Švýcarsko – Švédsko 1:8 (kon.) | Česko – Dánsko 9:2 (kon.) | Kanada – Slovensko 3:1 (kon.)
Švédsko – Rusko 5:1 (kon.) | Finsko – Kanada 1:3 (kon.)
po prodl.
San Jose Sharks
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1) Stav série: 2:1
Los Angeles Kings
Úterý 19.04.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • Play-off NHL • Čtvrtfinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:47 Tanner PEARSON - 1:2
     
    63:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! a radují se hosté! Dustin Brown tvrdým hitem u střídačky Sharks zneškodnil Donskoie a díky tomu se Králové dostali ke kotouči. Domácí obránce Dillon se pak ještě zapomněl právě u Browna, díky tomu se LA dostalo do situace dva na jednoho. Zakončení na sebe vzal TANNER PEARSON, jenž přesnou střelou po ledě poslal puk mezi betony Martina Jonese. Asistence: Dustin Brown, Vincent Lecavalier
     
    59:06
    Tomáš Hertl (SJS) a Dustin Brown (LAK) dostávají dvě trestné minuty za hrubost. Hraje se tedy ve čtyřech na obou stranách,
    59:00 Schenn se z dobré pozice neprosadil
     
    59:00
    Luke Schenn se zjevil ve skvělé střelecké pozici, ale svižným pokusem poslal puk jen do Jonese. Hra se pak rychle obrátila Burns bombou prověřil Quicka!
     
    54:04
    Tak tohle je hloupá chyba Tannera Pearsona (LAK), který puk vyhodil z vlastního pásma přes mantinel mezi diváky. Hostující útočník si je vědom přestupku a míří na lavici hanby.
    50:53 Dobře sehraná přesilová hra Žraloků
     
    50:53
    Domácí mají v přesilové hře opravdu neuvěřitelný tlak. Na Quicka letí jedna střela za druhou a unavená čtveřice Kings už se prakticky nehýbe.
     
    49:40
    Milan Lucic (LAK) se úplně mimo hru dopustil faulu a jde na trestnou lavici. Může být rád, že je z toho jen dvouminutový trest, neboť jeho sekání zasluhovalo více.
     
    43:46
    Hra se hodně rychle přelévá ze strany na stranu a k vidění je jedna slibná šance za druhou. Kopitarovu ránu vyrazil Jones jen ke Kingovi, avšak ten zleva odkrytou část branky netrefil.
     
    39:45
    Jake Muzzin si z pozice obránce najel mezi kruhy, dostal přihrávku zpoza brány, ale v gólové šanci trestuhodně minul!
     
    38:36
    Domácím se to sice příliš nelíbí, ale Chris Tierney (SJS) dostává dvě trestné minuty. Proviněním bylo porušení postupu při vhazování.
     
    35:42
    Díky skvělému napadání se puk zpoza brány dostal mezi kruhy na hůl zcela osamoceného útočníka Žraloků, ale Tierney napálil v tutovce jen lapačku Jonathana Quicka.
     
    34:13
    Teď to však vypadalo velmi nadějně. Puk se dostal před bránu Jonathana Quicka a domácí hned několikrát doráželi. Až k brankáři LA však prošel jen pokus Warda, se kterým si Quick poradil.
     
    33:01
    Hodně nevýrazný Marián Gáborík (LAK) se při napadání za bránou Jonese dopustil faulu. Dvě trestné minuty si vykoledoval za vysokou hůl, kterou trefil tvář Joela Warda.
     
    26:42
    Martin Jones hodně dlouho váhal a nakonec se mu rozehrávka od vlastní brány mohla stát osudnou. Výborně forčekující Clifford totiž domácího brankáře obral o puk a snažil se o obránce odrazit kotouč do odkryté brány. Jones se však stihl vrátit.
     
    22:57
    Domácí z tlaku vytěžili aspoň přesilovou hru. Za nedovolené bránění je totiž vyloučen Trevor Lewis (LAK).
     
    19:37
    Ve velmi dobré pozici se zničehonic zjevil Pavelski, který měl dost prostoru na pravém kruhu, ale svižnou ranou těsně přestřelil!
    16:53 Zmatky Jonathana Quicka domácí nepotrestali
     
    16:53
    Quick nyní vůbec nezvládl nahození, které chtěl rozehrát zpoza brány. Puk totiž hostující gólman jen zastavil a dojíždějící soupeři dokázali kotouč vyšťourat. Přihrávku před prázdnou bránu už ale Wingels do sítě nedorazil.
     
    12:26
    A Jones se musel znovu činit! Tentokrát mu nejprve při střele Kopitara pomohla tyč a poté už domácí gólman dokázal zakročit!
     
    12:09
    Lucic skvěle zpoza brány našel volného Cartera, avšak ten z mezikruží trefil jen Jonese! Skvělý zákrok domácího brankáře!
     
    11:50
    Při snaze o vypíchnutí puku trefil Nick Spaling (SJS) nohy Roba Scuderiho a výsledkem jsou dvě trestné minuty za podražení.
    08:10 Anže KOPITAR - 1:1
     
    08:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle využitá přesilová hra Králů a je vyrovnáno! Martin Jones sice dokázal vyrazit Muzzinovu střelu, ale puk se dostal jen k Lucicovi, který na nic nečekal a přihrávkou do brankoviště našel hůl ANŽEHO KOPITARA, jenž z bezprostřední blízkosti bez problémů vyrovnává. Asistence: Milan Lucic, Jake Muzzin
     
    07:50
    Je tady první vyloučení na straně domácího týmu. Záhy po vhazování v útočném pásmu se Tommy Wingels (SJS) dopustil hákování.
     
    07:37
    Nejprve Tomáš Hertl a po něm Paul Martin měl na hokejce druhý gól utkání, ale oba si v koncovce nepočínali tak, jak by si jistě přáli. Hertl těsně minul a Martin napálil jen Quicka.
     
    05:33
    Žraloci se znovu usadili v útočném pásmu a výsledkem je vyloučení Braydena McNabba (LAK), který se před Quickem provinil hákováním.
    00:30 Joe THORNTON - 1:0
     
    00:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je naprosto fantastický vstup do utkání z pohledu domácího týmu! Milan Lucic zaváhal ve vlastním pásmu, Hertl u mantinelu posunul puk za bránu, kde se objevil JOE THORNTON. Zkušený Kanaďan si poté skvěle vybruslil mezi kruhy a střelou k tyči nedal Quickovi sebemenší šanci! Asistence: Tomáš Hertl

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 1. Thornton (Hertl) – 9. Kopitar (Lucic, Muzzin), 64. Pearson (Brown, Lecavalier)


    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Polák, Dillon – Pavelski, Thornton, Hertl – Ward, Couture, Donskoi – Karlsson, Marleau, Nieto – Wingels, Tierney, Spaling
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Schenn, Muzzin, McBain, Scuderi – Gáborík, Kopitar, King – Toffoli, Carter, Lucic – Brown, Lecavalier, Pearson – Versteeg, Lewis, Clifford

    Rozhodčí: Dan O’Halloran, Ian Walsh – Jay Sharrers, Scott Cherrey
    San Jose 4 1 Los Angeles
    #1 Pátek 15.04.2016 • 04:45
    Los Angeles - San Jose 3:4
    #2 Neděle 17.04.2016 • 04:45
    Los Angeles - San Jose 1:2
    #3 Úterý 19.04.2016 • 04:30
    San Jose - Los Angeles 1:2 po prodl.
    #4 Čtvrtek 21.04.2016 • 04:30
    San Jose - Los Angeles 3:2
    #5 Sobota 23.04.2016 • 04:30
    Los Angeles - San Jose 3:6
    bahis siteleri