Toronto – Columbus 1:5 (kon.) | Edmonton – Vancouver 6:2 (kon.) | Detroit – Philadelphia 3:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 07.04.2016, 02:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:17 Kyle QUINCEY - 3:0
     
    58:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    KYLE QUINCEY posílí puk do prázdné brány a pečetí vítězství Red Wings v dnešním zápase a dost možná je posílá do playoff!! Kyle Quincey se v obranném pásmu zmocnil puku a poté ho poslal přes téměř celou délku ledové plochy do prázdné brány. Asistence: Jimmy Howard.
     
    57:53
    Steve Mason zamířil na střídačku a Flyers to zkouší při hře bez brankáře. Zřejmě ani to už jim ale nepomůže.
     
    57:53
    Matt Read na pravém křídle nahodil puk z ostrého úhlu na bránu způsobil Jimmymu Howardovi velké problémy, ten ale nakonec situaci ustál, když na brankové čáře zastavil puk levým kolenem!
     
    55:24
    Claude Giroux byl zřejmě tím hráčem, který se protáhl až před bránu Jimmyho Howarda, z blízkosti ho ale překonat nedokázal!
     
    54:45
    Michael Raffl (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    54:45
    Wayne Simmonds (PHI) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem.
     
    54:45
    Dustin Abdelkader (DET) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    52:29
    Darren Helm se jako parní lokomotiva prohnal na levém křídle kolem jednoho z protiútoku a prudkou střelou letící těsně nad ledem mířil ke vzdálenější praví tyči, Steve Mason ale po několikáté v zápase předvedl v akci své rychlé nohy a levým betonem puk dopravil mimo bezprostřední nebezpečí!
     
    50:45
    Wayne Simmonds (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    50:45
    Danny DeKeyser (DET) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    49:41
    Matt Read napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem a mířil přesně ke vzdálenější levé tyči, jenže Jimy Howard vytáhl úžasný zákrok a pravým betonem jeho pokus vykopl mimo!
     
    48:06
    Danny DeKeyser (DET) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
    45:50 Gustav Nyquist a jeho střela po nádherném uvolnění.

     
    45:50
    Gustav Nyquist se ocitl mezi kruhy pro vhazování v obrovské šanci a táhlou střelou zápěstím se snažil zamířit do pravého horního rohu brány, jenže Steve Mason vytáhl úžasný zákrok a jeho pokus vyrazil mimo!
     
    42:01
    Gustav Nyquist se dostal na levém křídle k prudké střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Steve Mason ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit, přestože toho příliš neviděl!
     
    37:54
    Michael Raffl (PHI) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    36:35
    Claude Giroux si počkal, až k němu doklouže puk po tečované přihrávce jeho spoluhráče z pravého křídla a v levém kruhu pro vhazování poté napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která měla gólové parametry, Jimmy Howard ji ale po bleskurychlém zakleknutí ukryl ve svém náručí!
     
    34:09
    Nick Schultz napřáhl na modré čáře ke krásné táhlé střele, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Jimmy Howard ale přitiskl svou lapačku k betonu a vzápětí v ní našel nebezpečný puk!
     
    33:14
    Jakub Voráček z pravého kruhu pro vhazování parádně pálil nad lapačku Jimmyho Howarda, jeho následná střela se ale od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    32:13
    Pavel Dacjuk (DET) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    30:09
    Darren Helm mohl vstřelit druhý gól v utkání, když na levém křídle podél střídaček nabral obrovskou rychlost a po pláchnutí hráčům Flyers se dostal do samostatného úniku, který zakončil bekhedovou střelou mezi betony Stevea Masona, ten ale vytáhl úžasný zákrok a poté si poradil i s následnou dorážkou Lukea Glendeninga! To byly dva zákroky jako jiné z planety. Brankář Philadelphie obě střely zastavoval vleže.
     
    28:39
    Dylan Larkin dostal na hůl další krásnou přihrávku a v blízkosti pravé tyče mohl puk uklízet z úhlu do odkryté části brány, jenže Steve Mason předvedl spektakulární zákrok a po bleskovém přesunu jeho pokus levým betonem vyrazil!
     
    27:28
    Radko Gudas (PHI) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    23:49
    Sean Couturier napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Jimmy Howard proti jeho ráně vytáhl fantastický semafor, na kterém zasvítila červená barva!
    23:15 Andreas ATHANASIOU - 2:0
     
    23:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANDREAS ATHANASIOU skóruje a v oslabení posílá Detroit Red Wings do dvoubrankového vedení!! andreas Athanasiou skvěle vystihl rozehrávku Flyers a v oslabení se dostal do samostatného úniku, který vyřešil krásnou kličkou do forhendu a zasunul puk vedle pravého betony Stevea Masona puk do brány. Bez asistence.
     
    22:06
    Justin Abdelkader (DET) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    21:09
    Pierre-Edouard Bellemare nabral na pravém křídle velkou rychlost a z pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nepříjemné prudké střele, kterou Jimmy Howard zřejmě s pomocí tyče vyrazil mimo!
     
    19:34
    Justin Abdelkader (DET) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    19:34
    Claude Giroux (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    17:48
    Darren Helm parádně vypálil z mezikruží a jeho střela mířila k pravé tyči, jenže Steve Mason vytáhl skvělý reflexivní zákrok a levým betonem jeho pokus vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    16:32
    Tomáš Jurčo (DET) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    12:20
    Brad Richards z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde se dostal k puku Riley Sheahan a z otočky se bekhendem snažil v blízkosti pravé tyče z otočky zamířit mezi betony Stevea Masona, ten ale předvedl skvělý zákrok a následná dorážka Brada Richardse z mezikruží byla sražena do ochranné sítě!
     
    11:30
    Jakub Voráček (PHI) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    08:51
    Mark Streit parádně vypálil z vrcholu mezi kruhy pro vhazování a jeho následná střela mířila těsně nad ledem k levé tyči, Jimmy Howard ale předvedl úžasný zákrok a pravým betonem puk vyrazil!
    07:57 Darren HELM - 1:0
     
    07:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    DARREN HELM potrestal obrovskou chybu Flyers a s potřebnou dávkou štěstí posílá Red Wings do vedení 1:0!! Jeden z obránců Flyers se ocitl za vlastní bránou pod tlakem Brada Richardse a bekhendem poslal puk nešťastně do brankoviště, kde ho ze vzduchu usměrnil na bránu Darren Helm a kotouč se vzápětí od zad Stevea Masona odrazil do brány. Bez asistence.
     
    03:21
    Henrik Zetterberg se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci a snažil se zamířit mezi betony přesouvajícího se Stevea Masona, ten se ale nenechal nachytat a jeho pokus skvělým zákrokem vleže vyrazil! Tygří skok nyní zachránil Flyers od inkasování gólu.
     
    02:09
    Na opačné straně mohl udeřit Tomáš Tatar, který nabral na levém křídle rychlost a poté napřáhl ke střele, která mířila do levého horního rohu brány, Steve Mason ji ale pravým ramenem vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Helm, 24. Athanasiou, 59. Quincey (Howard)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Quincey, Kronwall (A), Marčenko, Ericsson, Green – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Helm, Dacjuk (A), Richards – Nyquist, Sheahan, Tatar – Athanasiou, Glendening, Jurčo. Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Schultz, Streit (A), Manning, Gostisbehere, Medveděv, Gudas – Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Raffl, Couturier, Voráček – Read, Cousins, Gagner – VandeVelde, Bellemare, White. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Chris Lee – Mark Shewchyk, Ryan Gibbons

    Diváci: 20027
    bahis siteleri