Aston Villa – Chelsea 0:4 (kon.) | West Ham – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Bournemouth – Manchester City 0:4 (kon.)
Norwich – Newcastle 3:2 (kon.) | Stoke – Swansea 2:2 (kon.) | Arsenal – Watford 4:0 (kon.)
Sunderland – West Brom 0:0 (kon.) | Liverpool – Tottenham 1:1 (kon.)
konec
Stoke City
2:2 (1:0)
Swansea City
Sobota 02.04.2016, 16:00 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Následný rohový kop Swansea nic nepřinesl a na opačné straně krásně vypálil zpoza šestnáctky Ibrahim Afellay, jehož následný pokus zamířil těsně nad!
     
    88
    Jefferson Montero poslal do pokutového území nebezpečný centr, který Jakob Haugaard s obtížemi vyrazil na rohový kop!
     
    85
    Marko Arnautović se postavil k rozehrání volného přímého kopu a jeho následná střela byla velmi nebezpečné, nakonec ale skončila na boční síti!
     
    80
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Kyle Naughton, přichází Neil Taylor.
    79. Alberto PALOSCHI - 2:2
     
    79
    Swansea právě vstřelila branku!
    ALBERTO PALOSCHI z pozice střídajícího hráče vyrovnává na 2:2 a Swansea během jedenácti minut smazává své dvoubrankové manko!! Ashley Willams prudkou přihrávkou střídajícího Alberta Paloschiho, který si míč zpracoval a z otočky ho druhým dotykem poslal přízemní střelou přesně k pravé tyči.
     
    74
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Bojan Krkić, přichází Mame Diouf.
     
    73
    Jefferson Montero výrazně oživil hru hostujících fotbalistů Swansea opět se snažil proniknout do šestnáctky, což se mu podařilo, jeho následná zpětná přihrávka ale minula před bránou trojici jeho spoluhráčů, kteří nedokázali z blízkosti jeho skvělý pas usměrnit mezi tři tyče!
     
    71
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Bafétimbi Gomis, přichází Alberto Paloschi.
    68. Gylfi Þór SIGURÐSSON - 2:1
     
    68
    Swansea právě vstřelila branku!
    GYLFI ÞÓR SIGURÐSSON střílí gól a dvaadvacet minut před koncem utkání vrací Swansea zpět do zápasu!! Wayne Routledge předvedl skvělý sprint po pravém křídle a krásným centrem našel Gylfiho Þóra Sigurðssona, který zpoza šestnáctky napřáhl k nádherné technické střele a překonal doposud bezchybného brankáře Jakoba Haugaarda.
     
    65
    Marko Arnautović poslal do pokutového území nebezpečný centr, který žádný z hráčů v šestnáctce netečoval a míč málem zaplul do brány!
     
    61
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Leon Britton, přichází Jefferson Montero.
    53. Bojan KRKIĆ - 2:0
     
    53
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    BOJAN KRKIĆ se prosazuje a krátce po přestávce posílá Stoke City do dvoubrankového vedení!! Bojan Krkić předvedl skvělý průnik a ve středu hřiště si našel prostor pro střelu, když se parádně zbavil clonícího Federica Fernándeze. Bývalý hráč Barcelony poté napřáhl levačkou k nádherné střele, která zamířila po zemi přesně k pravé tyči.
     
    44
    Jack Cork dobře potáhl míč směrem k šestnáctce a zpoza její hranice napřáhl k přízemní střele, ta ovšem zamířila pouze do rukavic připraveného brankáře Jakoba Haugaarda!
     
    43
    Ibrahim Afellay se málem vžil do role přihrávajícího hráče, když nádherným centrem našel Josela, který z blízkosti orazítkoval pravou tyč! Vzrušení ale nakonec bylo kvůli ofsajdu zbytečné.
     
    33
    Bojan Krkić předvedl fantastickou individuální akci, když se dokázal zbavit Leona Brittona a Federica Fernándeze a poté krásném pasem našel Ibrahima Afellaye, který mohl vstřelit v dnešním utkání svůj druhý gól, jeho následná střela ale zamířila těsně vedle pravé tyče!
     
    27
    Gylfi Þór Sigurðsson fauloval Glenna Whelana a Stoke měl k dispozici standardní situaci, kterou rozehrál sám faulovaný hráč a krásným centrem našel Josela, jehož hlavička zamířila do náruče připraveného Łukasze Fabiańskiho!
     
    22
    Žlutou kartu dostává Ashley Williams (Swansea City).
     
    20
    Marko Arnautović posílal do šestnáctky přízemní střílený centr, který se od Federica Fernándeze odrazil do boční sítě! Rakouský záložník je v dnešním zápase na křídle velmi nebezpečný a Swansea se musí mít na pozoru.
    13. Ibrahim AFELLAY - 1:0
     
    13
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    IBRAHIM AFELLAY po necelé čtvrthodině hry otevírá skóre dnešního utkání a posílá Stoke City do vedení!! Marko Arnautović našel nádherným centrem z levé strany v pokutovém území Ibrahima Affellaye, který z blízkosti hlavou zamířil přesně k pravé tyči.

    Tomáš Reiner

    Branky: 13. Afellay (Arnautović), 53. Krkić (Whelan) – 68. G.Þ. Sigurðsson (Routledge), 79. Paloschi (A. Williams)

    Karty:   22. A. Williams (SWN)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 6:16.
    Stoke City: Haugaard – Bardsley, Cameron, Wollscheid, Pieters – Whelan (C), Imbula Wanga – Afellay, Krkić (74. Diouf), Arnautović – Joselu.
    Náhradníci: Given – Muniesa, Ireland, Adam, Diouf, Crouch, Moha.

    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, A. Williams (C), Naughton (80. Taylor) – Cork, Fer, Britton (61. Montero) – G.Þ. Sigurðsson – Routledge, B. Gomis (71. Paloschi).
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Taylor, Ki Song-jung, Paloschi, Montero, Emnes.

    Rozhodčí: Martin Atkinson. Asistenti: M. Mullarkey, S. Child. Čtvrtý rozhodčí: M. Oliver
    bahis siteleri