Nizozemsko – Island 3:0 (kon.) | Belgie – Čína 3:2 (po pr.) | Srbsko – Španělsko 3:4 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Belgie
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Čína
Úterý 12.04.2016, 16:30 • Pabellon de Hiello, Jaca, Španělsko • Mistrovství světa - II. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 148 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (19:02:03)
     
    Nejlepším hráčem utkání byl za Belgii zvolen brankář Tom Prodi, jenž pochytal 21 střel soupeře. Z čínského týmu byl vybrán obránce Ming-si Jang, který vstřelil vyrovnávací branku na 1:1.
     
    Dnešní zápas je tedy u konce a druhý bonusový bod za vítězství v prodloužení si nakonec připisují Belgičané. Ti byli po celý zápas střelecky aktivnější, avšak v mnoha pasážích je Číňané dokázali překvapovat výborným pohybem a především díky tomu dotáhli reprezentanti asijské země utkání až do nastavení. V něm už se zdálo, že přesilovou hru čtyř proti třem Belgie nevyužije, ale nakonec se vteřinu před návratem vyloučeného Čanga kotouč dostal k Alexandru Bremerovi, jenž zaznamenal druhou branku v tomto utkání a rozhodl o vítězství belgické reprezentace.
     
    Konec zápasu.
    63:42 Alexandre BREMER - 3:2
     
    63:42
    Belgie právě vstřelila branku!
    Pouhá jedna vteřina zbývala do návratu vyloučeného hráče, avšak Belgie nakonec dává branku a vítězí! Čchung-wej Wang sice dokázal srazit Gyesbreghsovu ránu, jenže kotouč se poté odrazil přesně před ALEXANDREA BREMERA a ten touš dorazil za záda zmateného Siy! Asistence: Bryan Kolodziejczyk, Vadim Gyesbreghs
     
    63:17
    B.Kolodziejczyk si vyměnil puk se spoluhráčem u modré čáry, ale právě jeho kolega následně vypálil vysoko nad. Puk se dotkl ochranné sítě a vhazuje se tak ve středním pásmu.
     
    63:06
    Oddechový čas si pro změnu vybírá čínský trenér Ťiang Chu. Cílem timeoutu je odpočinek pro nejlepší hráče jeho čínského výběru, kteří půjdou na zbytek oslabení.
     
    63:06
    Číně se podařilo vyhodit puk do středního pásma a poslat na led čerstvé síly. Ty teď ubránily další tlak belgické reprezentace.
     
    62:34
    Gyesbreghs posunul puk před bránu, kde byl skvěle zaparkovaný Ben van den Bogaert, avšak Sia si poradil i s tečí belgického forvarda!
     
    62:19
    Bryan Kolodziejczyk si dokázal najít volný prostor a vypálil švihem na vzdálenější tyč. Puk však končí v nastavené lapačce čínského brankáře, který sklízí potlesk.
     
    62:02
    Belgičané jsou samozřejmě nastěhováni v útočném pásmu. Dosud jediná střela z pravé strany ale letěla mimo tři tyče.
     
    61:43
    Ve stejném čase si belgický trenér Danny Peters vybírá oddechový čas.
     
    61:43
    Čínu čekají velmi horká chvilky. Za podražení je totiž vyloučen Chao Čang (CHN) a to znamená dvouminutovou přesilovou hru čtyř proti třem ve prospěch belgické reprezentace.
     
    61:02
    Belgie má zatím více ze hry a opět vezla další ofenzivní výpad. Tvrdou ránu Bryana Kolodziejczyka z levé strany si Sia pohlídal.
     
    60:28
    Okamžitě po buly se Belgii podařilo vystřelit. Sia opět připraven a znovu přerušuje hru.
     
    60:24
    Hned na začátku prodloužení se do obrovské šance proháčkoval jeden z belgických hokejistů. Tísněn dvěma beky, už ale těsně před Siou nedokázal lépe zakončit.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je minulostí a jelikož o jedinou branku v této části se už ve 41. minutě postaral Chao Čang, bude se prodlužovat. Nutno říci, že Čína si za dnešní výkon aspoň bod zaslouží.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:54
    V samém závěru se ještě Belgie usadila v útočném pásmu, nicméně ke střele na brankáře již nedošlo. Po šedesáti minutách tak bude stav utkání vyrovnaný.
     
    59:18
    Čína už jen vyhazuje kotouč do středního pásma a jde ji jen o neinkasování branky. Minimálně bod za prodloužení bude rozhodně vítaný.
     
    59:00
    Mohlo být rozhodnuto! Ben van den Bogaert mohl být hrdinou, avšak to by si musel zcela sám před Siou počínat lépe a netrefit přesně hrudník čínského brankáře! Následnou střelu od modré už Sia chytil lapačkou.
     
    58:24
    Naopak do šance se tlačila Čína. Přihrávku před brankoviště však zlikvidovali vracející se beci belgické reprezentace.
     
    57:58
    Belgie se ne a ne usadit v útočném pásmu. Přes pozornou čínskou defenzívu se navíc Belgičané vůbec nedostávají ke kotouči.
     
    57:33
    Stahovačka jednoho z hráčů Belgie sice nevyšla, ale Číňané pak poslali puk na icing. Hra se stěhuje před Šeng-žunga Siu.
     
    57:01
    Hrají se poslední tři minuty třetí třetiny. U kotouče jsou Belgičané, kteří se snaží rozjet nějakou nebezpečnější útočnou akci.
     
    56:34
    Čína hraje v plném počtu.
     
    56:13
    Jenže krátká přesilová hra se Belgii vůbec nedaří. Po několika vteřinách pobytu u vlastní brány se Evropané nedostali dále než za červenou čáru.
     
    55:41
    Belgie hraje v plném počtu.
     
    55:30
    Číňané jen vyhodili puk do středního pásma a za chvíli se budou bránit v oslabení, protože vyloučený Vercammen se vrátí na led.
     
    54:54
    Nepříjemnou střelu teď musel likvidovat Prodi, kterému šel puk ba hlavu.Belgický gólman si ale poradil.
     
    54:34
    Chao Čang (CHN) sice hodně rychle pouštěl hokejku a dělal, jako že nic, avšak sudí je neoblomný a píská mu hákování. Trochu zbytečné vyloučení.
     
    54:17
    V útočném pásmu se Číňané dostali zatím jen k jedné střele a nyní je jim pískána přihrávka rukou. Vhazuje se v neutrální zóně.
     
    53:41
    Za nedovolené bránění je navíc vyloučen Ben Vercammen (BEL) a Čína dostává velkou šanci na vstřelení možná rozhodující branky.
     
    53:32
    Teď to vypadalo nadějně, nicméně jednomu z Belgičanů ujel touš k zadnímu mantinelu a následná přihrávka mizí ve středním pásmu.
     
    52:54
    Po souboji u mantinelu se k puku dostávají Číňané, kteří zajíždí za bránu a snaží se uklidnit hru. Favorizovaným Belgičanům se čas na vstřelení vedoucí branky povážlivě krátí.
     
    52:14
    Sledujeme hodně nevýraznou pasáž. Belgie se sice snaží a má častěji kotouč na hokejkách, avšak Čína soupeře drží daleko od své brány.
     
    50:41
    Čína hraje v plném počtu.
     
    50:39
    Čína drží puk u mantinelu a Belgičané se k němu nemohou dostat. Jejich zkrácená početní výhoda bude za chvíli u konce.
     
    50:01
    Belgie hraje v plném počtu.
     
    49:57
    Belgie ještě na modré čáře udržela útočné pásmo, avšak nyní už je puk v čínské moci a za čínskou bránou. Za čtyři vteřiny ale uvidíme přesilovou hru evropské země.
     
    49:29
    Bleskový ofenzivní výpad pro změnu předvedli Belgičané. Šeng-žung Sia v bráně Číny chytá dělovku z levé strany.
     
    49:11
    Rychlý přechod do útočného pásma v podání Číny zakončoval Ming-si Jang dobrou střelou. Prodi ale kotouč vytáhl do ochranné sítě.
     
    48:41
    Přesilová hra Číny byla velmi slabá a teď je navíc ukončena. Čching Liou (CHN) totiž u mantinelu sroloval Bryana Kolodziejczyka a míří na lavici hanby.
     
    48:01
    Gyesbreghsovi se to sice vůbec nediví, ale jeho spoluhráč Michael Distate (BEL) míří na trestnou lavici. Proviněním belgického beka bylo podražení.
     
    47:23
    Ťia-čchi Čang už se za doprovodu spoluhráčů dostal aspoň na střídačku. Stále se ale drží za koleno a uvidíme, zda se nám ještě ukáže na ledě.
     
    47:17
    Vercammen si hledal prostor mezi kruhy, avšak hokejka mu byla v rozhodujícím momentě zablokována. Jeden z Číňanů se mezitím poroučel na led a s jeho pravým kolenem to nevypadá vůbec dobře.
     
    46:50
    Konečně se Belgii podařil přechod přes útočnou modrou čáru, ale Vercammen se pro změnu dostal jen ke slabému zakončení. Bekhendem z úhlu Siu příliš neohrozil.
     
    45:52
    Na druhé straně se do ofenzívy hrnuli Belgičané, kterým ale byl odpískán ofsajd. Po první třetině to ze strany Belgie zatím není to pravé ořechové.
     
    45:19
    Tchien-siang Sia se ale nyní zjevil až u brankoviště a zakončoval z levé strany! Velkou šanci mu ale skvělým způsobem zlikvidoval Prodi!
     
    44:55
    Nabídku Tchien-sianga Siy od modré čáry velmi dobře usměrňoval Pao, ale kotouč letěl nakonec mimo tři tyče.
     
    44:23
    Čína v plném počtu.
     
    43:58
    Belgie je hodně rychle zpátky v útočném pásmu. Zpoza brány se ji ale zatím nepodařilo dostatek puk do nebezpečnějšího prostoru.
     
    43:22
    Tohle byla megašance! Jeden z belgických reprezentantů postupoval ze strany na brankáře a vzdálenější tyč minul jen o pár centimetrů!
     
    42:52
    Belgičané se velmi dobře tlačili až do brány, ale Siu ve svatyni Číny nakonec nedokázali pořádně ohrozit. Každopádně je hra přerušena a vhazovat se bude po pravá ruce čínského gólmana.
     
    42:23
    Přichází první vyloučení třetí třetiny. Za podražení si jde na trestnou lavici posedět Čcheng Čang (CHN).
     
    41:58
    Po dalším pokusu o přechod do útočného pásma v podání Belgie se Číně podařilo obrátit hru a nyní už se bojuje za Prodiho klecí.
     
    41:01
    Na druhé straně se Belgie tlačila před bránu, avšak nahození od mantinelu nikdo v červeném nedokázal tečovat.
     
    40:36
    Čína právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro belgickou reprezentaci! Velmi rychle po začátku třetí třetiny totiž Číňané srovnávají krok díky přesnému zakončení CHAO ČANGA, který obdržel přesnou přihrávku před bránu a nedal Prodimu šanci. Asistence: Ce-sen Čang
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:06.
     
    Také druhá periody je zdárně u konce a také po ní jsou ve vedení o jednu branku reprezentanti Belgie. Druhá třetina ale měla úplně jiný obraz, neboť herně byli trochu lepší Číňané, kteří se v čase 35:29 dočkali vyrovnání. Přesilovou hru pět na tři dokázal využít Ming-Si Jang. Z vyrovnání se ale Čína neradovala dlouho, neboť zapomněla na vyloučeného Alexandrea Bremera. Ten se po návratu na led dostal do úniku, který zakončil přesně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Čína v plném počtu.
     
    39:01
    Znovu je tady přerušení. Na vině byl tentokrát špatný přechod přes útočnou modrou čáru v podání Belgie, který znamenal ofsajd.
     
    38:48
    Ani Čína nedokázala udržet puk v pásmu svého soupeře a hra se zase vrátila před svatyni reprezentace asijské země. Hra je po dvou slepených brankách hodně rozkouskovaná.
     
    37:58
    Nicméně Belgie útočné pásmo moc dlouho neudržela a po chvíli je hra opět přerušena. Buly dokonce nařízeno po levé ruce Toma Prodiho.
     
    37:36
    Nyní se navíc bude vylučovat a to čínskou snahu na chvíli otupí. Trest za příliš noho hráčů na ledě odpyká Pcheng Ťi (CHN).
     
    36:59
    Číňané by samozřejmě rádi brzy odpověděli, avšak defenzíva Belgie začíná být velmi pozorná a nepouští soupeře do svého pásma.
    36:30 Alexandre BREMER - 2:1
     
    36:30
    Belgie právě vstřelila branku!
    Jenže z vyrovnání se Číňané moc dlouho neradovali. Opět se sice usadili v útočném pásmu, ale úplně zapomněli na návrat vyloučeného ALEXANDREA BREMERA, který dostal přihrávku do jízdy a tváří v tvář si poradil s čínským brankářem. Asistence: Dean Thurura, Jordan Paulus
    35:29 Ming-si JANG - 1:1
     
    35:29
    Čína právě vstřelila branku!
    Teď už se ale Číňané dočkali a po zásluze vyrovnávají! Hodně unavená trojice Belgičanů se nestačila vracet na své pozice, byla hodně blízko brankáře a tak přišel trest v podobě dokonale přesné střely MING-SIHO JANGA, který trefil horní růžek Prodiho svatyně. Asisstence: Tchien-jü Chu
     
    34:41
    Číňané vyšli vítězně ze souboje u mantinelu a díky tomu měl Ming-si Jang rázem hodně prostoru. Sjel si až mezi kruhy, ale Prodi jeho rán dokázal pokrýt.
     
    34:23
    Přesilová hra čínské reprezentace bude ještě o jednoho hráče vylepšena! Alexandre Bremer BEL) dostává dvě trestné minuty za vysokou hůl.
     
    34:09
    Ben van den Bogaert se výborně postavil do dráhy dělovky od modré čáry a poté se puk odrazil na střídačku Číny. Vhazuje se po pravici belgického gólmana.
     
    33:33
    Po delší době si přesilovou hru zahraje také Čína. Při souboji u mantinelu se totiž Yoren de Smet provinil podražením (BEL) a míří za katr.
     
    32:59
    Sia si nyní počínal hodně neobratně a atakující bremer ho málem připravil o kotouč. Nakonec ale brankář čínské reprezentace situaci ustál.
     
    32:47
    Belgie se musela uchýlit k pouhému nahození ze středního pásma, ale velmi brzy se dostane až před Siu. Čína totiž zahrála icing.
     
    31:56
    Velká šance na navýšení vedení! Dva Belgičané unikali na jediného beka Číny, ale zakončení na dlouhou hokejku se zastavilo o levý beton roztaženého Siy! Čínský gólman navíc při zákroku posunul bránu.
     
    31:21
    Čína v plném počtu.
     
    30:52
    Číňané vyhodili puk až k Prodiho bráně. Belgie tak další ofenzivní výpad bude rozjíždět z vlastního pásma.
     
    30:30
    Po krátké pobytu v neutrální zóně je Belgie opět nastěhována před Siou. Znovu ale přišla jen střela od modré a hvizd sudího, neboť Belgičané operovali v brankovišti čínského brankáře.
     
    29:44
    Jeden z belgických reprezentantů se natlačil do brankoviště a snažil se přihrávkou najít dojíždějícího Pellegrimse. Nepodařilo se a následná střela od modré čáry již byla zbytečná, neboť sudí vykazuje hru do středního pásma.
     
    29:21
    Dvě trestné minuty za hákování. To je verdikt rozhodčích, kteří na lavici hanby posílají Cheng-nana Lua (CHA).
     
    28:59
    Yente Franssen se z pravé strany dral před bránu a vykoledoval si aspoň faul. Belgie hraje ve výhodě!
     
    28:09
    No a teď už Prodi musel zasahovat proti nepříjemné střele, která se mu zastavila až na pravém rameni.
     
    27:58
    Velmi šikovně to udělali Číňané, kteří se ale na hranici brankoviště neprodrali ke střele. Prodi však musí dávat pozor.
     
    27:17
    Čína v plném počtu.
     
    27:01
    Další dvě zablokované rány od modré čáry! Opravdu výborná práce čínské defenzívy, která bude za chvíli posílena o pátého hráče.
     
    26:29
    Čínská obrana se skvěle pohybuje a navíc se beci pokládají do střel. Sia má v druhé části stále jen dva zákroky.
     
    25:46
    Číňané se sice dostali z vlastního pásma, ale teď už se na levé straně rozhodl zaútočit Bryan Kolodziejczyk. Šikovný Belgičan však nakonec musel zvolit přihrávku.
     
    25:17
    Nyní si ale Ling Čchen (CHN) při útočné snaze počínal za hranicí pravidel a dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    24:55
    Belgie má ve vlastním pásmu problémy a Prodi musel znovu rychle na led. Donutilo ho k tomu zakončení Ťia-čchanga Paoa, který střílel po ledě z pravé strany.
     
    23:58
    Další zákrok si připisuje Tom Prodi, jenž čelil slabšímu nahození od modré čáry. V druhé třetině zatím Čína vede na střely 4:1.
     
    23:34
    Čína v plném počtu.
     
    23:02
    Belgii se tahle početní výhoda zatím příliš nedaří, ale nyní už se hráči evropské země dostávají do kombinace v útočném pásmu.
     
    22:25
    Čína se i v oslabení drala do útoku! Přečíslení tří na jednoho bylo zakončeno z mezikruží, avšak Prodi zatím drží belgické vedení.
     
    21:58
    Sia v bráně Číny ustál nebezpečnější zakončení a následně se už jeho spoluhráčům podařilo vyhodit kotouč přes celou ledovou plochu.
     
    21:34
    Solidní čínský nástup do druhé části teď přibrzdí oslabení. Dvouminutový trest za hákování si totiž odpyká Ming-si Jang (CHN),
     
    20:53
    A opět Prodi. Van den Bogaert na druhé straně přihrával před bránu, nicméně puk získali Číňané a ti rychle přenesli hru přes celé kluziště. Belgický brankář si poradil i s nájezdem zleva!
     
    20:35
    Belgičané se hned v úvodu druhé třetiny tlačili do zajímavé šance, avšak nakonec to byl až Prodi, kdo musel zasahovat. Puk po střele z levé strany vylétl do ochranné sítě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:17.
     
    První třetina zápasu je za námi a ve vedení jsou zatím favorizovaní Belgičané. Ti se díky využité přesilové hry dostali do vedení již ve třetí minutě, kdy se tečí prosadil Ben van den Bogaert. Od té doby mohli reprezentanti Belgie navýšit vedení, avšak z patnácti dalších střel už gól nepřidali.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Velmi pěknou akci nyní předvedl Chao Čang, jenž se prosmýkl do pásma soupeře a tvrdou přízemní střelou vystrašil belgického brankáře.
     
    18:53
    Jenže Čína si zbytečně komplikuje život mnoha nepřesnostmi. Po další takové ztratila puk a Belgie už je nastěhována v útočném pásmu.
     
    18:28
    Čchung-wej Wang si v pohodě dobruslil kotouč klouzající za Siovu bránu a snaží se uklidnit hru. Oba celky střídají.
     
    17:56
    Sia se teď dopustil chyby za vlastní bránou, ale rychlá přihrávka před odkrytou svatyni se přes jednoho z beků Číny nedostala.
     
    17:23
    A záhy přišla další šance! Kousek od brankoviště se puk dostal na hůl Bena van den Bogaerta, avšak ani on bekhendem neuspěl!
     
    16:14
    Neskutečné, co teď Belgie nedala! Číňané ztratili puk na vlastní modré čáře a zničehonic tak byla k vidění situace dva na brankáře! Zakončující Paulus obdržel přihrávku, ale puk za záda skvěle chytajícího Šeng-žunga Siy nedostal!
     
    15:48
    Již hodně dlouho se nepřerušovalo a to nahrává rychlému hokeji. Na ani jedné straně se ale nyní nepodařilo obsadit útočné pásmo.
     
    15:09
    Hra se zase přesunula do neutrální zóny, kde kotouč přebírají opět favorizovaní Belgičané. Čína je nyní opravdu naprosto bezzubá.
     
    14:22
    Belgii se ale pro změnu nedaří proměňovat velmi solidní šance. Yente Franssen se snažil zorientovat, avšak mezi kruhy se mu puk zapletl pod bruslemi.
     
    13:56
    V posledních desítkách vteřin se Číňané prakticky nedostávají do útoku. Již ve středním pásmu se totiž vždy zmůžou na pouhé nahození k zadnímu mantinelu.
     
    13:18
    Elitní formace Belgie znovu operovala v útočném pásmu, avšak po chvíli se soupeři podařilo vymanit z tlaku a kotouč je až u Prodiho brány.
     
    12:42
    To byla krásná akce! Bryan Kolodziejczyk se jako nůž máslem projel středním pásmem, našel si střeleckou pozici na pravém kruhu a donutil Siu ke skvělému zákroku lapačkou.
     
    12:23
    Čína v plném počtu.
     
    11:43
    Podruhé v krátkém časovém úseku se Číňanům podařilo vyhodit kotouč ze svého pásma. Prodi vyjíždí z branky a pomůže spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    11:15
    Díky vyhranému buly v podání Franssena se však Belgie rychle vrátila do útočného pásma. Sia střelu od modré čáry i přes clonu Pellegrimse zlikvidoval.
     
    10:58
    Teď jsou ale reprezentanti Belgie vykázáni do středního pásma. Proviněním proti pravidlům totiž bylo postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    10:30
    Belgičané se při každé střele tlačí do brankoviště a zde pramení velké množství neshod se soupeřem. Po další takové akci musí sudí rychle hasit potenciální potyčku.
     
    10:23
    Čína se dopouští naprosto zbytečné chyby. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká C'-jang Ču (CHN),
     
    09:56
    Belgie v plném počtu.
     
    09:30
    Hned dva Belgičané se rozhodli vysunout se do středního pásma a nakonec zavinili ofsajd. To je ale při oslabení vůbec nemusí mrzet.
     
    08:59
    Čína se konečně usadila v útočném pásmu a Prodi musel zasahovat proti střele od modré čáry. Větší potíže mu ale tento pokus nezpůsobil.
     
    08:33
    Do šance se ale dostal naopak belgický hráč! Po zaváhání čínské obrany se Vadim Gyesbreghs zjevil v úniku, avšak bekhendovým zakončením po kličce přestřelil!
     
    07:56
    Teď se ale Belgie bude muset bránit. Za nedovolené bránění je totiž na lavici hanby usazen Maxime Pellegrims (BEL).
     
    07:34
    Číňané se ne a ne vymanit z vlastní polovině hřiště. Další rozehrávka skončila až na hokejce pozorného Distatea, jenž puk poslal do pásma Číny.
     
    06:57
    A znovu byl v akci Šeng-žung Sia, jenž čelil střele osamoceného Belgičana z bezprostřední blízkosti. Čínský brankář teď předvedl další skvělý zákrok.
     
    06:36
    Belgičané se dostávali do přečíslení dvou na jednoho a Sia byl donucen k výbornému zákroku. Proti zakončení z pravého kruhu si velmi dobře poradil.
     
    06:18
    Po ofenzivní pasáži v podání Belgie se soupeři podařilo rychle obrátit hru a Prodi musel znovu na led. Zatím sledujeme utkání plné osobních soubojů.
     
    05:35
    Až teď se čínští reprezentant dostali k dalšímu ohrožení brankáře Prodiho. Ten si však připisuje poměrně jednoduchý zákrok.
     
    04:41
    Belgie v plném počtu.
     
    04:23
    Stále jsou Číňané až u svého vlastního brankáře. Tohle je velmi chabá přesilová hra, která za chvíli skončí.
     
    03:36
    Belgický brankář si s dosud jedinou střelou bez problémů poradil a nyní se už čínští reprezentanti ne a ne prodrat do útočného pásma.
     
    02:41
    Nicméně přesilovou hru si zahrají také Číňané. Dvě trestné minuty za napadení dostává Emerl Goris (BEL).
    02:26 Ben VAN DEN BOGAERT - 1:0
     
    02:26
    Belgie právě vstřelila branku!
    Do konce belgické přesilovky zbývalo jen šest vteřin, ale favorizovaní hráči evropské země se dostávají do vedení. Výborně postavený BEN VAN DEN BOGAERT totiž dokázal tečovat přízemní střelu Yorena de Smeta, jenž měl před sebou doslova dálnici prostoru. Asistence: Yoren de Smet, Michael Distate
     
    01:56
    Čínský brankář Sia si připisuje druhý úspěšný zákrok. Výborně totiž dokázal vyjet proti jedovaté střele z levé strany.
     
    01:38
    Dobrá přihrávka zpoza brány hledala někoho z Belgičanů, avšak v mezikruží se nikdo v červeném dresu nenacházel.
     
    01:13
    Nyní už se ale čínským hráčům podařilo vyhodit kotouč přes celé kluziště. Jejich soupeř tak musí začínat až od Prodiho.
     
    00:51
    Belgičané se okamžitě po buly usazují v útočném pásmu. Zatím však jejich kombinace probíhá u mantinelu.
     
    00:32
    Čína půjde velmi záhy do čtyř! Za hodně nešetrné vražení na hrazení dostává Tia-čchi Čang (CHN) dvě trestné minuty.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Obě reprezentace již jsou připraveny k úvodnímu buly dnešního zápasu. Za pár vteřin bude utkání zahájeno!
     
    Krásné pozdní odpoledne! Vítám vás u on-line přenosu ze zápasu MS II.A divize, ve kterém se střetne dosud neporažená Belgie s Čínou, která naopak ještě nevyhrála. Přeji příjemný hokejový zážitek.
     
    Úvodní sestavy:

    Belgie: Prodi (Jansen) – Gyesbreghs (A), Thurura, Distate, Paulus (C), Franssen, van Rooy – Vercammen, B.Kolodziejczyk (A), Pellegrims – van den Bogaert, de Smet, Bremer – Henry, Goris, Dewin – van Noten, Kolyasnikov, A.Kolodziejczyk

    Čína: Š.Sia (Sun) – Ť.Čang, Liou, Chu, Jang, Wen, Kuan, Wu – Wang, Ch.Čang (C), Č.Li (A), Cchuej – Pao, T.Sia, Čchen (A) – Lu, Č.Čang, Ču – C.Čang, Ch.Li, Ťi

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin (KAZ) – Sergio Biec (ESP), Lukáš Kacej (SVK).
     
    ČÍNA

    Naopak Čína je v naprosto odlišné situaci a po dvou odehraných zápasech je v tabulce poslední. Dnes tedy rozhodně nebude favoritem zápasu a s největší pravděpodobností bude letos se Srbskem bojovat o záchranu. Skóre 4:9 navíc není zrovna záviděníhodné.


    Zápasy na MS II.A divizi

    10.4.2016 Island – Čína 7:4
    9.4.2016 Čína – Španělsko 0:2
     
    BELGIE

    Reprezentace Belgie má zatím zdárně nakročeno do souboje o postup do I.B divize. Po dvou odehraných zápasech má totiž velmi dobrých pět bodů a díky lepšímu skóre se drží na čele před druhým Nizozemskem. Největším tahounem týmu je zatím Ben van den Bogaert, jenž nastřílel už tři branky a na další dvě přihrál.

    Zápasy na MS II.A divize

    10.4.2016 Belgie – Srbsko 4:2
    9.4.2016 Belgie – Island 5:4 sn.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu mistrovství světa II.A divize. Utkání začíná v 16:30.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. van den Bogaert (de Smet, Distate), 37. Bremer (Thurura, Paulus), 64. Bremer (B.Kolodziejczyk, Gyesbreghs) – 36. Jang (Chu), 41. Ch.Čang (C.Čang)


    Belgie: Prodi (Jansen) – Gyesbreghs (A), Thurura, Distate, Paulus (C), Franssen, van Rooy – Vercammen, B.Kolodziejczyk (A), Pellegrims – van den Bogaert, de Smet, Bremer – Henry, Goris, Dewin – van Noten, Kolyasnikov, A.Kolodziejczyk
    Čína: Š.Sia (Sun) – Ť.Čang, Liou, Chu, Jang, Wen, Kuan, Wu – Wang, Ch.Čang (C), Č.Li (A), Cchuej – Pao, T.Sia, Čchen (A) – Lu, Č.Čang, Ču – C.Čang, Ch.Li, Ťi

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin (KAZ) – Sergio Biec (ESP), Lukáš Kacej (SVK)

    Diváci: 148
    bahis siteleri