Braga – Tondela 3:0 (kon.) | Benfica – Setúbal 2:1 (kon.)
konec
SC Braga
3:0 (1:0)
CD Tondela
Pondělí 18.04.2016, 20:00 • Estádio AXA, Braga (kapacita: 30.286 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešní večer vše! Užijte si zbytek pondělního večera a u dalšího textové přenosu zase brzy na shledanou! (22:10:57)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 20:16.
    Domácí Braga dnes snadno zvítězila.

     
    Máme za sebou utkání mezi Bragou a Tondelou. Domácí fotbalisté byli po celý zápase lepším týmem a zaslouženě tak vyhráli 3:0. V prvním poločase s nimi ještě dokázali hosté držet krok, v tom druhém už byl však na hřišti pouze jeden tým. Braga svoji dominantnost stvrdila ve druhém dějství nejprve brankou Stojiljkoviče ve 47. minutě a poté i brankou střídajícího Crislana v 73. minutě. Na konci zápasu byl po potyčce se Stojiljkovičem vyloučen frustrovaný obránce hostí Cunha. Braga si dnes připsala zasloužené tři body do tabulky.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Stojiljkovič dostal ze ten samý souboj žlutou kartu.
    90+5. Červená karta pro Cunhu.
     
    90+5
    Cunha je za svoje počínání dokonce vyloučen! Rozhodčí se jej rozhodl vyloučit na konci utkání za oplácení, když Cunha kopl Stojiljkoviče do hlavy.
     
    90+4
    Ve středu hřiště se nebezpečně srazili Stojiljkovič s Cunhou. Cunha však nebezpečně oplácel kopnutím do hlavy svého soka.
     
    90+3
    Hosté se ještě dostanou k jedné standardní situaci, kterou budou zahrávat ze zhruba třiceti metrů. Zápas se však již víceméně dohrává.
     
    90+2
    Na konci zápasu je ještě za roztržku s jedním z hostujících hráčů potrestán domácí Vukčević, který dostává žlutou kartu.
     
    90+1
    Amado se na levé straně vápna ještě dokázal uvolnit a vystřelit, jeho střela se však k Marafonovi nedostala a skončila pouze na lýtku bránícího Goiana.
     
    90
    Ani rohový kop, který zahrál André Pinto, však nedopadl na hlavu nikoho z jeho spoluhráčů a Braga se tak v poklidu dokázala ubránit.
     
    89
    Následnou standardní situaci opět rozehrál Santos, jeho centr však opět nedokázali hosté gólově zužitkovat. Jediné co vytěžili z této akce, je další rohový kop.
     
    88
    Ricardo Ferreira dostává žlutou kartu za zastavení pronikajícího Tavarese na levém křídle.
     
    87
    Hosté se dostali ke střele z hranice vápna, pokus jednoho z hráčů Tondely byl však zablokován a rozhodčí mu ještě píská útočný faul, takže rozehrávat budou hráči Bragy.
     
    85
    Nuno Santos si vzal na starost volný kop z pravé strany. Jeho centr do vápna Bragy však nenašel nikoho z jeho spoluhráčů a domácí se v klidu ubránili.
     
    84
    Crislan našel šikovnou přihrávkou ve vápně volného útočníka Stojiljkoviče, ten i dokázal vystřelit, jeho pokus však zablokoval dobře dostupující obránce Pica.
     
    83
    Níguezův centr dopadl pouze na hlavu prvního bránícího hráče Tondely, který jej dokázal odhlavičkovat pryč z vápna do bezpečí.

    Jakub Hataš

    Branky: 5. Hassan, 47. Stojiljkovič, 73. Crislan

    Karty:   52. Josué (BRG), 74. Crislan (BRG), 88. Ferreira (BRG), 90+2. Vukčević (BRG), 90+5. Stojiljkovič (BRG) – 16. Baldé (TND), 35. Wagner (TND), 63. Pica (TND)   90+5. Cunha (TND)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 20:16.
    SC Braga: Marafona – Goiano, Ferreira, Pinto, Djavan Ferreira (78. Ringstad) – Josué, Mauro, Vukčević, Silva (81. Níguez) – Stojiljkovič, Hassan (68. Crislan).
    Náhradníci: Matheus – Boly, Eduardo, Carlos, Crislan, Níguez, Ringstad.

    CD Tondela: Ramos – Cunha, Kaká, Pica, Santos – Alberto (61. Amado), Souza, Tavares – Baldé (46. Murillo), Junior, Wagner (81. Monteiro).
    Náhradníci: Zubikarai – Amado, Thicot, Murillo, Tinoco, Monteiro, Vedova.

    Rozhodčí: Tiago Antunes – Ribeiro, Brás. (vš. Portugalsko)
    bahis siteleri