Nizozemsko – Island 3:0 (kon.) | Belgie – Čína 3:2 (po pr.) | Srbsko – Španělsko 3:4 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Belgie
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Čína
Úterý 12.04.2016, 16:30 • Pabellon de Hiello, Jaca, Španělsko • Mistrovství světa - II. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:42 Alexandre BREMER - 3:2
     
    63:42
    Belgie právě vstřelila branku!
    Pouhá jedna vteřina zbývala do návratu vyloučeného hráče, avšak Belgie nakonec dává branku a vítězí! Čchung-wej Wang sice dokázal srazit Gyesbreghsovu ránu, jenže kotouč se poté odrazil přesně před ALEXANDREA BREMERA a ten touš dorazil za záda zmateného Siy! Asistence: Bryan Kolodziejczyk, Vadim Gyesbreghs
     
    62:34
    Gyesbreghs posunul puk před bránu, kde byl skvěle zaparkovaný Ben van den Bogaert, avšak Sia si poradil i s tečí belgického forvarda!
     
    61:43
    Čínu čekají velmi horká chvilky. Za podražení je totiž vyloučen Chao Čang (CHN) a to znamená dvouminutovou přesilovou hru čtyř proti třem ve prospěch belgické reprezentace.
     
    60:24
    Hned na začátku prodloužení se do obrovské šance proháčkoval jeden z belgických hokejistů. Tísněn dvěma beky, už ale těsně před Siou nedokázal lépe zakončit.
     
    59:00
    Mohlo být rozhodnuto! Ben van den Bogaert mohl být hrdinou, avšak to by si musel zcela sám před Siou počínat lépe a netrefit přesně hrudník čínského brankáře! Následnou střelu od modré už Sia chytil lapačkou.
     
    54:34
    Chao Čang (CHN) sice hodně rychle pouštěl hokejku a dělal, jako že nic, avšak sudí je neoblomný a píská mu hákování. Trochu zbytečné vyloučení.
     
    53:41
    Za nedovolené bránění je navíc vyloučen Ben Vercammen (BEL) a Čína dostává velkou šanci na vstřelení možná rozhodující branky.
     
    48:41
    Přesilová hra Číny byla velmi slabá a teď je navíc ukončena. Čching Liou (CHN) totiž u mantinelu sroloval Bryana Kolodziejczyka a míří na lavici hanby.
     
    48:01
    Gyesbreghsovi se to sice vůbec nediví, ale jeho spoluhráč Michael Distate (BEL) míří na trestnou lavici. Proviněním belgického beka bylo podražení.
     
    45:19
    Tchien-siang Sia se ale nyní zjevil až u brankoviště a zakončoval z levé strany! Velkou šanci mu ale skvělým způsobem zlikvidoval Prodi!
     
    43:22
    Tohle byla megašance! Jeden z belgických reprezentantů postupoval ze strany na brankáře a vzdálenější tyč minul jen o pár centimetrů!
     
    42:23
    Přichází první vyloučení třetí třetiny. Za podražení si jde na trestnou lavici posedět Čcheng Čang (CHN).
     
    40:36
    Čína právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro belgickou reprezentaci! Velmi rychle po začátku třetí třetiny totiž Číňané srovnávají krok díky přesnému zakončení CHAO ČANGA, který obdržel přesnou přihrávku před bránu a nedal Prodimu šanci. Asistence: Ce-sen Čang
     
    37:36
    Nyní se navíc bude vylučovat a to čínskou snahu na chvíli otupí. Trest za příliš noho hráčů na ledě odpyká Pcheng Ťi (CHN).
    36:30 Alexandre BREMER - 2:1
     
    36:30
    Belgie právě vstřelila branku!
    Jenže z vyrovnání se Číňané moc dlouho neradovali. Opět se sice usadili v útočném pásmu, ale úplně zapomněli na návrat vyloučeného ALEXANDREA BREMERA, který dostal přihrávku do jízdy a tváří v tvář si poradil s čínským brankářem. Asistence: Dean Thurura, Jordan Paulus
    35:29 Ming-si JANG - 1:1
     
    35:29
    Čína právě vstřelila branku!
    Teď už se ale Číňané dočkali a po zásluze vyrovnávají! Hodně unavená trojice Belgičanů se nestačila vracet na své pozice, byla hodně blízko brankáře a tak přišel trest v podobě dokonale přesné střely MING-SIHO JANGA, který trefil horní růžek Prodiho svatyně. Asisstence: Tchien-jü Chu
     
    34:41
    Číňané vyšli vítězně ze souboje u mantinelu a díky tomu měl Ming-si Jang rázem hodně prostoru. Sjel si až mezi kruhy, ale Prodi jeho rán dokázal pokrýt.
     
    34:23
    Přesilová hra čínské reprezentace bude ještě o jednoho hráče vylepšena! Alexandre Bremer BEL) dostává dvě trestné minuty za vysokou hůl.
     
    33:33
    Po delší době si přesilovou hru zahraje také Čína. Při souboji u mantinelu se totiž Yoren de Smet provinil podražením (BEL) a míří za katr.
     
    31:56
    Velká šance na navýšení vedení! Dva Belgičané unikali na jediného beka Číny, ale zakončení na dlouhou hokejku se zastavilo o levý beton roztaženého Siy! Čínský gólman navíc při zákroku posunul bránu.
     
    29:21
    Dvě trestné minuty za hákování. To je verdikt rozhodčích, kteří na lavici hanby posílají Cheng-nana Lua (CHA).
     
    25:17
    Nyní si ale Ling Čchen (CHN) při útočné snaze počínal za hranicí pravidel a dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    22:25
    Čína se i v oslabení drala do útoku! Přečíslení tří na jednoho bylo zakončeno z mezikruží, avšak Prodi zatím drží belgické vedení.
     
    21:34
    Solidní čínský nástup do druhé části teď přibrzdí oslabení. Dvouminutový trest za hákování si totiž odpyká Ming-si Jang (CHN),
     
    20:53
    A opět Prodi. Van den Bogaert na druhé straně přihrával před bránu, nicméně puk získali Číňané a ti rychle přenesli hru přes celé kluziště. Belgický brankář si poradil i s nájezdem zleva!
     
    19:41
    Velmi pěknou akci nyní předvedl Chao Čang, jenž se prosmýkl do pásma soupeře a tvrdou přízemní střelou vystrašil belgického brankáře.
     
    17:23
    A záhy přišla další šance! Kousek od brankoviště se puk dostal na hůl Bena van den Bogaerta, avšak ani on bekhendem neuspěl!
     
    16:14
    Neskutečné, co teď Belgie nedala! Číňané ztratili puk na vlastní modré čáře a zničehonic tak byla k vidění situace dva na brankáře! Zakončující Paulus obdržel přihrávku, ale puk za záda skvěle chytajícího Šeng-žunga Siy nedostal!
     
    12:42
    To byla krásná akce! Bryan Kolodziejczyk se jako nůž máslem projel středním pásmem, našel si střeleckou pozici na pravém kruhu a donutil Siu ke skvělému zákroku lapačkou.
     
    10:23
    Čína se dopouští naprosto zbytečné chyby. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká C'-jang Ču (CHN),
     
    08:33
    Do šance se ale dostal naopak belgický hráč! Po zaváhání čínské obrany se Vadim Gyesbreghs zjevil v úniku, avšak bekhendovým zakončením po kličce přestřelil!
     
    07:56
    Teď se ale Belgie bude muset bránit. Za nedovolené bránění je totiž na lavici hanby usazen Maxime Pellegrims (BEL).
     
    06:57
    A znovu byl v akci Šeng-žung Sia, jenž čelil střele osamoceného Belgičana z bezprostřední blízkosti. Čínský brankář teď předvedl další skvělý zákrok.
     
    02:41
    Nicméně přesilovou hru si zahrají také Číňané. Dvě trestné minuty za napadení dostává Emerl Goris (BEL).
    02:26 Ben VAN DEN BOGAERT - 1:0
     
    02:26
    Belgie právě vstřelila branku!
    Do konce belgické přesilovky zbývalo jen šest vteřin, ale favorizovaní hráči evropské země se dostávají do vedení. Výborně postavený BEN VAN DEN BOGAERT totiž dokázal tečovat přízemní střelu Yorena de Smeta, jenž měl před sebou doslova dálnici prostoru. Asistence: Yoren de Smet, Michael Distate
     
    00:32
    Čína půjde velmi záhy do čtyř! Za hodně nešetrné vražení na hrazení dostává Tia-čchi Čang (CHN) dvě trestné minuty.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. van den Bogaert (de Smet, Distate), 37. Bremer (Thurura, Paulus), 64. Bremer (B.Kolodziejczyk, Gyesbreghs) – 36. Jang (Chu), 41. Ch.Čang (C.Čang)


    Belgie: Prodi (Jansen) – Gyesbreghs (A), Thurura, Distate, Paulus (C), Franssen, van Rooy – Vercammen, B.Kolodziejczyk (A), Pellegrims – van den Bogaert, de Smet, Bremer – Henry, Goris, Dewin – van Noten, Kolyasnikov, A.Kolodziejczyk
    Čína: Š.Sia (Sun) – Ť.Čang, Liou, Chu, Jang, Wen, Kuan, Wu – Wang, Ch.Čang (C), Č.Li (A), Cchuej – Pao, T.Sia, Čchen (A) – Lu, Č.Čang, Ču – C.Čang, Ch.Li, Ťi

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin (KAZ) – Sergio Biec (ESP), Lukáš Kacej (SVK)

    Diváci: 148
    bahis siteleri