Nové Zámky – Bardejov 1:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HK Bardejov
sk Úterý 05.04.2016, 18:00 • Zimný štadión, Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • Baráž o udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Bardejov víťazi v poslednom zápase sezóny a minimálne do piatku sa dostáva na postupovú druhu priečku, ale pre postup bude potrebovať pomoc od Nových Zámkov, ktoré by museli poraziť Pieštany.

    Strely: 34:33
    Vylúčenia: 3:6
    (20:10:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:49
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Lukáš Novák – 10 min. osobný trest).
     
    58:25
    Nové Zámky hrajú bez brankára!
     
    56:18
    Bardejov dal gól!
    Žeby boli moje slova naplnené ? Bardejov v závere pridáva gól zásluhou JAKUBA LINETA, ktorým vykriesal iskierku nádeje pre Bardejov.
    Asistencia: Michal Valjent.
     
    55:00
    Je pred nami posledných päť minút riadneho hracieho času. Rozhodne niektoré z mužstiev ešte pred záverečným klaksónom?
     
    41:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky krátko potom čo prežili oslabenie vyrovnávajú. Šťastným strelcom je MICHAL HUDEC.
    Asistencie: Lukáš Novák, Adam Havlík.
     
    41:10
    Domáci v plnom počte.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Strely: 23:22
    Vylúčenia: 2:6
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:10
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Martin Baron – 2 min. – hákovanie).
     
    38:00
    Hostia v plnom počte.
     
    36:00
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Michal Pichnarčík – 2 min.).
     
    31:11
    Hostia v plnom počte.
     
    29:11
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Peter Česelka – 2 min. – hákovanie).
     
    27:39
    Bardejov dal gól!
    Hostia otvárajú skóre, keď sa presadil MARTIN KALINÁČ.
    Asistencie: Vladislav Solomončak, Roman Ihnaťo.
     
    27:05
    Hostia v plnom počte.
     
    25:05
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Oliver Jokeľ – 2 min. – vrazenie).
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Strely: 13:11
    Vylúčenia: 1:3
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:00
    Začala sa posledná minúta prvej tretiny.
     
    17:11
    Obe mužstva s piatimi hráčmi.
     
    15:11
    Súčasné vylúčenie:
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Martins Jakovlevs – 2 min. – údery).
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Michal Pichnarčík – 2 min. – údery).
     
    14:42
    Hostia v plnom počte.
     
    13:18
    Hostia so štyrmi hráčmi.
     
    12:42
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Radovan Cútt – 2 min. – podrazenie).
     
    11:18
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Oliver Jokeľ – 2 min. – podrazenie).
     
    10:00
    Polovica prvej tretiny je fuč a zatiaľ sa nič dôležité nestalo.
     
    05:00
    Máme za sebou prvých päť minút, zatiaľ diváci nevideli žiaden gól. Takisto sa hrá bez vylúčení.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Nové Zámky: Kristín (Šinkovič) – Jakovlevs, M. Chovan, Baron, Kousalík, Reichel, Opalek, Hrudík, Sucharda – Frolík, Čaládi, Podstavek – Novák, Hudec, Havlík – Dubec, Zlocha, Török – Korytko, Hegyi, Komínek.

    HC 46 Bardejov: Škorvánek (Sabol) – Loydl, Takáč, Valentín, Bednár, Polaček, Pichnarčík, Valjent, Všetečka – Vaško, Kalináč, Baláž – Ihnaťo, Cútt, Solomončak – Fajčák, Linet, Jokeľ – Česelka, Šimčák, Ščurko.

    Rozhodca: D. Konc, Lokšík – Kacej, Stanzel.
     


    1. LIGA

    Nováčik z Nových Zámkov začal sezónu parádne, keď z prvých siedmych zápasov si pripísal sedem víťazstiev. Nové Zámky dlho sa nachádzali na prvom mieste pred Bardejovom, ale prišla menšia kríza a Nové Zámky sa začali prepadať. Prišla aj trénerská výmena, keď Ľubomíra Hurtaja nahradil Rudolf Uličný. Lenže ani tento tréner na lavičke nováčika nevydržal dlho, keď zo zdravotných dôvodov musel odstúpiť a nahradil ho terajší tréner Miroslav Chudý. Odvtedy Nové Zámky predvádzajú skvelý hokej a po doplnení viacerými zvučnými menami to dotiahli na druhé miesto po základnej častí. Nové Zámky čakala v prvom kole play-off Senica, ktorá bola poriadne ťažkým súperom Novým Zámkom, ale tie to napokon dotiahli do zdarného konca a zvíťazili 3:1. V semifinále čakal Nové Zámky Liptovský Mikuláš a očakávala sa poriadne vyrovnaná a dramatická séria, ale opak bol pravdou. Nové Zámky urobili prvý veľký krok k postupu do baráže už na domácom ľade, keď dvakrát porazili Liptákov a išli na Liptov potvrdiť postup, čo sa im aj podarilo. Nové Zámky dosiahli pre nich historický úspech, keď vo svojej prvej sezóne v prvej hokejovej lige to dotiahli až do finále, kde to ešte vyšperkovali. Nováčik z Nových Zámkov získal v piatom zápase na ľade Bardejova svoj premiérový titul a priblížil sa k svojmu cieľu pre túto sezónu a to postup do extraligy.

    BARÁŽ

    Nové Zámky ako víťaz prvej ligy mali hrať v prvom kole baráže proti Skalici, ale keďže ta sa zo súťaže odhlásila, tak mohli Novozámčania oddychovať a pripravovať sa na už desiaty vzájomný zápas s Bardejovom v tejto sezóne. Po dlhej ceste domov Nové Zámky hostili v piatok Piešťany. Niečo okolo troch tisíc ľudí videlo zaujímavú zápletku so šiestimi gólmi, k tomu ešte dvoma neuznanými. Nové Zámky si pripísali do tabuľky ďalšie tri body a postupnými krokmi kráčajú do Tipsport Ligy. Majster prvej ligy vyhral prvé zápasy, ale v ďalších dvoch ťahal za kratší koniec. Najskôr na domácom ľade s Bardejovom začali fantastický, ale keďže počas celého zápasu sa nimi tiahlo nepremenianie šancí a Bardejov bol práveže efektívny, odchádzali hráči Nových Zámkov z ľadu so sklonenými hlavami. V piatok cestovali Zámky do Piešťan, kde ich prišla podporiť početná skupinka fanúšikov. Zámčania začali výborne, vyhrávali 1:0 a následne aj 2:1, ale Piešťany štyrmi gólmi v druhej tretine rozhodli zápas, keď úplné otočili vývoj stretnutia. V závere ešte zdramatizoval zápas Čaládi, ale hostia už v závere nedokázali vyrovnať. Nové Zámky urobili veľký krok postupu v Bardejove, kde boli jednoznačne horším mužstvom, ale aj napriek streleckej prevahe (34:13) Bardejova dokázali zvíťaziť 4:2. A aj preto v najbližšom zápase proti Piešťanom mohli rozhodnúť o svojom osude, Nové Zámky zápas Piešťanami zvládli na výbornú a po víťazstve 8:4 bolo jasne, že o extraligu ich pripraví iba nejaká scifi predstava. A keďže Nové Zámky sú po zápase Bardejova a Piešťan už 100% v extralige očakáva sa, že by si chceli posledný domáci naplno užiť a osláviť postup o extraligu. Ale stále tu je možnosť, že by mohli pomôcť Bardejovu, ale na druhej strane radšej cestovať do Piešťan ako na ďaleký východ do Bardejova.

    TOP 5 najproduktívnejších hráčov:
    Poradie – Meno – Zápasy – Góly – Asistencie – Spolu.
    1.
    Albín Podstavek 50 – 29 – 45 – 74
    2. Martin Chovan 58 – 13 – 45 – 58
    3. Erik Čaládi 34 – 15 – 21 – 36
    4. Michal Hudec 31 – 9 – 26 – 35
    5. Juraj Ďurčo 58 – 6 – 26 – 32
     


    1. LIGA

    Bardejov už od začiatku sezóny sa pohyboval na vrchných miestach tabuľky. Bardejov dlhšie bojoval s Novými Zámkami o prvé miesto, ale po kríze Nových Zámkov sa Bardejov osamostatnil na prvom mieste a už ho tam nikto nevystriedal. Bardejov tak vstupoval do play-off z prvého miesta a v prvom kole ho čakali Topoľčany. Tie Bardejov porazil 3:1, keď ústrednou postavou série bol Ladislav Ščurko, keď hlavne v druhom zápase nakopol svojich spoluhráčov a otočil nepriaznivý stav. V semifinále sa opakovala séria z minulej sezóny, keď na Bardejov natrafila znova Detva. Tohtoročná séria vyšla ale oveľa lepšie Bardejovu a tu vyhral na čo najmenší počet zápasov – 3:0. Tým Bardejov si zaručil účasť v baráži, ale predtým ju ešte čakalo vyvrcholenie prvej ligy. Bardejov sa s Novými Zámkami naťahoval poriadne dlho, až musel rozhodnúť piaty zápas. V ňom, ale domáci Bardejov ťahal za kratší povraz a prehral najtesnejším rozdielom 0:1.

    BARÁŽ

    Bardejov v prvom zápase senzačne porazil Piešťany 5:3 na ich ľade a už o dva dni privítal na svojom ľade majstra prvej ligy. Pre Bardejov a Nové Zámky to už bol desiaty vzájomný zápas v tejto sérii a znova to boli gólové suchoty. Nové Zámky v druhej tretine išli do vedenia už 2:0, ale Bardejov ešte v tretej tretine zdramatizoval zápas zásluhou Jakuba Lineta. Bardejov hral v závere zápasu bez brankára, ale šanca Ščurka po skvelej individuálnej akcii ostala nevyužitá. V nedeľu mali Zámky voľno, ale Bardejov hostil na svojom ľade Piešťany. Bardejov v zápase zahodil nespočetne množstvo šanci a keďže ani Piešťany nevyužili svoje šance zápas rozhodli nájazdy, kde svoje skúseností prejavili do dvoch bodov Piešťanci. Bardejov hneď potom cestoval do Zámkov, kde ak by po prvých siedmich minútach prehrával 0:3 nemohol by nič povedať, ale prišli tri navlas rovnaké akcie bardejovčanov a sumár týchto troch akcii dva góly a jeden semafor Kristína. Bardejov si v prvej tretine vybojoval výborný náskok a ten už držal po celý zápas, Nové Zámky aj keď znížili v závere ale inkasovali ešte dvakrát. Posledné slovo mal Hudec, keď skorigoval stretnutie na konečných 4:2 v prospech Bardejova. Po štyroch dňoch oddychu Bardejov začal "odvetnú" časť play-out a tentokrát už v Piešťanoch ťahal po celý zápas za kratší koniec. V utorok prehrali Bardejovčania v dôležitom stretnutí s Novými Zámkami 2:4, keď prestrieľali svojho súpera 34:13, ale z víťazstva sa aj tak tešili Zámky. Bardejov v poslednom domácom zápase hostil na svojom ľade Piešťany a v prípade víťazstva by sa priblížil k extralige. Ale domáci hráči aj v tomto stretnutí sa stretli so smolou na svojich hokejkách, aj keď dosť dlho viedli, prišlo vyrovnanie Piešťan, ktoré zápas znova rozhodli v nájazdoch. Bardejov musí v Nových Zámkoch zvíťaziť v riadnom hracom čase a následne čakať na výsledok Piešťany – Nové Zámky, ak Piešťany nezískajú žiaden bod, práve Bardejov postúpi spolu s Novými Zámkami.

    TOP 5 najproduktívnejších hráčov:
    Poradie – Meno – Zápasy – Góly – Asistencie – Spolu.
    1.
    Marcel Baláž 52 – 31 – 28 – 61
    2. Jakub Linet 56 – 30 – 28– 58
    3. Martin Kalináč 57 – 21 – 35 – 56
    4. Ondrej Gmitter 60 – 16 – 35 – 51
    5. Filip Vaško 60 – 20 – 29 – 49
     
    TABUĽKA:

    1. Nove Zámky 6 4 0 0 2 23:17 12
    2. Piešťany 7 2 2 0 3 20:23 10
    **************
    3. Bardejov 7 2 0 2 3 15:18 8

    ROZPIS PLAY-OUT TIPSPORT LIGY:

    1. kolo – 13.3.2016 18:00 Nedeľa
    Piešťany – Bardejov 3:5

    2. kolo – 15.3.2016 18:00 Utorok
    Bardejov – Nové Zámky 1:2

    3. kolo – 18.3.2016 18:00 Piatok
    Nové Zámky – Piešťany 4:2

    4. kolo – 20.3.2016 18:00 Nedeľa

    Bardejov – Piešťany 1:2sn

    5. kolo – 22.3.2016 18:00 Utorok
    Nové Zámky – Bardejov 2:4

    6. kolo – 25.3.2016 18:00 Piatok

    Piešťany – Nové Zámky 4:3

    7. kolo – 27.3.2016 18:00 Nedeľa
    Piešťany – Bardejov 3:1

    8. kolo – 29.3.2016 18:00 Utorok
    Bardejov – Nové Zámky 2:4

    9. kolo – 1.4.2016 18:00 Piatok
    Nové Zámky – Piešťany 8:4

    10. kolo – 3.4.2016 18:00 Nedeľa
    Bardejov – Piešťany 2:1sn

    11. kolo – 5.4.2016 18:00 Utorok

    Nové Zámky – Bardejov

    12. kolo – 8.4.2016 18:00 Piatok

    Piešťany – Nové Zámky
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 42. Hudec (Novák, Havlík) – 28. Kalináč (Solomončak, Ihnaťo), 57. Linet (Valjent)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Šinkovič) – Jakovlevs, M. Chovan, Baron, Kousalík, Reichel, Opalek, Hrudík, Sucharda – Frolík, Čaládi, Podstavek – Novák, Hudec, Havlík – Dubec, Zlocha, Török – Korytko, Hegyi, Komínek.
    HK Bardejov: Škorvánek (Sabol) – Loydl, Takáč, Valentín, Bednár, Polaček, Pichnarčík, Valjent, Všetečka – Vaško, Kalináč, Baláž – Ihnaťo, Cútt, Solomončak – Fajčák, Linet, Jokeľ – Česelka, Šimčák, Ščurko.

    Rozhodčí: D. Konc, Lokšík – Kacej, Stanzel
    bahis siteleri