NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 3:4 (kon.)
St. Louis – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Úterý 05.04.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Toffoli se postaral o první branku Kings.

     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Ryan Miller (VAN) 40 zák., 2 góly, 95,2%
    2. Tyler Toffoli (LAK) 1+0
    3. Bo Horvat (VAN) 0+1 (06:38:51)
    Vancouver zásluhou Ryana Millera zvítězil potřetí v řadě.

     
    Ryan Miller ve třetí třetině podržel Vancouver Canucks několika skvělými zákroky, stejně jako na opačné straně Los Angeles Kings Jonathan Quick, který byl odvolán z brány až osmnáct sekund před koncem, kdy už bylo na vyrovnání příliš pozdě. Konečný výsledek. Vancouver Canucks 3 Los Angeles Kings 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Kings až nyní odvolali Jonathana Quicka, to je ale příliš pozdě. Absolutně nerozumím tomu, proč Los Angeles Kings neodvolalo brankáře před necelými dvěma minutami, kdy si vytvořilo tlak a bylo usazeno v útočném pásmu.
     
    59:03
    Jonathan Quick už byl na cestě na střídačku, nakonec ale rychle zaplul zpět do své brány, protože Kings ztratili puk.
     
    58:19
    Drew Doughty tvrdě vypálil na levém křídle od modré čáry a jeho pokus zamířil mimo. Kings přesto drží útočné pásmo, Jonathan Quick je ale stále v bráně.
     
    57:44
    Do konce utkání zbývají odehrát 2 minuty a 16 sekund a Kings jsou nastěhovaní v útočném pásmu, k odvolání Jonathana Quicka se ale zatím překvapivě neodhodlali.
     
    56:51
    Vincent Lecavalier v blízkosti levé tyče otestoval Ryana Millera, ten byl ale opět bezchybný a puk za svá záda nepustil!
     
    56:42
    Anze Kopitar napřáhl v levém kruhu pro vhazování k prudké střele, kterou se ještě jeden z jeho spoluhráčů snažil těsně před bránou tečovat, puk ale nakonec skončil v náručí Ryana Millera.
     
    55:54
    Bo Horvat odvedl v obranném pásmu dobrou práci společně s Danem Hamhuisem a poté puk odpálil podél střídaček až za bránu Jonathana Quicka.
     
    55:15
    Nikita Tryamkin (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    55:13
    Drew Doughty to vzápětí zkusil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller ji ale levým betonem dokázal vyrazit mimo.
     
    55:04
    Drew Doughty po několikáté v zápase napřáhl k táhlé střele, která tentokrát z vrcholu mezikruží nebezpečně mířila mezi těly několika hráčů k levé tyči, Ryan Miller ji ale nakonec dokázal najít a zneškodnit.
     
    54:18
    Ryan Miller si poradil se střelou Kings z levého křídla a pomalu se blíží samotný závěr dnešního utkání, ve kterém to hosté určitě zkusí bez brankáře, pokud se jim nepovede skórovat.
     
    53:51
    Anze Kopitar na pravém křídle vystřelil od mantinelu zápěstím, jenže před bránou trefil svého spoluhráče Milana Lucice, od něhož se kotouč odrazil vedle pravé tyče.
     
    52:45
    Kings se dopustili v závěru druhé třetiny jedné velké chyby a ta se zatím jeví jako klíčová. Canucks vedou necelých osm minut před koncem nad Los Angeles těsně 3:2.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Etem (Dorsett, Horvat), 36. Hansen (H. Sedin, Sedin), 40. McCann – 6. Toffoli (Carter, Doughty), 30. Clifford (Andreoff)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Dorsett, Horvat, Etem – McCann, Granlund, Virtanen – Pedan, Gaunce, Burrows. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Schenn, Scuderi, McBain – Pearson, Kopitar (A), Versteeg – Lucic, Carter (A), Toffoli – King, Lecavalier, Brown (C) – Clifford, Lewis, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Brad Meier – Ryan Gibbons, Kiel Murchison

    Diváci: 18415
    bahis siteleri