupeřova gólmana. Ten se sice hodně diví, ale u tyče přeci jenom nějaké to místo měl. Desátá branka domácí reprezentace! Asistence: Serdar Semiz, Yusuf Kars
     
    54:45
    Po střele, kterou Kahraman v klidu lapil, se na brankovišti vytvořila taková menší valná hromada. Žádný konflikt ale z toho nakonec nebyl.
     
    53:58
    Hodně nevýraznou pasáž nyní narušil Alec Kocoglu, který si sjel mezi kruhy a dokázal vyslat svižný, avšak nepřesný pokus.
     
    52:17
    Lucembursko v plném počtu.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. Al. Kocoglu (Kavaz), 13. Semiz (Gümüs, Özmen), 14. Halil, 22. An. Kocoglu (Al. Kocoglu), 28. Özmen (Semiz), 36. Özmen (Solak), 40. Gümüs (Semiz, Özmen), 45. Özmen (Semiz, Solak), 51. Ö. Kars (Kavaz), 56. Solak (Semiz, Y. Kars) – 27. Cannon (R. Beran), 35. T. Beran (G. Scheier, R. Beran)


    Turecko: Kahraman (Bozaci) – Özturk, K.Salt, Y.Kars, Aktürk, Savas, Coskun – Özmen (C), Solak, Semiz (A) – Gümüs (A), H.Salt, Halil – Al.Kocoglu, An. Kocoglu, Kavaz – O.Kars, Bakal
    Hlavní trenér: Deniz Ince

    Lucembursko: Lepage (Mangen) – R.Scheier (C), Cannon (A), Farinon, Bechtold, Sinner, Hilbert – Schon (A), Eriksson, Holtzem – G.Scheier, R.Beran, T.Beran – Hary, Mossong, Mosr – Panzone
    Hlavní trenér: Petr Fical

    Rozhodčí: Stefan Hogarth (GBR) – Knut Einar Braten (NOR), Charlie O'Connor (USA)

    Diváci: 383
    bahis siteleri