Ukrajina – Velká Británie 2:1 (kon.) | Estonsko – Rumunsko 3:0 (kon.) | Litva – Chorvatsko 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Ukrajina
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Velká Británie
Sobota 23.04.2016, 13:00 • Dom Sportova, Záhřeb, Chorvatsko • Mistrovství světa - I. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:04 POBJEDONOSCEV - 2:1
     
    56:04
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Tak to je nečekaný, ale momentálně zasloužený důsledek předvedené hry na ledě! Šafarenko zajel s kotoučem za branku Bownse, obkroužil ji, a křižným pasem vyzval ke střele OLEXANDRA POBJEDONOSCEVA, který po ťuknutí do puku z první překonává britského brankáře! Asistence: Oleg Šafarenko.
    44:25 Dmytro ČERNYŠENKO - 1:1
     
    44:25
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    V pokračující hře přišla obrovská chyba Britů u mantinelu, o puk je tam obral Gavryk, který poslal přihrávku na volného DMYTRA ČERNYŠENKA, který svou střelou zápěstím trefil mezírku ve výstroji Bownse, jemuž propadl puk za záda! Asistence: Vladyslav Gavryk.
    21:53 Jonathan PHILLIPS - 0:1
     
    21:53
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Ukrajinská aktivita na úvod třetiny kýžené ovoce nepřinesla a naopak se z úvodního gólu radují Britové! JONATHAN PHILLIPS mezi kruhy před brankovištěm tečoval ránu od modré čáry a puk zapadl za záda bezmocného Zacharčenka. Asistence: Joshua Batch, Robert Lachowicz.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 45. Černyšenko (Gavryk), 57. Pobjedonoscev (Šafarenko) – 22. Phillips (Batch, Lachowicz)


    Ukrajina: Zacharčenko (Ševčuk) – Tolstuško, Petruchno, Isajenko, Romanenko (A), Andrejkiv, Pobjedonoscev, Žovnir, Aleksjuk – Zacharov (C), Babynec, Blagy – Kicha, Pentrangovskij, Gnidenko – Šafarenko, Michnov, Bondarjev (A) – Tymčenko, Gavryk, Černyšenko
    Velká Británie: Bowns (Lyle) – Phillips, Weaver, Richardson (A), O'Connor, Lee, Garside, Batch – Venus, Tait, Cowley – Farmer, Dowd (A), Shields – Clarke, Myers, Mosey – Peacock, Boxill, Phillips (C) – Lachowicz

    Rozhodčí: Mikael Holm – Franco Espinoza, Markus Hagerstrom

    Diváci: 500
    bahis siteleri