Dukla Praha – Jihlava 2:5 (kon.) | Bohemians 1905 – Liberec 1:2 (kon.) | Teplice – Brno 2:0 (kon.)
Třinec – Slavia 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:3 (kon.)
konec
FK Třinec
4:0 (1:0)
SK Slavia Praha
Neděle 22.05.2016, 13:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Juniorská liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Další šance Třince, na branku Slavie se řítil Stříž, zkusil obejít vyběhnutého Danka, ale gólman Slavie v rychlém běhu trefil míč a zamezil tak jistému pátému gólu.
     
    84
    Zraněného Samiece, který má na hlavě tržnou ránu, nahradil na poslední minuty Marcel Stříž.
     
    82
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je debakl. Přihrávku za obranu dostal MARTIN SAMIEC, vybíhajícího gólmana stačil přelobovat, jenže obránci sešívaných dokázali míč odkopnout. Bohužel pro ně balón odkopli pouze k Samiecovi, který se štěstím vrátil míč do prázdné brány – 4:0!
     
    77
    Po úspěšném zákroku opouští hřiště brankář Slavie Přibyl. Poslední minuty odchytá v bráně Pražanů Marek Danko. Střídali také domácí, Žyla vyměnil střelce druhé branky Augustiniho.
     
    75
    Kučera krásným obloučkem vyslal do souboje s gólmanem Přibylem Králíčka, třinecký útočník se snažil obhodit gólmana Slavie, jenže mu to příliš nevyšlo a brankáře Pražanů trefil.
     
    70
    Před závěrečnou dvacetiminutovkou došlo k hromadnému střídání v domácím týmu. Hřiště opustili Foitzik, Martynek a Nimely a místo nich nastoupili Lanc, Jaworski a Králíček. Střídala také Slavia, Vávru zastoupil Písačka.
     
    64
    Na třetí gól reaguje hostující lavička střídáním, Schulze nahradil Heřman.
     
    64
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rohový kop Martynka vyrazil brankář Přibyl pouze na hranici šestnáctky, kde se míče zmocnil PAVEL HLOCH a přízemní střelou se štěstím procedil míč přes gólmana Slavie – 3:0!
     
    61
    Třinec právě vstřelil branku!
    Faul na Nimelyho domácí výborně potrestali. Centr do šestnáctky defenzíva Slavie odvrátila pouze k OLIVERU AUGUSTINIMU, třinecký hráč se položil do míče a prudkou střelou rozvlnil síť za Přibylovými zády – 2:0!
     
    60
    Nimely si na pravé straně obhodil Broukala, obránce Slavie musel rozběhnutého Libanonce faulovat a za svůj zákrok inkasoval žlutou kartu.
     
    54
    K přímému kopu se postavil Štohanzl, jeho pokus třinecká zeď přizvedla, avšak vzápětí se ke střele dostal Broukal. Bocek vynikajícím zákrokem míč nadvakrát zkrotil.
     
    46
    Se startem druhého poločasu došlo k jedné změně v sestavě Slavie, když Daniela Krejdla nahradil Ondřej Pek.
     
    40
    Rozhodčí Julínek poprvé sahá pro kartónek žluté barvy. Za osrtrý faul na Vávru jí viděl domácí Augustini.
     
    39
    Další šance Slavie, poté co Kocourek vysunul ukázkovou kolmicí před bránu Krejdla, toho na poslední chvíli odzbrojil jeden z domácích obránců.
     
    35
    Fotr dostal krásnou přihrávku za obranu, vybíhajícího brankáře Bocka zkoušel technicky přehodit, ale třinecký gólman famózně zasáhl a míč odvrátil vedle své pravé tyče. To byla zatím největší tutovka hráčů s červenou hvězdou na dresu.
     
    32
    Další velká šance domácích! Po zpětné přihrávce Martynka pálil z první Samiec, Přibyl znovu velmi dobře zasáhl a balón vyrazil ke spoluhráčům.
     
    31
    Nimely lehkou tečí prodloužil míč na Augustiniho, ten rázem běžel sám na Přibyla. Gólman Slavie uvolnil třineckému hráči levou polovinu brány, bohužel střela Augustiniho letěla do středu a Přibyl velice dobrým zákrokem míč vyrazil.
     
    9
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení, po centru Augustiniho z pravé strany zůstal před bránou nikým nehlídaný SYLVANUS NIMELY a přesnou hlavičkou k levé tyči otevřel skóre utkání – 1:0!
     
    7
    Na centr Augustiniho od pravého praporku si naskočil Kučera, míč si srazil hlavou před sebe a následně se snažil ve skluzu dokopnout míč do brány, jenže balónu se dříve zmocnil gólman Přibyl.

    Igor Mainka

    Branky: 9. Nimely, 61. Augustini, 64. Hloch, 82. Samiec

    Karty:   40. Augustini (TRI) – 60. Broukal (SLA)


    FK Třinec: Bocek – Benetka, Hloch, Kučera, Kalfas – Salachna, Foitzik (70. Lanc) – Augustini (77. Žyla), Samiec (84. Stříž), Martynek (70. Jaworski) – Nimely (70. Králíček)
    Trenér: Kamil Papuga

    Náhradníci: Orawski – Lanc, Králíček, Jaworski, Stříž, Žyla

    SK Slavia Praha: Přibyl (77. Danko) – Schulz (64. Heřman), Broukal, Möglich, Žárský – Vavrouš, Kocourek – Štohanzl, Vávra (70. Písačka), Krejdl (46. Pek) – Fotr
    Trenér: Michal Petrouš

    Náhradníci: Danko – Heřman, Pek, Písačka

    Rozhodčí: Julínek – Paták, Antoníček

    Diváci: 45
    bahis siteleri