Malaga – Las Palmas 4:1 (kon.) | Espanyol – Eibar 4:2 (kon.) | Gijón – Villarreal 2:0 (kon.)
Real Betis – Getafe 2:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Levante 3:1 (kon.)
konec
Real Betis
2:1 (0:0)
Getafe CF
Neděle 15.05.2016, 19:30 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španělská LaLiga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (21:27:00)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 8:26.
     
    Spodní patra tabulky

    16. Gijón 39 bodů
    17. Granada 39 bodů
    18. Vallecano 38 bodů
    19. Getafe 36 bodů
    20. Levante 32 bodů
     
    Je dobojováno! Getafe podlehlo Realu Betis 2:1 a opouští nejvyšší španělskou soutěž! První poločas mnoho zajímavého nepřinesl. Největší šanci první půle spálil po dvaceti minutách hry Stefan Šćepović, jež netrefil hlavou branku! Rozhodující moment zápasu přišel po padesáti minutách, kdy právě Stefan Šćepović selhal v další obrovské šanci! Domácí poté přispěchali s trestem, jelikož se hlavou prosadil Germán Pezzella ! Definitivní pojistka pádu Getafe přišla dvacet minut před koncem, kdy nařízenou penaltu proměnil Rubén Castro ! Pouze s kosmetickou úpravou skóre přispěchal pět minut před koncem Álvaro Medrán , který krásnou střelou obstaral poslední gól Getafe v nejvyšší soutěži!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Karim Yoda ještě vyslal jeden centr do pokutového území. Míč z jeho kopačky přeletěl vápno a domácí obránce jej poté odvrátil do zámezí. Akcie Getafe zřejmě definitivně klesly ke dnu!
     
    90+2
    Hosté mají ještě dvě minuty na vstřelení potřebných dvou branek. Domácí ale brání s naprostým přehledem. Míč je až u branky Getafe.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Karim Yoda si řekl o míč, ale na levé straně vyzkoušel hodně naivní kličku. Připravený obránce Damián Suárez mu míč vypíchl. Hosté ale zůstávají na polovině Betisu.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Karim Yoda (Getafe CF).
     
    89
    Karim Yoda to přehnal s aktivitou při napadání domácí rozehrávky. Real získal další cenné vteřinky dobru. Frustrace na straně Getafe roste.
     
    88
    Charly Musonda našel přihrávkou do pokutového území Rubéna Castra, který jakoby nevěděl, co s míčem a nakonec nevymyslel vůbec nic. Hosté se ubránili.
     
    87
    Hosté zahrávali přímý kop. V pokutovém území si na vysoký centr naskočil Stefan Šćepović. Hostující útočníkovi dnes ale není přáno, jeho hlavička byla hodně nepřesná.
     
    86
    U míče už jsou ale znovu domácí fotbalisté. Heiko Westermann neponechal nic náhodě a raději přihrál až k domácímu brankáři. Hosté najednou ožili a napadají.
    84. Álvaro MEDRÁN - 2:1
     
    84
    Getafe právě vstřelilo branku!
    A pozor! Z ničeho nic je sníženo! ÁLVARO MEDRÁN si vzal míč, potáhl si jej na hranici pokutového území a krásnou střelou levačkou vymetl horní roho domácí branky! Závěr bude ještě hodně zajímavý!
     
    83
    Žlutou kartu dostává Stefan Šćepović (Getafe CF).
     
    83
    Vicente Guaita si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce! Hostující brankář musel vytáhnout dobrý zákrok proti ráně Joaquína zevnitř pokutového území!
     
    82
    Do konce utkání zbývá deset minut a je vidět, že hosté už zcela rezignovali. Real Betis drží míč na svých kopačkách a kombinuje s ním na polovině soupeře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 56. Pezzella (Joaquín), 73. Rubén Castro (pen.) – 84. Medrán

    Karty:   35. Petros (RBE) – 52. Juan Rodríguez (GET), 52. Vergini (GET), 55. Cala (GET), 66. Pereira (GET), 71. Medrán (GET), 72. Damián Suárez (GET), 83. Šćepović (GET), 89. Yoda (GET)   75. Buendía (GET)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 8:26.
    Real Betis: D. Giménez – Montoya, Pezzella (80. Varela), Westermann, J. Vargas (46. Musonda) – Joaquín, N'Diaye, Petros, D. Ceballos – Molina (C) (65. Ruiz), Rubén Castro.
    Náhradníci: Pedro López – Varela, Musonda, van Wolfswinkel, X. Torres, Ruiz, Portillo.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Vergini, Cala, Pereira (68. Á. Vázquez) – Medrán, Juan Rodríguez (58. Buendía) – León (C), Sarabia, Moisés Gómez (64. Yoda) – Šćepović.
    Náhradníci: Megyeri – Velázquez, Yoda, Á. Vázquez, Wanderson, Buendía, Muñoz.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Costoya
    bahis siteleri