Toronto – Columbus 1:5 (kon.) | Edmonton – Vancouver 6:2 (kon.) | Detroit – Philadelphia 3:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 07.04.2016, 02:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Steve Mason předvedl v noci pár parádní zákroků.

     
    Československá stopa v utkání:

    Radko Gudas (PHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:59
    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:23
    Tomáš Jurčo (DET) 0+0, 0 střel, čas na ledě 5:14
    Tomáš Tatar (DET) 0+0, 2 střel, čas na ledě 13:41 (05:05:37)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jimmy Howard (DET) 30 zák., 0 gólů, 100,0%
    2. Andreas Athanasiou (DET) 1+0
    3. Luke Glendening (DET) 0+0

     
    Detroit zvládl klíčové utkání v boji o jednu ze dvou divokých karet ve východní konferenci a hodil Philadephii a Bostonu rukavici. Domácí hráči jednou v každé třetině, v té poslední po střele Kylea Quinceyho, který poslal puk do prázdné brány, a výtečný Jimmy Howard připsal asistenci. Konečný výsledek. Detroit Red Wings 3 Philadelphia Flyers 0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Fanoušci Red Wings jsou na nohou a ve stoje tleskají dnešnímu výkonu svého týmu, který získává důležité dva body.
     
    59:19
    Dnešní utkání sleduje 20027 diváků.
    58:17 Kyle QUINCEY - 3:0
     
    58:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    KYLE QUINCEY posílí puk do prázdné brány a pečetí vítězství Red Wings v dnešním zápase a dost možná je posílá do playoff!! Kyle Quincey se v obranném pásmu zmocnil puku a poté ho poslal přes téměř celou délku ledové plochy do prázdné brány. Asistence: Jimmy Howard.
     
    57:53
    Steve Mason zamířil na střídačku a Flyers to zkouší při hře bez brankáře. Zřejmě ani to už jim ale nepomůže.
     
    57:53
    Matt Read na pravém křídle nahodil puk z ostrého úhlu na bránu způsobil Jimmymu Howardovi velké problémy, ten ale nakonec situaci ustál, když na brankové čáře zastavil puk levým kolenem!
     
    57:24
    Pavel Dacjuk nevymýšlel nic složitého a jakmile získal puk těsně před modrou čárou, tak ho napálil za bránu Stevea Masona.
     
    56:09
    Henrik Zetterberg si v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté prudce vypálil zápěstím, jeho následná střela ale byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány.
     
    55:24
    Claude Giroux byl zřejmě tím hráčem, který se protáhl až před bránu Jimmyho Howarda, z blízkosti ho ale překonat nedokázal!
     
    54:45
    Michael Raffl (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    54:45
    Wayne Simmonds (PHI) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem.
     
    54:45
    Dustin Abdelkader (DET) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    54:45
    Dustin Abdelkader se u střídačky dostal do potyčky s jedním z hráčů Flyers a s největší pravděpodobností to bude on, kdo zamíří na trestnou lavici.
     
    54:30
    Jakub Voráček nedokázal v pravém kruhu pro vhazování zpracovat skákající kotouč a Red Wings se ubránili.
     
    53:37
    Darren Helm měl na své hokejce několik slibných šancí a kdyby je všechny proměnil, mohl dnes klidně vstřelit hattrick. Zkušený útočník Red Wings se postaral o úvodní a zatím vítězný gól, což se samozřejmě také cení.
     
    52:29
    Darren Helm se jako parní lokomotiva prohnal na levém křídle kolem jednoho z protiútoku a prudkou střelou letící těsně nad ledem mířil ke vzdálenější praví tyči, Steve Mason ale po několikáté v zápase předvedl v akci své rychlé nohy a levým betonem puk dopravil mimo bezprostřední nebezpečí!
     
    52:06
    Mark Streit tvrdě vypálil po zpětné přihrávce svého spoluhráče od modré čáry, jeho následná střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji ukryl po rychlém zakleknutí pozorný Jimmy Howard.
     
    51:13
    Nakonec se na obou stranách vylučovalo a hra pokračuje ve hře 4 na 4. Flyers stále stačí jeden gól k tomu, aby zdramatizovali závěr utkání, jenže nemohou Jimmyho Howarda překonat.
     
    50:45
    Wayne Simmonds (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    50:45
    Danny DeKeyser (DET) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    50:45
    Jimmy Howard ustál nepřehlednou situaci a v mlýnici hráčů podržel puk ve své výstroji. Před jeho bránou se vzápětí strhla velká mela, vylučovat se ale zřejmě nebude.
     
    49:41
    Matt Read napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem a mířil přesně ke vzdálenější levé tyči, jenže Jimy Howard vytáhl úžasný zákrok a pravým betonem jeho pokus vykopl mimo!
     
    48:54
    Jakub Voráček se vzápětí dostal v pravém kruhu pro vhazování k další střele, která mířila na bližší pravou tyč, Red Wings ji ale dokázali srazit mimo a Jimmy Howard nemusel zasahovat.
     
    48:12
    Jakub Voráček zaklekl v pravém kruhu pro vhazování a vypálil, jeho následný pokus ale zablokoval clonící Luke Glendening.
     
    48:06
    Danny DeKeyser (DET) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    47:47
    Brayden Schenn byl v útočném pásmu sražen k ledu a rozhodčí poskytují Flyers výhodu.
     
    47:14
    Střely:

    Detroit Red Wings 21 Philadelphia Flyers 21
     
    46:45
    Pierre-Edouard Bellemare ze středního pásma poslal puk do zóny Red Wings, tam ale nebyl žádný z jeho spoluhráčů a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
    45:50 Gustav Nyquist a jeho střela po nádherném uvolnění.

     
    45:50
    Gustav Nyquist se ocitl mezi kruhy pro vhazování v obrovské šanci a táhlou střelou zápěstím se snažil zamířit do pravého horního rohu brány, jenže Steve Mason vytáhl úžasný zákrok a jeho pokus vyrazil mimo!
     
    44:55
    Pokud by Boston nepostoupil do playoff, byla by to dobrá zpráva pro český národní tým, protože David Krejčí s Davidem Pastrňákem by byli k dispozici hned od začátku mistrovství světa.
     
    44:35
    Tři týmy (Detroit Red Wings, Philadelphia Flyers a Boston Bruins) ve východní konferenci bojují o dvě divoké karty.
     
    44:01
    Henrik Zetterberg neváhal a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování rychle vypálil, Steve Mason by ale rychle na kolenou a puk ukryl ve svém náručí.
     
    43:27
    Jsou zápasy, kdy Jimmy Howard vytváří neskutečné chyby, o tom dnešním to ale v žádném případě říci nemůžeme.
     
    43:16
    Red Wings se nepodařilo podél střídaček rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění, po kterém se bude vhazovat po pravici Jimmyho Howarda, který stále drží čisté konto.
     
    43:05
    Nick Schultz ve středu útočného pásma tvrdě vypálil od modré čáry, jeho následná rána s příklepem ale zamířila vedle pravé tyče.
     
    42:01
    Gustav Nyquist se dostal na levém křídle k prudké střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Steve Mason ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit, přestože toho příliš neviděl!
     
    40:58
    Všechny tři týmy měly na svém kontě před začátkem dnešního utkání 91 bodů. Pokud Red Wings zvítězí, tak svým konkurentům hodí rukavici.
     
    40:10
    Detroit Red Wings vstupuje do třetí třetiny s dvoubrankovým vedením a vypadá to, že si černého Petra ve východní konferenci zřejmě vytáhne Boston Bruins nebo Philadelphie.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 4:11.

     
    Oba týmy si ve druhé třetině zahrály shodně dvě přesilové hry a celkem čtyři, ani jeden z aktérů dnešního souboje o playoff se ale v početní převaze prosadit nedokázal, stejně jako v první části jsme ale byli svědky jednoho gólu, o který se postaral po parádně zakončeném samostatném úniku Andreas Athanasiou. Útočník čtvrtého útoku Red Wings si hodil puk na forhend a poté ho vedle pravého betonu Stevea Masona zasunul do prázdné brány. Skóre po 40 minutách. Detroit Red Wings 2 Philadelphia Flyers 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Flyers se dostali na levém křídle útočného pásma nedaleko střídaček ke střele, která skončila na výstroji pozorného a připraveného Jimmyho Howarda.
     
    39:35
    Nick Schultz dokázal puk vyhodit do neutrální zóny a vypadá to, že už se ve druhé třetině nic nestane.
     
    38:37
    Detroit Red Wings má k dispozici čtvrtou přesilovou hru, zatím nedokázal využít ani jednu, na druhou stranu ale v první třetině skóroval v oslabení.
     
    37:54
    Michael Raffl (PHI) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    37:48
    Pavel Dacjuk získal v obranném pásmu puk a poté si sjel za bránu Jimmyho Howarda, aby mohl v klidu rozehrát a zbavil se forčekujícího protihráče.
     
    37:23
    Flyers nedokázali včas vyklidit útočné pásmo poté, co Nick Cousins neudržel puk na modré čáře, a následnou akci hostujících hráčů Philadelphie zastavilo postavení mimo hru.
     
    36:35
    Claude Giroux si počkal, až k němu doklouže puk po tečované přihrávce jeho spoluhráče z pravého křídla a v levém kruhu pro vhazování poté napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která měla gólové parametry, Jimmy Howard ji ale po bleskurychlém zakleknutí ukryl ve svém náručí!
     
    35:28
    Flyers vyrazili po levém křídle naproti střídačkám do rychlého protiútoku a krátce za modrou čárou od mantinelu vypálili na přední tyč, u ní byl ale připravený Jimmy Howard, který je dnes k nepřekonání.
     
    34:46
    Steve Mason se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Red Wings, nakonec si to ale rozmyslel, když viděl, jak se za pukem řítí jeden z domácích hokejistů.
     
    34:16
    Flyers si vytvořili během posledních minut obrovský tlak, který byl ještě umocněn přesilovou hrou. Jakub Voráček ani Nick Schultz si ale na pozorného Jimmyho Howarda nepřišli.
     
    34:09
    Nick Schultz napřáhl na modré čáře ke krásné táhlé střele, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Jimmy Howard ale přitiskl svou lapačku k betonu a vzápětí v ní našel nebezpečný puk!
     
    33:14
    Jakub Voráček z pravého kruhu pro vhazování parádně pálil nad lapačku Jimmyho Howarda, jeho následná střela se ale od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    32:41
    Brayden Schenn zavezl puk po levé straně do útočného pásma a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která se od hole Dannyho DeKeysera odrazila do ochranné sítě.
     
    32:13
    Pavel Dacjuk (DET) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    Pavel Dacjuk byl slavnostně oceněn za své služby poté, co 27. března zaznamenal jubilejní 600. asistenci.

     
    31:16
    Steve Mason během posledních okamžiků přivádí hráče Red Wings k šílenství a vytahuje jeden úžasný zákrok za druhým.
     
    30:09
    Darren Helm mohl vstřelit druhý gól v utkání, když na levém křídle podél střídaček nabral obrovskou rychlost a po pláchnutí hráčům Flyers se dostal do samostatného úniku, který zakončil bekhedovou střelou mezi betony Stevea Masona, ten ale vytáhl úžasný zákrok a poté si poradil i s následnou dorážkou Lukea Glendeninga! To byly dva zákroky jako jiné z planety. Brankář Philadelphie obě střely zastavoval vleže.
     
    28:39
    Dylan Larkin dostal na hůl další krásnou přihrávku a v blízkosti pravé tyče mohl puk uklízet z úhlu do odkryté části brány, jenže Steve Mason předvedl spektakulární zákrok a po bleskovém přesunu jeho pokus levým betonem vyrazil!
     
    27:58
    Dylan Larkin během necelých deseti sekund dvakrát po přihrávce svého spoluhráče vypálil bez přípravy z pravého kruhu pro vhazování, obě jeho střely ale zamířily mimo.
     
    27:28
    Radko Gudas (PHI) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    26:41
    Tomáš Tatar nejprve dobře znepříjemnil rozehrávku Flyers v jejich obranném pásmu a o několik sekund později se dostal na pravém křídle ke střele, která od modré čáry mířila mezi betony Stevea Masona, brankář Flyers ale rychle zaklekl a ukryl puk ve svém náručí.
     
    26:19
    Claude Giroux byl zřejmě tím hráčem, který se pokusil vrátit Flyers zpět do hry střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, a jeho následný pokus byl sražen do ochranné sítě.
     
    25:01
    Nick Schultz na levém křídle v blízkosti modré čáry vypálil zápěstím a Jimmy Howard nadvakrát jeho pokus dokázal zastavit. Michael Raffl se poohlížel po dorážce marně.
     
    24:03
    Sean Couturier se vzápětí dostal ke střele na vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho následný pokus byl ale tentokrát zablokován a na Jimmyho Howarda neprošel.
     
    23:49
    Sean Couturier napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Jimmy Howard proti jeho ráně vytáhl fantastický semafor, na kterém zasvítila červená barva!
    23:15 Andreas ATHANASIOU - 2:0
     
    23:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANDREAS ATHANASIOU skóruje a v oslabení posílá Detroit Red Wings do dvoubrankového vedení!! andreas Athanasiou skvěle vystihl rozehrávku Flyers a v oslabení se dostal do samostatného úniku, který vyřešil krásnou kličkou do forhendu a zasunul puk vedle pravého betony Stevea Masona puk do brány. Bez asistence.
     
    22:06
    Justin Abdelkader (DET) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    22:06
    Justin Abdelkader stáhl u boxu časoměřičů k ledu Braydena Schenna a půjde si na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    21:09
    Pierre-Edouard Bellemare nabral na pravém křídle velkou rychlost a z pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nepříjemné prudké střele, kterou Jimmy Howard zřejmě s pomocí tyče vyrazil mimo!
     
    20:03
    To, co nezvládla rolba, vyřešil čároví rozhodčí Ryan Gibbons s pomocí sněhu, vody a puku, a druhá třetina je s mírnou prodlevou po opravení díry v ledu v plném proudu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 3:11.
    Luke Glendening se během první třetiny s protihráči nepáral!

     
    Úvodní třetina důležitého střetnutí mezi Detroitem a Philadelphií v boji o playoff se nesla v duchu ostrých osobních soubojů, samozřejmě ale také šancí, z nichž jedna skončila gólem. Flyers se ocitli za bránou pod tlakem a následnou chybu z hranice brankoviště potrestal Darren Helm. Skóre po první třetině. Detroit Red Wings 1 Philadelphia Flyers 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Justin Abdelkader u mantinelu podrazil jednoho z protihráčů a poté se pustil do šarvátky s Claudem Girouxem. Oba dva vzápětí odešli do kabin a druhá třetina bude začínat ve hře 4 na 4.
     
    19:34
    Justin Abdelkader (DET) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    19:34
    Claude Giroux (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    19:00
    Wayne Simmonds se dostal po vyhraném vhazování v útočném pásmu v blízkosti levé tyče ke střele, ta ale nebyla dostatečně prudká a Jimmy Howard poté přerušil hru.
     
    17:48
    Darren Helm parádně vypálil z mezikruží a jeho střela mířila k pravé tyči, jenže Steve Mason vytáhl skvělý reflexivní zákrok a levým betonem jeho pokus vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    17:24
    Shayne Gostisbehere na modré čáře rukavicí zastavil vyhození Red Wings, kteří se vzápětí mohli řítit do samostatného úniku, jenže rozhodčí odpískali ofsajd Flyers.
     
    16:59
    Tomáš Jurčo miluje osobní souboje, nyní to ale v jednom z nich přehnal a za podražení usedl na trestnou lavici. Philadelphia má v závěru první třetiny první přesilovou hru a ideální příležitost vyrovnat stav utkání na 1:1.
     
    16:32
    Tomáš Jurčo (DET) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    15:47
    Hra byla ve středním pásmu před boxem časoměřičů přerušena kvůli přihrávce rukou jednoho z hráčů domácích Red Wings. Dylan Larkin se vzápětí pustil do menší potyčky s jedním z hráčů Philadelphie, oba hráči se ale rychle uklidnili.
     
    15:19
    V Joe Louis Areně se odehrává velká bitva, která pokračuje po krátké reklamní přestávce tlakem Red Wings.
     
    14:56
    Sam Gagner si v pravém kruhu pro vhazován srovnal puk na střelu a poté se pokusil zakončit táhlou střelou zápěstím, ta ale vzápětí skončila na jednom z klečících hráčů Red Wings.
     
    13:31
    Vyloučený Jakub Voráček je zpět na ledě a Philadelphia Flyers hraje po přečkání první přesilové hry v plném počtu.
     
    12:20
    Brad Richards z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde se dostal k puku Riley Sheahan a z otočky se bekhendem snažil v blízkosti pravé tyče z otočky zamířit mezi betony Stevea Masona, ten ale předvedl skvělý zákrok a následná dorážka Brada Richardse z mezikruží byla sražena do ochranné sítě!
     
    11:30
    Jakub Voráček (PHI) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    11:24
    Detroit nedokázal vyvést puk ze svého obranného pásma a Mark Streit se vzápětí v blízkosti modré čáry dostal ke střele, která zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    10:56
    Red Wings se nepodařilo na levém křídle v blízkosti boxu časoměřičů přesně rozehrát a kotouč zamířil na zakázané uvolnění, po kterém se bude vhazovat po levici Jimmyho Howarda.
     
    10:22
    Na druhou stranu hlavní trenér Jeff Blashill určitě porovnával všechny možné faktory a nakonec se rozhodl pro Jimmyho Howarda, který zatím chytá skvěle.
     
    10:07
    Zajímavé je, že zhruba před dvěma měsíci nebo déle hlavní trenér Detroitu Jeff Blashill prohlašoval, že Petr Mrázek bude jedničkou, a pak ho v důležitém souboji o playoff posadí na střídačku, což je z pohledu českého fanouška určitě škoda.
     
    09:56
    Petr Mrázek má v letošní sezóně o něco horší čísla než Jimmy Howard a zřejmě proto dal hlavní trenér Jeff Blashill přednost jemu.
     
    09:08
    Philadelphia sice inkasovala v dnešním důležitém souboji dvou rivalů o playoff jako první, není ale čas ztrácet hlavu. Flyers výrazně přidali a během pár sekund se dostali do dvou velice slibných šancí, Jimmy Howard ale zatím zůstává nepřekonán.
     
    08:51
    Mark Streit parádně vypálil z vrcholu mezi kruhy pro vhazování a jeho následná střela mířila těsně nad ledem k levé tyči, Jimmy Howard ale předvedl úžasný zákrok a pravým betonem puk vyrazil!
     
    08:17
    Jimmy Howard na opačné straně zastavil střelu Flyers z mezikruží a vzápětí se k němu sjeli hosté jako vosy, dostat se k dorážce se jim ale nepodařilo a vzápětí před bránou brankáře Red Wings vznikla velká strkanice.
    07:57 Darren HELM - 1:0
     
    07:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    DARREN HELM potrestal obrovskou chybu Flyers a s potřebnou dávkou štěstí posílá Red Wings do vedení 1:0!! Jeden z obránců Flyers se ocitl za vlastní bránou pod tlakem Brada Richardse a bekhendem poslal puk nešťastně do brankoviště, kde ho ze vzduchu usměrnil na bránu Darren Helm a kotouč se vzápětí od zad Stevea Masona odrazil do brány. Bez asistence.
    Malý fanoušek Detroitu dnes slaví své sedmé narozeniny a snad není třeba říkat, ke komu směřuje svůj vzkaz.

     
    07:29
    Justin Abdelkader zavezl puk po levém křídle v blízkosti trestné lavice do útočného pásma a poté napřáhl k jedovaté střele s příklepem, která byla sice pořádně prudká, leč nepřesná.
     
    06:21
    Wayne Simmonds napřáhl v pravé kruhu pro vhazování k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila mezi betony Jimmyho Howarda, ten ale předvedl dobrý zákrok a jeho pokus vyrazil mimo tři tyče své brány.
     
    05:49
    Flyers zkusili vypálit z pravého křídla, jenže stejně jako střela Red Wings pár sekund předtím byl jejich následný pokus sražen mimo.
     
    05:04
    Ani jeden z rivalů nebude dnes chtít dát svému soupeři nic zadarmo a každá chyba bude drahá. Oba týmy se snaží útočit, zatím ale bez nějaké slibné brankové příležitosti.
     
    04:15
    Od dnešního zápasu lze očekávat skutečný boj, tedy spoustu osobních soubojů, tvrdých hitů a snad také velké množství šancí a gólů.
     
    03:21
    Henrik Zetterberg se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci a snažil se zamířit mezi betony přesouvajícího se Stevea Masona, ten se ale nenechal nachytat a jeho pokus skvělým zákrokem vleže vyrazil! Tygří skok nyní zachránil Flyers od inkasování gólu.
     
    02:46
    Ve východní konferenci je to pořádně našlapané a tři týmy mají na svém kontě shodně 91 bodů. Detroit Red Wings, Philadelphia Flyers a Boston Bruins.
     
    02:09
    Na opačné straně mohl udeřit Tomáš Tatar, který nabral na levém křídle rychlost a poté napřáhl ke střele, která mířila do levého horního rohu brány, Steve Mason ji ale pravým ramenem vyrazil mimo!
     
    01:43
    Flyers se během úvodní minuty prodrali na levém křídle do zakončení a Jimmy Howard jejich střelu vyrazil.
     
    00:04
    Puk dopadl na led a v Joe Louis Areně začal souboj dvou rivalů, který je navíc umocněn bojem o playoff! Na straně Detroitu dostal Jimmy Howard přednost před Petrem Mrázkem, zatímco Michal Neuvirth je na straně Flyers kvůli zranění mimo hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    V Joe Louis Areně se za chvíli rozhoří velká bitva o playoff!

     
    Úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Quincey, Kronwall (A), Marčenko, Ericsson, Green – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Helm, Dacjuk (A), Richards – Nyquist, Sheahan, Tatar – Athanasiou, Glendening, Jurčo. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Schultz, Streit (A), Manning, Gostisbehere, Medveděv, Gudas – Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Raffl, Couturier, Voráček – Read, Cousins, Gagner – VandeVelde, Bellemare, White. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Chris Lee – Mark Shewchyk, Ryan Gibbons.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Radko Gudas (PHI) 5+9, +-/- -1
    Jakub Voráček (PHI) 11+42, +/- -3
    Petr Mrázek (DET) 53 zápasů, 1440 zákroků, 115 gólů, úspěšnost zákroků 92,0%
    Tomáš Jurčo (DET) 4+2, +/- -7
    Tomáš Tatar (DET) 21+24, +/- +6

    Hráči mimo hru:

    Michal Neuvirth (PHI) 67 zápasů, 891 zákroků, 67 gólů, úspěšnost zákroků 92,5%
     
    Vzájemné zápasy:

    16.03.16 Philadelphia – Detroit 4:3
    18.01.16 Detroit – Philadelphia 1:2
    Steve Mason se pečlivě rozcvičuje před náročným utkáním.

     
    Philadelphia Flyers:

    Philadeplhia Flyers na ledě Detroitu Red Wings zahájí sérii čtyř zápasů, které odehraje v rozmezí pouhých pěti dnů. Flyers měli dva dny volna a do závěrečné části základní části tak bude vstupovat v plné síle. Do brány by se měl proti Red Wings postavit Steve Mason, a pokud se tomu tak skutečně stane, tak brankář Philadelphie zaznamená desátý start v řadě.
    Hokejisté Detroitu Red Wings se zahřívají na správnou provozní teplotu před svými fanoušky v Joe Louis Areně.

     
    Detroit Red Wings:

    Detroit se bude muset proti Philadelphii obejít bez svého druhého nejlepšího střelce. Tomáš Tatar byl během tréninku nepříjemně zasažen Kylem Quinceym do nohy a zranění mu neumožňuje do utkání nastoupit. V braně Red Wings by se měl představit Jimmy Howard, který během posledních čtyř zápasů vychytal svému týmu tři výhry a v průměru inkasoval 2,12 gólu na zápas s průměrnou úspěšností 91,7%.
     
    Detroit Red Wings přivítá ve čtvrtek v noci na svém ledě Philadelphii Flyers, proti které se mu v letošní sezóně nedaří. Flyers vyhráli oba dva vzájemné zápasy. Rozhodující nájezd 18. ledna proměnil Jakub Voráček a rozhodl o výhře Flyers v Joe Louis Areně 2:1, zatímco 16. března zazářil ve Wells Fargo Center Michael Raffl, který vstřelil dva góly a přispěl k výhře Philadelphie 4:3. Třetím a posledním zápasem mezi oběma týmy v letošní sezóně NHL Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Helm, 24. Athanasiou, 59. Quincey (Howard)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Quincey, Kronwall (A), Marčenko, Ericsson, Green – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Helm, Dacjuk (A), Richards – Nyquist, Sheahan, Tatar – Athanasiou, Glendening, Jurčo. Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Schultz, Streit (A), Manning, Gostisbehere, Medveděv, Gudas – Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Raffl, Couturier, Voráček – Read, Cousins, Gagner – VandeVelde, Bellemare, White. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Chris Lee – Mark Shewchyk, Ryan Gibbons

    Diváci: 20027
    bahis siteleri