Švédsko – Lotyšsko 4:3 (po pr.) | Dánsko – Kanada 2:10 (kon.) | Švýcarsko – Rusko 1:2 (po pr.)
USA – Švédsko 6:1 (kon.)
konec
USA
6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
Švédsko
Sobota 16.04.2016, 22:30 • Ralph Engelstad Arena • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:03 Joey ANDERSON - 6:1
     
    52:03
    USA právě vstřelilo branku!
    Domácí si ale svůj pětibrankový náskok rychle berou zpět. Nahození od modré čáry Larsson ještě vyrazil, u pravé tyčky se ale nejrychleji zorientoval JOEY ANDERSON a doklepl kotouč za záda švédského brankáře. Asistence: Adam Fox, Clayton Keller.
    50:32 Isaac LUNDESTROM - 5:1
     
    50:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové využívají přesilovku a přece jen snižují náskok Američanů, když se s přispěním tyčky trefil až za Wollova záda ISAC LUNDESTROM. Asistence: Linus Lindstrom, Alexander Nylander.
    42:42 Keeghan HOWDESHELL - 5:0
     
    42:42
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané uskakují o další gól. KEEGHAN HOWDESHELL ujel švédské obraně po pravé straně až před Larssona a poslal puk přímo mezi betony švédského brankáře. Asistence: Logan Brown.
    37:17 James GREENWAY - 4:0
     
    37:17
    USA právě vstřelilo branku!
    Jsou to ale Američané, kteří uskakují Švédům už do čtyřgólového náskoku. JAMES GREENWAY ujel hostující obraně, vyhl se poslednímu obránci i vyjetému Larssonovi a poslal puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Clayton Keller, Adam Fox.
    23:58 Ryan LINDGREN - 3:0
     
    23:58
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už pro Švédy nevypadá moc dobře. Američané rychle zvyšují svůj náskok na třígólový, když McPhee přihrávkou z hranice pravého kruhu našel na hranici brankoviště RYANA LINDGRENA, který doklepl puk kolem levé tyčky až za Larssona. Asistence: Graham McPhee.
    22:17 Kiefer BELLOWS - 2:0
     
    22:17
    USA právě vstřelilo branku!
    Už na začátku druhé dvacetiminutovky dokázal najít recept na Larssona KIEFFER BELLOWS, který poslal kotouč zblízka až za záda švédského brankáře. Asistence: Adam Fox.
    17:51 Casey MITTELSTADT - 1:0
     
    17:51
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané využívají signalizovanou výhodu a dostávají se do vedení. CASEY MITTELSTADT se u pravého mantinelu dostal k puku, mezi dvěma obránci si jej potáhl až téměř do mezikruží a odtud mířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Logan Brown, Kailer Yamamoto.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 18. Mittelstadt (Brown, Yamamoto), 23. Bellows (Fox), 24. Lindgren (McPhee), 38. Greenway (Keller, Fox), 43. Howdeshell (Brown), 53. Anderson (Fox, Keller) – 51. Lundestrom (Lindstrom, Nylander)


    USA: Woll (Oettinger) – Greenway, Fox, Lindgren (C), Martin, Krys, Hellickson, Luce – Bellows, Keller, Anderson – Sanchez, Frederic, Lockwood – Mittelstadt, Brown, Yamamoto – Howdeshell, McPhee, Walker – Pastujov.
    Švédsko: Larsson (Eriksson Ek) – Moverare, Sellgren, Cederholm (C), Bannstrom, Danielsson, Liljegren, Tilander – Bratt, Steen, Lindstrom – Nylander, Wahlgren, Andersson – Bokvist, Hugg, Lundestrom – Davidsson, Pettersson, Soderlund – Jonsson Fjallby.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Hunnius (GER) – Rovenský (SVK), Saha (FIN)
    bahis siteleri