Jihoafrická rep. – Hongkong 9:1 (kon.) | Gruzie – Bosna a Hercegovina 8:0 (kon.) | Turecko – Lucembursko 10:2 (kon.)
konec
Turecko
10:2 (3:0, 4:2, 3:0)
Lucembursko
Pátek 01.04.2016, 19:00 • Silivrikapi Ice Sport Hall, Istanbul, Turecko • Mistrovství světa - III. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Hraje se poslední minuta třetí třetiny a také poslední minuta celého zápasu. Jeden z domácích měl skvělou pozici, avšak z mezikruží těsně minul!
     
    56:00
    Je tady dvojnásobná početní výhoda Lucemburska. Dvě trestné minuty totiž dostává i Serdar Semiz (TUR), který podrazil jednoho ze soupeřů.
     
    55:12
    Velmi rychle po vstřelení branky si jde Gökalp Solak (TUR) posedět na lavici hanby. Dostává totiž dvě trestné minuty za vražení na hrazení.
    55:03 Gökalp SOLAK - 10:2
     
    55:03
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Kdyby Turci, jakožto vyznavači islámského náboženství, mohli, určitě by si dnes dali čepovanou desítku! Necelých pět minut před koncem zápasu se totiž ke střele z poměrně velkého úhlu dostal GÖKALP SOLAK a velmi přesným zakončením překvapil soupeřova gólmana. Ten se sice hodně diví, ale u tyče přeci jenom nějaké to místo měl. Desátá branka domácí reprezentace! Asistence: Serdar Semiz, Yusuf Kars
     
    50:17
    Záhy navíc Lucemburčané přicházejí o přesilovou hru. Vinou podražení je na lavici hanby poslán Pit Sinner (LUX).
    50:11 ÖMER KARS - 9:2
     
    50:11
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Místo potenciálního snížení ale přichází další úder Turecka! Ve vlastním oslabení se domácí reprezentace dostala k přečíslení dvou na jednoho, ÖMER KARS byl záhy sám před brankářem a střelou mezi betony Lepagea dokázal překonat. Asistence: Sefa Kavaz
     
    49:53
    Reprezentace Lucemburska si zahraje aspoň přesilovou hru. Za držení je totiž potrestán Baris Coskun (TUR).
     
    49:53
    Lucembursko se dostalo do velké šance! Domácí totiž propadli ve středním pásmu a zničehonic byl k vidění rychlý únik, který však zlikvidoval Erol Kahraman!
    44:45 Emrah ÖZMEN - 8:2
     
    44:45
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Osmá branka v síti Lucemburska je na světě! Nikým neatakovaný EMRAH ÖZMEN obdržel mezi kruhy přihrávku od Semize a rázem se ocitl v obrovské šanci. Proti povyjetému Lepageovi Özmen vyzkoušel bekhendovou kličku a nakonec zakončoval do zcela prázdné brány. Asistence: Serdar Semiz, Gökalp Solak
     
    43:48
    Krásná akce domácího útočníka! Z levé strany se totiž kličkou protáhl kolem beka Lucemburska a poté střílel na vzdálenější tyč. Těsně však minul!
     
    42:03
    Na hranici brankoviště se nyní ke kotouči dostal Yusuf Halil, avšak jeho bekhendový pokus letěl těsně vedle Lepageovy brány. Tohle oslabení už Lucemburčané zvládnou.
     
    40:21
    První ofenzivní výpad Turecka ve druhé třetině končí ofsajdem, ale to domácí nemusí vůbec mrzet. Na trestnou lavici totiž usedá Joel Holtzem (LUX), který se provinil sekáním.
    39:52 Serkan GÜMÜS - 7:2
     
    39:52
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Nakonec je ale k vidění ještě jeden gól domácího týmu! Turecko se usadilo v útočném pásmu, SERKAN GÜMÜS si počkal na přihrávku od mantinelu a poté přesnou ranou z mezikruží vsítil sedmou branku svého celku. Asistence: Serdar Semiz, Emrah Özmen
     
    38:46
    Obrovská šance Lucemburska! Střelu do modré čáry Kahraman pouze vyrazil a zničehonic byl na brankovišti osamocený hráč lucemburské reprezentace. Kahraman se ale blýskl dalším výborným zákrokem.
     
    37:33
    Šance na další snížení Lucemburska. Na lavici hanby si jde sednout Serkan Gümüs (TUR) a Turecko bude hrát první oslabení. Proviněním domácího útočníka bylo hákování.
    35:15 Emrah ÖZMEN - 6:2
     
    35:15
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Po brance Lucemburska ale přichází opět další zářez domácí reprezentace! EMRAH ÖZMEN neměl prostor na proniknutí přes defenzívu Lucemburska a tak od modré čáry pouze nahodil kotouč na bránu. Philippe Lepage jeho pokus hodně podcenil a kotouč se mu nakonec zatřepotal v síti. Asistence: Gökalp Solak
    34:23 THIERRY BERAN - 5:2
     
    34:23
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    je tady druhá branka lucemburské reprezentace a snížení! Georges Scheier se uvolnil v souboji jeden na jednoho, dokázal přihrát k THIERRYMU BERANOVI, který si nejprve zpracoval puk bruslí a poté vypálil do horní části odkryté brány. Asistence: Georges Scheier, Robert Beran
     
    32:16
    Další šance Turecka! Domácí šli hned čtyři na jednoho, avšak Philippe Lepage si připsal další skvělý zákrok, když zlikvidoval střelu z pravého kruhu.
     
    31:17
    To byla šance! Přečíslení dvou na jednoho skončilo přihrávkou na volného Serdara Semize, jenž ale v souboji tváří v tvář na Leapgea nevyzrál!
     
    29:42
    Lepage už byl téměř znovu překonán, avšak nakonec se nikomu z domácích reprezentantů nepodařilo dostat kotouč do odkryté brány!
    27:17 Emrah ÖZMEN - 5:1
     
    27:17
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí si bleskově berou čtyřgólové vedení zpátky. Samostatný únik Semize sice zakončení nepřinesl, ale právě Semiz poté dokázal přihrávkou oslovit EMRAHA ÖZMENA, který zakončoval do prázdné brány. Asistence: Serdar Semiz
    26:28 Colm CANNON - 4:1
     
    26:28
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Přichází snížení a malé vykřesání naděje! Robert Beran dokázal zavést puk za Kahramanovu svatyni a poté přihrál výborně postavenému COLMU CANNONOVI, jenž střelou z mezikruží nedal soupeřovu brankáři sebemenší šanci. Asistence: Robert Beran
     
    22:02
    Lucembursko se navíc bude znovu bránit v oslabení. Georges Scheier (LUX) se totiž provinil nedovoleným bráněním.
    21:49 ANDY KOCOGLU - 4:0
     
    21:49
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic je to 4:0!!! Turecko se dostalo do rychlého protiútoku, situace dva na jednoho vyřešil Alec Kocoglu přihrávkou na svého bratra ANDYHO KOCOGLUA, jenž si tváří v tvář s Lepagem věděl rady. Přesná střela se zastavila až v síti. Asistence: Alec Kocoglu
     
    19:10
    Teď ale přišla velká šance domácích! Jeden z hráčů Turecka se zjevil u brány, ale na pravé straně místo střely hledal lépe postaveného spoluhráče. Lepage si poradil!
     
    18:22
    Současně jsou vyloučení Ferhat Bakal (TUR) a Thierry Beran (LUX). Domácí reprezentant za sekání, ten lucemburský dostává trest za hrubost.
     
    18:22
    Hned dva turečtí hráči se nyní ocitli na hranici brankoviště, avšak ani jeden nedokázal dostat puk za téměř překonaného Lepagea. Následně se rozpoutala další strkanice.
     
    17:19
    U Kahramana se strhla menší šarvátka a bude se vylučovat! Na trestnou lavici však usedá jen Colm Cannon (LUX), který je potrestán za nesportovní chování.
     
    16:06
    Zničehonic se v obrovské šanci zjevil Yusuf Halil! Střelec zatím poslední branky se ocitl zcela sám, avšak z mezikruží pálil jen do Lepagea!
    13:35 Yusuf HALIL - 3:0
     
    13:35
    Turecko právě vstřelilo branku!
    A nyní už je to 3:0! Fatální rozehrávku Lucemburska dokázal u mantinelu vystihnout YUSUF HALIL, který se rázem dostal do úniku! Lepage se pokusil vypíchnout kotouč, ale Halil byl šikovnější, rychlou stahovačkou dostal brankáře Lucemburska mimo hru a poté skóroval do prázdné brány. Bez asistence.
    12:01 Serdar SEMIZ - 2:0
     
    12:01
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Jenže 15 vteřin před návratem vyloučeného Holtzema se Turecko dostává do dvoubrankového vedení! Serkan Gümüs dlouho vyčkával a nakonec dokázal přesnou přihrávkou najít volného SERDARA SEMIZE, jenž si zastavil kotouč a poté svižnou střelou překonal přesunujícího se Lepagea. Asistence: Serkan Gümüs, Emrah Özmen
     
    11:09
    Přichází dvojnásobná přesilová hra Turecka! K vyloučenému Holtzemovi se totiž přidává Colm Cannon (LUX), jenž se provinil hákováním.
     
    10:55
    Do velmi dobré střelecké příležitosti se nyní dostal Serkan Gumus! Turecký reprezentant však z pravé strany vypálil těsně nad!
     
    10:16
    A navíc je tady další vyloučení na straně Lucemburska. Za sekání si jde na lavici hanby odpočinout Joel Holtzem (LUX).
     
    07:07
    Je tady první vyloučení zápasu! Cedric Farinon (LUX) s jde odsedět dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    06:57
    Velká šance domácích! Serkan Gumus se dostal k vyražené střele a pálil z předbrankového prostoru. Bohužel pro Turecko však nemířil přesně a puk letěl těsně vedle pravé tyče!
    02:17 ALEC KOCOGLU - 1:0
     
    02:17
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou zcela po zásluze do vedení! ALEC KOCOGLU dokázal vystřelit a po zákroku lucemburského brankáře se dostal zpátky ke kotouči. Domácí útočník bleskově obkroužil branku a zasunul puk do odkryté svatyně. Asistence: Sefa Kavaz

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. Al. Kocoglu (Kavaz), 13. Semiz (Gümüs, Özmen), 14. Halil, 22. An. Kocoglu (Al. Kocoglu), 28. Özmen (Semiz), 36. Özmen (Solak), 40. Gümüs (Semiz, Özmen), 45. Özmen (Semiz, Solak), 51. Ö. Kars (Kavaz), 56. Solak (Semiz, Y. Kars) – 27. Cannon (R. Beran), 35. T. Beran (G. Scheier, R. Beran)


    Turecko: Kahraman (Bozaci) – Özturk, K.Salt, Y.Kars, Aktürk, Savas, Coskun – Özmen (C), Solak, Semiz (A) – Gümüs (A), H.Salt, Halil – Al.Kocoglu, An. Kocoglu, Kavaz – O.Kars, Bakal
    Hlavní trenér: Deniz Ince

    Lucembursko: Lepage (Mangen) – R.Scheier (C), Cannon (A), Farinon, Bechtold, Sinner, Hilbert – Schon (A), Eriksson, Holtzem – G.Scheier, R.Beran, T.Beran – Hary, Mossong, Mosr – Panzone
    Hlavní trenér: Petr Fical

    Rozhodčí: Stefan Hogarth (GBR) – Knut Einar Braten (NOR), Charlie O'Connor (USA)

    Diváci: 383
    bahis siteleri