Aston Villa – Chelsea 0:4 (kon.) | West Ham – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Bournemouth – Manchester City 0:4 (kon.)
Norwich – Newcastle 3:2 (kon.) | Stoke – Swansea 2:2 (kon.) | Arsenal – Watford 4:0 (kon.)
Sunderland – West Brom 0:0 (kon.) | Liverpool – Tottenham 1:1 (kon.)
konec
Aston Villa FC
0:4 (0:2)
Chelsea FC
Sobota 02.04.2016, 13:45 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Asi jednu z posledních šancí domácí na snížení zazdil na zadní tyči volný Grealish, který se z první opřel do míče, ale jeho rána na bližší tyč mířila nad branku Blues!
     
    87
    Dalším karetním faulem se prezentoval na levé straně proti Babovi Westwood a také on byl oceněn žlutou kartou.
    85. Červená karta po 2. žluté v podání Huttona
     
    85
    Domácí si pojí kalich hořkosti až do dna! Alan Hutton zcela zbytečně přispěchal do souboje jako třetí hráč a svůj druhý karetní faul vidí žlutou kartu, a následně také červenou!
     
    84
    Vzápětí se do nebezpečného zakončení dostal na pravé straně útočné poloviny Baba Rahman, jeho pokus po zemi zamířil těsně vedle levé tyče branky domácích!
     
    83
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Idrissa Gueye, přichází Jordan Lyden.
     
    78
    Faulujícím byl stoper Villans Hutton, který nakonec za svůj přestupek uviděl žlutou kartu.
     
    76
    Nyní se dostal za obranu Ayew, který ihned z první hledal přihrávkou před prázdnou branku Gestedeho, ale tomu také chybělo ve skluzu pár centimetrů, aby na míč dosáhnul!
     
    74
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Jake Clarke-Salter.
     
    69
    Asi největší šance domácích v dnešním zápase! Grelish po nenápadné akci vypálil zpoza obránce Ivanoviče a míč proletěl vápnem na zadní tyč, kde Westwoodovi chyběl zhruba krok, aby míč usměrnil do prázdné branky!
     
    67
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Carlos Sánchez, přichází Leandro Bacuna.
     
    66
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Carles Gil, přichází Jack Grealish.
     
    61
    Domácí záložník Sánchez přidržel svého soupeře v souboji za polovinou hřiště, za svůj prohřešek uviděl zaslouženou žlutou kartu.
    59. PEDRO - 0:4
     
    59
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tohle už začíná zavánět velký debaklem, hosté přidávají další branku! Míč se přes Mikela dostal ke Oscarovi, který ustál souboj, a roztáhl hru doleva na Pata. Ten těsně před vápnem zasekl míč a napřáhl k technické ráně pravačkou, jež Guzan vyrazil do strany pouze k volnému PEDROVI, jenž z velkého úhlu poslal míč přesně do odkryté svatyně rezignujícího celku domácích – 0:4!
    46. PEDRO - 0:3
     
    46
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hosté jdou hned zkraje druhé půle do luxusního tříbrankového vedení! Celou akci rozjel čerstvý Oscar, který se po skvostně narážečce s Patem dostal do pokutového území. Sám před Guzanem zvolil přihrávku šajtlí na volného PEDRA, který z blízkosti poslal míč nekompromisně do odkryté svatyně – 0:3!
     
    46
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Kenedy, přichází Oscar.
    45+3. Alexandre PATO - 0:2
     
    45+3
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hosté vedou již o dvě branky! K penaltě se postavil sám faulovaný ALEXANDRE PATO, který poslal míč přesně k tyči, a i když si Guzan na míč sáhl, vyrazit jej nedokázal. Pato si tak hned při svém první startu za Blues připisuje branku – 0:2!
     
    45+2
    Cissokho navíc za svůj přestupek uviděl zaslouženě žlutou kartu.
    45+2. Penaltový zákrok Cissokha na unikajícího Pata!
     
    45+2
    Pato byl při náběhu na dlouhý centr faulován Cissokhem a rozhodčí ihned ukázal na bílý bod pro penaltu!
     
    45+2
    Penalta pro Chelsea!
     
    45
    Budou se nastavovat tři minuty!
     
    45
    A se svou šancí přispěchali opět hosté z Londýna! Aktivní Ruben Loftus-Cheek se dostal k balonu přesně na hranici vápna, kde se do míče opřel v pádu pravačkou, ale jeho pokus, podobně jako předchozí pokus Ayewa, zamířil jen těsně vedle levé tyče branky soupeře!
     
    41
    Další dobrá možnost domácích! K balonu se kousek za hranici vápna dostal opět Ayew, který si míč přehodil na pravačku, ale jeho přízemní pokus skončil těsně vedle levé tyče Courtoisovy svatyně!
     
    38
    Následně zahrávali hosté standardní situaci z hranice vápna, jež se chopil opět Cesc Fabregas. Ten našel krásným centrem na zadní tyči naběhnutého Matta Miazgu, ale jeho rána v pádu zamířila pouze do náručí připraveného Guzana!
     
    31
    Na druhé straně ale měli svou šanci také domácí. Nejprve se s míčem probil do vápna Gil, jehož pokus na zadní tyč dokázal Courtois vyrazit, míč se poté snažil odkopnout Baba, ale trefil pouze dobíhajícího Ayewa, od nějž se míč trochu komicky odrazil do rukavic belgického brankáře ve službách Chelsea.
     
    29
    Žlutým karetním trestem byl následně odměněn také Cesc Fabregas, který protestoval na adresu sudího Swarbricka.
     
    28
    Ve středu hřiště fauloval ostře Gueye, kterým s verdiktem rozhodčího hodně vehementně nesouhlasil, až si vykoledoval žlutou kartu.
    26. Ruben LOFTUS-CHEEK - 0:1
     
    26
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Celá akce začala u Kenedyho, který doběhl dlouhý centr a roztáhl hru do středu hřiště. Tam se míč přes Pedra dostal na pravou stranu k Cesaru Azpilicetovi, který našel přízemním centrem z první na bližší tyči volného RUBENA LOFTUSE-CHEEKA, který i s přispěním bránícíh Lescotta poslal míč k tyči za bezmocného Guzana – 0:1!
     
    23
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Loïc Rémy, přichází Alexandre Pato.
     
    19
    Hosté nyní sice vstřelili branku, kdy Fabregas všechny překvapil rychlou rozehrávkou přímého kopu na Pedra, který ve skluzu zakončil přesně k tyči, ale už předtím byl máván ofsajd Španěla ve službách klubu z Londýna.
     
    11
    A na světě byla první velká šance dnešního duelu! Domácí míč odvrátili pouze k Pedrovi, který si na hranici vápna zasekávačkou posadil na zadek Gila, ale krásný obstřel pravačkou na zadní tyč jen těsně minul branku domácích!

    Daniel Kinc

    Branky: 26. Loftus-Cheek (Azpilicueta), 45+3. Pato (pen.), 46. Pedro (Oscar), 59. Pedro

    Karty:   28. Gueye (ASV), 45+2. Cissokho (ASV), 61. C. Sánchez (ASV), 78. Hutton (ASV), 87. A. Westwood (ASV) – 29. Fàbregas (CHE)   85. Hutton (ASV)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:8.
    Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Richards (C), Lescott, Cissokho – C. Sánchez (67. Bacuna), A. Westwood, Gueye (83. Lyden) – Gil (66. Grealish), Gestede, J. Ayew.
    Náhradníci: Bunn – Okore, Bacuna, Sinclair, Grealish, Lyden, Veretout.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Ivanović (C), Miazga, Baba – Fàbregas, Mikel – Pedro (74. Clarke-Salter), Loftus-Cheek, Kenedy (46. Oscar) – Rémy (23. Pato).
    Náhradníci: Begović – Clarke-Salter, Matić, Traoré, Oscar, Falcao, Pato.

    Rozhodčí: Swarbrick – Cann, Salisbury – Mason.
    bahis siteleri