Albánie – Katar 3:1 (kon.) | Německo – Slovensko 1:3 (kon.) | Španělsko – Bosna 3:1 (kon.)
Rumunsko – Ukrajina 3:4 (kon.) | Turecko – Černá Hora 1:0 (kon.) | Itálie – Skotsko 1:0 (kon.)
Portugalsko – Norsko 3:0 (kon.)
konec
Turecko
1:0 (0:0)
Černá Hora
Neděle 29.05.2016, 19:45 • Antalya Arena, Antalya, Turecko (kapacita: 33.032) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    83
    Ještě před rozehráním volného kopu tak dochází ke střídání. Zraněného Aleksandera Šćekiće nahradil Nebojša Kosović a z týmu Turecka dohrál Ozan Tufan, kterého vystřídal Alper Potuk.
     
    78
    Po menších neshodách byl vystřídán Marko Vešović, na jehož místo přišel Elsad Zverotić.
     
    74
    Ve čtyřiasedmdesáté minutě vbíhá na trávník čerstvý Emrah Klimenta. Na lavičku a možná dokonce do sprch pak zamířil Vladimir Jovović.
     
    72
    A záhy přichází další změna v týmu trenéra Fatiha Terima. Turecký kouč na plac posílá Ismaila Köybasiho, jenž vystřídal Canera Erkina.
     
    70
    Sedmdesátá minuta znamená konečnou pro dalšího tureckého hráče. Cena Tosuna totiž přepouští místo na trávníku svému kolegovi Yunusi Mallimu.
     
    63
    Třetí střídání Černé Hory. Stefan Mugoša má pro dnešek odpracováno a jeho místo v ofenzívě zaujme Marko Janković.
     
    58
    V řadách Turecka dochází k dvojitému střídání. Z lavičky na hřiště zamířila dvojice Nuri Sahin – Burak Yilmaz, opačným směrem si to namířil Oguzhan Özyakup s Hakanem Calhanoglem.
     
    46
    Domácí do druhého poločasu vstupují s jednou změnou v sestavě. Místo Volkana Sena vbíhá na hřiště mladičký Emre Mor.
     
    22
    Velmi rychle teď hosté přistoupili k Calhanoglovi, od kterého se míč odráží do autu. Následně dochází k druhé změně v řadách Černé Hory. Zdravotně indisponovaného Marka Simiće střídá Nemanja Mijušković.
     
    12
    Dochází k prvnímu střídání v zápasu. Po dvanácti minutách ze hřiště odchází Mladen Kašćelan, který se loučí s reprezentační kariérou. Za bouřlivého potlesku ho na trávníku nahrazuje Aleksandar Šćekić.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 90+5. Topal (Turan)

    Karty:   27. Bećiraj (CHO)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:1.
    Turecko: Babacan – Özbayrakli, Topal, Calik, Erkin (72. Köybasi) – Özyakup (58. Sahin), Tufan (73. Potuk) – Sen (46. Mor), Calhanoglu (58. Yilmaz), Turan (C) – Tosun (70. Malli)
    Náhradníci: Kivrak, Tekin – Kaya, Balta, Aziz, Sahin, Potuk, Inan, Töre, Köybasi, Yilmaz, Erdinc, Sahan, Vural, Mor, Malli

    Černá Hora: Poleksić (C) – Kašćelan (12. Šćekić (83. Kosović)), Šofranac, Simić (22. Mijušković), Tomašević – Jovović (74. Klimenta), Vukčević – Stojković, Bećiraj, Vešović (78. Zverotić) – Mugoša (63. Janković)
    Náhradníci: Mijatović – Šćekić, Volkov, Raičević, Kosović, Mijušković, Zverotić, Klimenta, Savićević, Zorić, Janković, Kojašević

    Rozhodčí: Daniel Siebert – Holger Henschel, Jan Seidel (vš. GER)
    bahis siteleri