Albánie – Katar 3:1 (kon.) | Německo – Slovensko 1:3 (kon.) | Španělsko – Bosna 3:1 (kon.)
Rumunsko – Ukrajina 3:4 (kon.) | Turecko – Černá Hora 1:0 (kon.) | Itálie – Skotsko 1:0 (kon.)
Portugalsko – Norsko 3:0 (kon.)
konec
Turecko
1:0 (0:0)
Černá Hora
Neděle 29.05.2016, 19:45 • Antalya Arena, Antalya, Turecko (kapacita: 33.032) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z fotbalového přátelského zápasu. mezi Tureckem a Černou Horou. Utkání začíná v 19:45.
     
    TURECKO

    Domácí Turecko sice nezačalo kvalifikační cyklus zrovna ideálně, když nejprve podlehlo Islandu, České republice a remizovali s Lotyšskem, avšak nakonec se přeci jenom díky dobrému závěru dostali aspoň na třetí místo skupiny A a postoupili na EURO z baráže. Až do posledního přátelského zápasu s Anglií, který se odehrál 22. května, navíc Turci neprohráli ve třinácti po sobě jdoucích utkáních. Dnes tak určitě budou chtít jakožto favorité potvrdit skvělou formu před nastávajícím evropským šampionátem, na kterém se utkají se Španělskem, Chorvatskem a Českou republikou.

    Posledních pět zápasů

    Přátelské zápasy

    22.5.2016 Anglie – Turecko 2:1
    29.3.2016 Rakousko – Turecko 1:2
    24.3.2016 Turecko – Švédsko 2:1
    17.11.2015 Turecko – Řecko 0:0
    13.11.2015 Katar – Turecko 1:2
     
    ČERNÁ HORA

    Oproti turecké reprezentaci zažívá ta černohorská opravdu velmi špatné období. Ve kvalifikační skupině G získali Černohorci pouhých 11 bodů a to samozřejmě nestačilo ani na postup do baráže. Z posledních patnáctí zápasů navíc Černá Hora vyhrála jen třikrát a to vždy se slabými soupeři (2x Moldavsko, Lichtenštejnsko). V deseti kvalifikačních zápasech vstřelil dnešní soupeř Turecka jen deset branek a v posledních pěti zápasech inkasovali reprezentanti Černé Hory rovných 11 branek. Dnes tak rozhodně nebudou favority.

    Posledních pět zápasů

    Přátelské zápasy

    29.3.2016 Černá Hora – Bělorusko 0:0
    24.3.2016 Řecko – Černá Hora 2:1
    12.11.2015 Makedonie – Černá Hora 4:1

    Kvalifikace na EURO

    12.10.2015 Rusko – Černá Hora 2:0
    9.10.2015 Černá Hora – Rakousko 2:3
    Dnešní utkání se odehraje na novém fotbalovém stánku v tureckém městě Antalya!

     
    Úvodní sestavy:

    Turecko: Babacan – Özbayrakli, Topal, Calik, Erkin – Özyakup, Tufan – Sen, Calhonoglu, Turan (C) – Tosun
    Náhradníci: Kivrak, Tekin – Kaya, Balta, Aziz, Sahin, Potuk, Inan, Töre, Köybasi, Yilmaz, Erdinc, Sahan, Vural

    Černá Hora: Poleksić (C) – Kašćelan, Šofranac, Simić, Tomašević – Jovović, Vukčević – Stojković, Bećiraj, Vešović – Mugoša
    Náhradníci: Mijatović – Šćekić, Volkov, Raičević, Kosović, Mijušković, Zverotić, Klimenta, Savićević, Zorić, Janković, Kojašević

    Rozhodčí: Daniel Siebert – Holger Henschel, Jan Seidel (vš. GER).
     
    Po státních hymnách obou zemí si hráči podávají ruce. Utkání začne za několik desítek vteřin.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali hostující svěřenci trenéra Tumbakovće, kteří se také jako první dostali na útočnou polovinu. Na ní se však k ničemu zajímavějšímu neprodrali.
     
    2
    Po faulu na rozběhnutého Ardu Turana se poprvé v zápase ujímají míče domácí hráči. Na levé straně si ale příliš nerozuměli a vhazovat bude Černá Hora.
     
    3
    Poté, co míč opět opustil hrací plochu se ke kombinaci dostávají Turci. Dlouhý nákop sice našel Calhonogla, nicméně jeho patička postrádala přesnost.
     
    4
    Černohorci výrazně zvýšili napadání a jejich soupeř mohl zaútočit do otevřenější obrany. Celou akci pokazila nepřesná přihrávka na pravou stranu.
     
    5
    Pokus o vysunutí jednoho z domácích v pohodě zkontroloval Žarko Tomašević, jenž doprovodil míč za brankovou čáru. Následuje odkop z malého vápna.
     
    6
    Ofenzivní akce se vůbec nepodařila ani na druhé straně a poprvé v zápase se tak do hry dostal Volkan Babacan, který ze vzduchu stáhl nepovedený centr.
     
    7
    Na začátku sedmé minuty registrujeme první střelecký pokus utkání. Po narážečce se spoluhráčem vypálil Hakan Calhonoglu, avšak jeho rána zpoza vápna letěla několik metrů nad břevno.
     
    8
    O něco aktivnější Turci se opět propracovali až do blízkosti šestnáctky soupeře. Nakonec ale byli vytlačeni a Ozan Tufan nedovoleně atakoval Mugošu.
     
    9
    Domácí se pokoušeli o pohlednou kombinaci na jeden dotyk, ale to vedlo jen k rychlé ztrátě a nebezpečí brejku. Protiútok však zhatila nepřesná kolmice.
     
    10
    Po odkopu Poleksiće se na půli hřiště zmocnili míče opět Turci, kteří v posledních chvílích vyhrávají prakticky všechny osobní souboje.
     
    11
    První zajímavá šance zápasu! Arda Turan si v pokutovém území narazil s Tosunem, který však od pokutového puntíku nepochopitelně o několik metrů minul bránu.
     
    12
    Dochází k prvnímu střídání v zápasu. Po dvanácti minutách ze hřiště odchází Mladen Kašćelan, který se loučí s reprezentační kariérou. Za bouřlivého potlesku ho na trávníku nahrazuje Aleksandar Šćekić.
     
    14
    Ani jeden z týmů se zatím ne a ne prodrat do nějaké vyložené gólové příležitosti. Turci mají stále převahu, nicméně Černá Hora je v defenzívě velmi pozorná.
     
    15
    Zaváhání turecké obrany teď málem využil Bećiraj, který sprintoval proti Babacanovi. Turecký gólman byl sice včas u míče a odehrál ho jako první, ale odkopem trefil jen dobíhajícího soupeře a od něj se míč odrazil kousek nad bránu.
     
    17
    Turci se drží na útočné polovině a snaží se prokombinovat až do střelecké pozice. Na hranici šestnáctky je ale hodně husto a cesta přes obranu Černé Hory zůstává nenalezena.
     
    18
    Z ojedinělého útoku si nyní míč na střelu nachystal Marko Vešović, jenž měl po rychlém manévru dost času, avšak kulatý nesmysl poslal poměrně dost mimo bránu.
     
    19
    Po vzdušném souboji s Tosunem na zemi zůstává Marko Simić, který opravdu nehezky zády dopadl na trávník a zmítá se v bolestech.
     
    20
    U Simiće už se nacházejí zdravotníci, ale zatím to nevypadá vůbec dobře. Zdá se, že Černá Hora bude donucena k dalšímu střídání.
     
    21
    Rozhodčí dává pokyn k navázání hry a Poleksić tak posílá míč na polovinu domácího celku. Simić je mezitím u střídaček stále v péči doktorů.
     
    22
    Velmi rychle teď hosté přistoupili k Calhanoglovi, od kterého se míč odráží do autu. Následně dochází k druhé změně v řadách Černé Hory. Zdravotně indisponovaného Marka Simiće střídá Nemanja Mijušković.
     
    23
    Jeden z hostujících hráčů se dobře dostal za obranu Turecka a ocitl se tak ve velké šanci. Zakončení mu sice moc nevyšlo a skončilo zákrokem Babacana, nicméně vše bylo pro ofsajd zbytečné.
     
    24
    Ofsajd odpískán i na druhé straně a nutno říci, že je to velké škoda, protože Turecká souhra teď vypadala velmi výživně a Černohorci nevěděli, kam dříve skočit.
     
    26
    Arda Turan je zatím téměř neodstavitelný od míče. Nyní to znovu prokázal, ale na dobrou individuální akci nenavázal přesnější přihrávkou.
     
    26
    A vinou Turanovy ztráty se Černohorci hned v šesti hráčích drali do rychlého protiútoku. Prudká kolmice však končí v rukavicích Volkana Babacana.
     
    27
    Oguzhan Özyakup šel do souboje se soupeřem jako smyslu zbavený a čelně naskočil do Aleksandara Šofranace. Zatím se to obešlo bez žluté karty.
     
    27
    Ale žlutá karta je nakonec sudím přeci jenom záhy tasena. Fatos Bećiraj (CHO) si totiž u střídaček počínal příliš ostře a je tak prvním potrestaným hráčem.
     
    29
    Na trávníku začíná přibývat trochu důraznějších osobních soubojů Doufejme, že hlavní rozhodčí vše bez problémů zvládne a tento souboj dvou lehce labilních etnik se nezvrhne.
     
    30
    Turci se snaží uklidnit hru pozvolnou kombinací na vlastní polovině. Koneckonců přes dobře zformovanou záložní řadu soupeře hledají skulinky jen velmi těžce.
     
    31
    Aktuální procentuální vyjádření držení míče vyznívá jasně ve prospěch Turecka, které mělo hrací náčiní u nohou ve více než 70 % dosud odehraného času.
     
    32
    Cenk Tosun teď v pokutovém území až příliš dlouho hledal cestu z obležení dvou hráčů a Černé Hora nakonec dokázala vytlačit soupeře mimo vlastní šestnáctku.
     
    33
    U míče ale i přes dobrou práci hostující obrany zůstává domácí celek. Kombinace Turecka se však vrátila až k půlící čáře a odtud nebezpečí rozhodně nehrozí.
     
    35
    Černá Hora se stále vůbec ne a ne dostat na polovinu soupeře, který stále v pohodě kombinuje. Na druhou stranu ke střele mají Turci velmi daleko.
     
    36
    Do vedení mohla jít překvapivě Černá Hora! Jovović si skvěle pohlídal ofsajdové postavení, obdržel míč za obranu a následně naservíroval přihrávku na hranici šestnáctky. Dobíhající Fatos Bećiraj pálil z první jen do míst, kde stál Babacan!
    36. První střelu na bránu v podání Bećiraje zlikvidoval Babacan
     
    37
    Vinou lehkého zranění jednoho z Černohorců se nyní nehraje a oba týmy využívají krátkou přestávku k občerstvení. Především Fatih Terim navíc dává svým svěřencům solidní kartáč.
     
    38
    Turci konečně rozehráli, avšak z hloubi vlastní poloviny se moc daleko nedostali. Záhy po přechodu přes půlící čáru přišla zbytečná ztráta.
     
    39
    Domácí jsou v posledních chvílích hodně rozhozeni a nenacházejí ani sebemenší skulinu ve skvěle postavené obranné řadě Černé Hory.
     
    40
    Volkan Sen byl u lavičky, poblíž které pochoduje turecký trenér, nedovoleně atakován a domácí budou rozehrávat volný kop. Poleksić ale může být v klidu.
     
    42
    Turkům se nyní opravdu nedaří. Sice stále hrají s míčem na kopačkách, nicméně jejich další kombinace končí velmi nepřesnou přihrávkou. Vukašin Poleksić bude odkopávat od své brány.
     
    43
    Tomašević si sice stěžuje, že jej Arda Turan zezadu tahal za dres, ale i přesto je pískán faul na tureckého kapitána.
     
    43
    A záložník španělské Barcelony se opět objevil na trávníku. Tentokrát už Turci volný kop rozehráli dlouhým centrem do pokutového území, avšak po dvou odrazech míč končí vedle brány.
     
    45
    Turan výborně na hranici šestnáctky vrátil míč rozběhnutému Özyakupovi, který se obstřelem pokoušel překonat hostujícího gólmana. Míč nakonec letěl několik metrů mimo bránu.
     
    45+1
    Probíhá první ze čtyř nastavených minut prvního poločasu a momentálně se z pro mě neznámých důvodů nehraje. Poleksić už si ale staví míč a bude posílat dlouhý nákop.
     
    45+2
    Ve vzdušném souboji byl nyní dvěma soupeři sevřen Marko Vešović a zřejmě po úderu rukou do tváře se skácel na trávník. Dochází k dalšímu ošetřování.
     
    45+3
    Minuty pomalu ubíhají a reálně se v nastavení prvního poločasu odehrálo jen pár vteřin. Naopak přes dvě minuty se čekalo a ošetřovalo.
     
    45+4
    Domácí trenér Fatih Terim teď hodně rozlobeně vylétl ze střídačky a čtvrtý rozhodčí ho musí uklidňovat. Mezitím byl u brankové čáry faulován Ahmet Calik.
     
    45+5
    Fotbalový billiard ve středu hřiště končí u Erkina, který posílá míč k vlastnímu brankáři. To je také poslední čin, který se udál v prvním poločase.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    Polovina přátelského utkání mezi Tureckem a Černou Horou je u konce. Stav utkání je i po pěti nastavených minutách bezbrankový a nutno říci, že jsme neviděli nějakou velkou fotbalovou podívanou. Turci sice mají herní převahu, ale dosud ani jednou nedokázali vystřelit do prostoru brány a naopak Babacan musel likvidovat dobrou šanci Bećiraje. Koneckonců Bećirajova střela byla také jedinou zajímavější šancí. Uvidíme, s čím týmy přijdou v druhém poločase, který začne přibližně v 20:50.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí do druhého poločasu vstupují s jednou změnou v sestavě. Místo Volkana Sena vbíhá na hřiště mladičký Emre Mor.
     
    47
    Po faulu na Özbayrakliho dolétl dlouhý nákop Babacana až k Tosunovi. Ten si ale počínal mimo rámec pravidel.
     
    48
    Žarko Tomašević se prodíral přes Emreho Mora a nakonec si také vykoledoval faul. Marko Vešović ještě Morovi vyhuboval a celou situaci tak musel řešit rozhodčí, který uklidňoval oba kohouty.
     
    49
    Z volného kopu Černé Hory přilétl směrem na bránu hodně nepovedený centr, jenž si to namířil vysoko nad Babacanovu svatyni.
     
    50
    Emre Mor si šikovně ve výskoku zpracoval těžkou přihrávku a po souboji s obráncem Černé Hory vybojoval vůbec první rohový kop zápasu.
     
    50
    Jeden z domácích se po zmatcích po rohovém kopu dostal k zakončení, nicméně velmi slabá a neumístěná střela skončila v moci Vukašina Poleksiće.
     
    51
    Ze souboje u lavičky Turecka sice vyšli vítězně hostující hráči, kteří získali autové vhazování, ale velmi rychle po vhozeni míče do hřiště budou mít možnost autu i Turci.
     
    52
    Fatos Bećiraj dobře roztáhl hru na pravou stranu, avšak následný centr osamoceného Stojkoviće skončil u prvního bránícího hráče Turecka.
     
    54
    Obrovského zaváhání Calika teď mohl využít Bećiraj, který si to z pravé strany namířil do pokutového území. Vstřelení prvního gólu utkání znemožnil dobrý zákrok Volkana Babacana!
    54. Fatos Bećiraj spálil velkou šanci
     
    55
    Černá Hora se dostala k zakončení i po rohovém kopu, nicméně hlavička v záklonu z hranice malého vápna letěla vysoko nad.
     
    56
    Na útočnou polovinu se pro změnu podívali opět i domácí hráči, avšak jejich kombinace nebyla vůbec povedená a skončila daleko za hranicí velkého vápna.
     
    57
    Arda Turan skvěle zapracoval do defenzívy a obral jednoho z Černohorců o míč. Následný brejk ale vzal zbytečně na sebe a sraženou střelou věnoval míč Poleksićovi.
     
    57
    Turci se tentokrát dostali až dovnitř do šestnáctky Černé Hory, ale rychle zformovaná obrana střelecký pokus Mora zlikvidovala.
     
    58
    V řadách Turecka dochází k dvojitému střídání. Z lavičky na hřiště zamířila dvojice Nuri Sahin – Burak Yilmaz, opačným směrem si to namířil Oguzhan Özyakup s Hakanem Calhanoglem.
     
    59
    Burak Yilmaz se okamžitě ukázal v ofenzivní akci. Menšího zaváhání v obraně Černé Hory, ale vinou nepřesné střely nedokázal využít.
     
    60
    Už poněkolikáté v tomto utkání byl za hranicí pravidel atakován neúnavný Arda Turan. Největší turecká hvězda je opravdu skvěle bráněna.
     
    61
    Ozan Tufan dostal přihrávku do šestnáctky Černé Hory a po rychlém otočení se dokázal vystřelit. Výrazně nepřesný projektil však zamířil až k rohovému praporku.
     
    62
    Černohorci si opět vůbec nerozuměli a Arda Turan se pokusil využít jejich chyby. Prvním kontaktem si ale ukopl míč příliš daleko a kulatý nesmysl skončil v autu.
     
    63
    Třetí střídání Černé Hory. Stefan Mugoša má pro dnešek odpracováno a jeho místo v ofenzívě zaujme Marko Janković.
     
    64
    Příliš prudká přihrávka teď neskončila u nohy rozběhnutého Buraka Yilmaze, který sice poděkoval, ale na tom, že míč zamířil za brankovou čáru, nic změnit nedokázal.
     
    65
    Arda Turan opět a zase těsně bráněn a opět a zase končí faulován na trávníku. Rychlá rozehrávka k překvapení černohorské obrany nevedla.
     
    66
    I v druhém poločase jsou aktivnějšími turečtí hráči, kteří se znovu snažili kombinovat na útočné polovině. Obrana Černé Hory stále nepřekonána!
     
    67
    Vůbec si teď ofsajdové postavení nepohlídal vracející se Burak Yilmaz, který se pokusil obelstít asistenta rozhodčího, avšak ten celou situaci posoudil skvěle a tureckého forvarda do šance nepustil.
     
    68
    Skvělý centr z levé strany propadl přes Yilmaze k dobíhajícímu Ozanu Tufanovi, ale ten na zadní tyči v těžké pozici nedokázal přesně zakončit a poslal míč nad bránu!
    68. Tufan na zadní tyči nezakončil přesně
     
    69
    Turci se opět dostali k prudké přihrávce zleva, avšak v tomto případě míč neprošel ani přes prvního bránícího hráče soupeře.
     
    70
    Sedmdesátá minuta znamená konečnou pro dalšího tureckého hráče. Cena Tosuna totiž přepouští místo na trávníku svému kolegovi Yunusi Mallimu.
     
    72
    A záhy přichází další změna v týmu trenéra Fatiha Terima. Turecký kouč na plac posílá Ismaila Köybasiho, jenž vystřídal Canera Erkina.
     
    73
    Před chvílí byli Truci usvědčeni z jasného ofsajdu a nyní už je ale opět faulován Arda Turan. Hosté chystají jedno z posledních střídání.
     
    74
    Ve čtyřiasedmdesáté minutě vbíhá na trávník čerstvý Emrah Klimenta. Na lavičku a možná dokonce do sprch pak zamířil Vladimir Jovović.
     
    75
    K rozehrání volného kopu se postavil sám faulovaný Arda Turan, ale jeho nepovedený centr dolétl pouze do rukavic připraveného Vukašina Poleksiće.
     
    76
    Turci nejprve vybojovali rohový kop, ze kterého nic nebylo, a rychle poté budou zahrávat volný kop z blízkosti rohového praporku. Faulovaným hráčem nebyl nikdo jiný než Arda Turan.
     
    77
    Na střílený Turanův centr si nejlépe naskočil Nuri Sahin, avšak ani tento střídající hráč hlavičkou netrefil zařízení. Černá Hora bude opět střídat.
     
    78
    Po menších neshodách byl vystřídán Marko Vešović, na jehož místo přišel Elsad Zverotić.
     
    79
    Burak Yilmaz byla až příliš aktivní při prodírání se přes bránícího hráče a nakonec mu byl také odpískán nedovolený zákrok. Černá hora tak bude rozehrávat od vlastní šestnáctky.
     
    80
    Tentokrát už si Yilmaz počínal o poznání lépe a vybojoval ve prospěch Turecka třetí rohový kop. Uvidíme, jak s ním naloží kapitán Arda Turan.
     
    81
    A naložil s ním poměrně bídně, neboť příliš vysoký centr přeletěl hlavy všech hráčů nacházejících se v pokutovém území.
     
    81
    Jenže Turecko zůstalo u míče a poté, co Šćekić hlavou zasáhl Malliho, bude domácí reprezentace rozehrávat zajímavou standardní situaci.
     
    82
    Značně otřesení aktéři souboje jsou v péči doktorů a minimálně Šćekić stoprocentně nebude schopen pokračovat ve hře.
     
    83
    Ještě před rozehráním volného kopu tak dochází ke střídání. Zraněného Aleksandera Šćekiće nahradil Nebojša Kosović a z týmu Turecka dohrál Ozan Tufan, kterého vystřídal Alper Potuk.
     
    84
    Měkoučký centr Ardy Turana sice přistál na hlavě jednoho z jeho spoluhráčů, avšak Poleksić mohl být naprosto v klidu, neboť zakončení letělo nad bránu.
     
    85
    NIkola Vukčević se sice hodně zlobí, ale je to nakonec právě on, komu byl odpískán faul. Turecko bude rozehrávat z vlastní poloviny hřiště.
     
    86
    Po krásné souhře za velkým vápnem se do šestnáctky Černé Hory vřítil Emre Mor, který nikým neatakován prudce vypálil z levé strany. Poleksić míč vyráží na roh!
    86. Krásná akce Emreho Mora
     
    87
    Po rohovém kopu se jeden z domácích dostal ke střele, kterou však poslal vysoko nad. Hra se nám následně rychle přesunula na druhou stranu a Babacan musel likvidovat zajímavou kolmici do vápna.
     
    88
    Turecko mohlo možná i rozhodnout dnešní utkání. Přízemní přihrávka zleva propadla přes dva černohorské beky až k nohám Buraka Yilmaze, avšak ten zakončení vůbec nezvládl.
     
    89
    Burak Yilmaz opět v akci, ale nyní se provinil útočným faulem. Defenzíva Černé Hory si proto na chvíli může oddechnout.
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti nastavuje hlavní rozhodčí čtyři minuty! Na začátku nastavení budou hrát s míčem Turci.
     
    90+1
    Alper Potuk ještě stihl míč na hřišti a vybojoval pro Turecko rohový kop. Možná jedna z posledních šancí na skórování.
     
    90+2
    Hostující Černohorci se bez sebemenšího problému ubránili rohovému kopu a dostali míč až k půlící čáře, kde byl na jednoho z nich odpískán faul.
     
    90+3
    Nastavený čas se pomalu chýlí ke konci, ale teď si míč vzal aktivní Emre Mor, jenž umotal soupeře a přihrával do pokutového území. Na nabídku tohoto nadějného mladíka nikdo z Turků nereagoval.
     
    90+4
    Tak v závěru nastavení budou mít Turci ještě jednou standardní situaci. Zhruba z osmadvaceti metrů od brány bude rozehrávat Arda Turan.
     
    90+5
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali a Antalya Arena bouří! Na opakovaný centr Ardy Turana si do šestnáctky soupeře skvěle naběhl MEHMET TOPAL, jenž se zjevil za obrannou řadou Černé Hory a nechytatelnou hlavičkou rozhodl dnešní utkání!
    90+5. Mehmet TOPAL - 1:0
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Přátelské utkání mezi Tureckem a Černou Horou je tedy u konce a domácí reprezentanti se přeci jenom radují z vítězství. Turci sice měli po celý zápas převahu, ale do šancí se přes pozornou obranu Černé Hory vůbec nedostávali a naopak mohli děkovat Babacanovi, který zlikvidoval šance Fatose Bećiraje. Když už se zdálo, že utkání skončí bezbrankovou remízou, míč za obranu Černé Hory v páté minutě nastavení naservíroval Arda Turan a Mehmet Topal osamocen před Poleksićem prudkou hlavičkou rozpoutal tureckou radost. Po nepříliš přesvědčivém výkonu tak nakonec svěřenci Fatiha Terima mohou být výsledkově spokojeni, ale jak již bylo napsáno, výkon soupeře české reprezentace na evropském šampionátu nebyl vůbec dobrý.
     
    Ode mě je to tedy pro dnešek vše, ale jistě se na vás budu těšit u dalších fotbalových on-line přenosů. Dobrou noc! (22:00:09)

    Lukáš Podleśny

    Branky: 90+5. Topal (Turan)

    Karty:   27. Bećiraj (CHO)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:1.
    Turecko: Babacan – Özbayrakli, Topal, Calik, Erkin (72. Köybasi) – Özyakup (58. Sahin), Tufan (73. Potuk) – Sen (46. Mor), Calhanoglu (58. Yilmaz), Turan (C) – Tosun (70. Malli)
    Náhradníci: Kivrak, Tekin – Kaya, Balta, Aziz, Sahin, Potuk, Inan, Töre, Köybasi, Yilmaz, Erdinc, Sahan, Vural, Mor, Malli

    Černá Hora: Poleksić (C) – Kašćelan (12. Šćekić (83. Kosović)), Šofranac, Simić (22. Mijušković), Tomašević – Jovović (74. Klimenta), Vukčević – Stojković, Bećiraj, Vešović (78. Zverotić) – Mugoša (63. Janković)
    Náhradníci: Mijatović – Šćekić, Volkov, Raičević, Kosović, Mijušković, Zverotić, Klimenta, Savićević, Zorić, Janković, Kojašević

    Rozhodčí: Daniel Siebert – Holger Henschel, Jan Seidel (vš. GER)
    bahis siteleri