Toronto – Columbus 1:5 (kon.) | Edmonton – Vancouver 6:2 (kon.) | Detroit – Philadelphia 3:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 07.04.2016, 02:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:17 Kyle QUINCEY - 3:0
     
    58:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    KYLE QUINCEY posílí puk do prázdné brány a pečetí vítězství Red Wings v dnešním zápase a dost možná je posílá do playoff!! Kyle Quincey se v obranném pásmu zmocnil puku a poté ho poslal přes téměř celou délku ledové plochy do prázdné brány. Asistence: Jimmy Howard.
    23:15 Andreas ATHANASIOU - 2:0
     
    23:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANDREAS ATHANASIOU skóruje a v oslabení posílá Detroit Red Wings do dvoubrankového vedení!! andreas Athanasiou skvěle vystihl rozehrávku Flyers a v oslabení se dostal do samostatného úniku, který vyřešil krásnou kličkou do forhendu a zasunul puk vedle pravého betony Stevea Masona puk do brány. Bez asistence.
    07:57 Darren HELM - 1:0
     
    07:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    DARREN HELM potrestal obrovskou chybu Flyers a s potřebnou dávkou štěstí posílá Red Wings do vedení 1:0!! Jeden z obránců Flyers se ocitl za vlastní bránou pod tlakem Brada Richardse a bekhendem poslal puk nešťastně do brankoviště, kde ho ze vzduchu usměrnil na bránu Darren Helm a kotouč se vzápětí od zad Stevea Masona odrazil do brány. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Helm, 24. Athanasiou, 59. Quincey (Howard)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Quincey, Kronwall (A), Marčenko, Ericsson, Green – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Helm, Dacjuk (A), Richards – Nyquist, Sheahan, Tatar – Athanasiou, Glendening, Jurčo. Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Schultz, Streit (A), Manning, Gostisbehere, Medveděv, Gudas – Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Raffl, Couturier, Voráček – Read, Cousins, Gagner – VandeVelde, Bellemare, White. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Chris Lee – Mark Shewchyk, Ryan Gibbons

    Diváci: 20027
    bahis siteleri