Chile – Bolívie 2:1 (kon.) | Argentina – Panama 5:0 (kon.)
konec
Argentina
5:0 (1:0)
Panama
Sobota 11.06.2016, 03:30 • Soldier Field, Chicago (kapacita: 61.500 diváků) • Copa América • Skupina D
Předzápasové kurzy
    90. Sergio AGÜERO - 5:0
     
    90
    Argentina právě vstřelila branku!
    Ale pojďme zpátky ke hře, protože Lionel Messi předvedl parádní přihrávku na Roja, jenž si zaběhl za obranu soupeře a připravil šanci pro SERGIA AGÜERO. Útočník Manchesteru City zakončil prudkou hlavičkou a Peneda už jen rezignovaně vylovil míč ze své sítě.
    87. Lionel MESSI - 4:0
     
    87
    Argentina právě vstřelila branku!
    Jenže na žádné dohrávání z povinnosti nebere ohledy LIONEL MESSI! Panama jednoduše ztratila míč, který se rychle dostal do šestnáctky k nohám argentinského kapitána. Ten si poradil s Baloyem a střelou k tyči dokonal svůj hattrick!
     
    84
    Sergio Agüero se pohyboval na hranici ofsajdu, dostal míč a okamžitým zakončením nedal Penedovi šanci. Veškeré vzrušení je ale pro postavení mimo hru zbytečné.
    78. Lionel MESSI - 3:0
     
    78
    Argentina právě vstřelila branku!
    A je definitivně hotovo! K exekuci přímého volného kopu se postavil LIONEL MESSI, který bez problémů obstřelil zeď a naprosto dokonalou střelou poslal míč mimo dosah natahujícího se Penedy!
     
    76
    Záhy dochází k dalším dvěma střídáním a v tomto ohledu tak máme hotovo. Místo trochu frustrovaného Gonzala Higuaína zaujme Sergio Agüero a v dresu Panamy se na plac dostane Abdiel Arroyo. Ten vystřídal Armanda Coopera.
     
    75
    Ke druhé změně v sestavě sahá trenér Panamy. Blase Peréze na 15 minut nahrazuje Luis Tejada.
     
    73
    Alberto Quintero se nyní s Cooperem řítil na jediného argentinského hráče, ale v rozhodující fázi to vůbec nezvládl! Předkopl si míč příliš daleko a Mascherano si připsal dobrý defenzivní zákrok.
    68. Lionel MESSI - 2:0
     
    68
    Argentina právě vstřelila branku!
    Favorizovaný celek se konečně dočkává gólu na 2:0! Argentina sice míč ztratila, ale dobrým pressingem donutila Millera k chybě, po které se míč odrazil před LIONELA MESSIHO. Největší hvězda argentinského výběru už pak měla zdánlivě jednoduchou práci a zakončila přesně k tyči.
     
    66
    Po delší době jsme byli svědky faulu a žluté karty. Potrestaným hráčem je Nicolas Gaitán (ARG).
     
    61
    Nicméně ani Banegův centr za moc nestál a dochází ke střídání. Lionel Messiho na hřišti zaujme místo Augusta Fernándeze a okamžitě dostává kapitánskou pásku.
     
    54
    V obrovské šanci se nyní zjevil Higuaín! Argentinský útočník si skvěle pohlídal ofsajdovou hranici, ale poté byl dostižen panamským stoperem, jenž míč odehrál na roh.
     
    47
    Po nepřesnosti Argentiny ale velmi dobrý vstup do druhého poločasu předvedla Panama. Ofenzíva však nic nepřinesla a nástedně se Armando Cooper (PNM) prezentoval faulem na žlutou kartu.
     
    43
    Zdravotně indisponovaný Ángel Di María už na hřiště nepodívá. Místo něj byl na scénu poslán Érik Lamela z Tottenhamu.
    31. Godoyův faul, který znamenal druhou žlutou a zároveň červenou kartu
     
    31
    A je tady to, co jsem naznačoval! Ve 31. minutě dal Aníbal Godoy (PNM) takový jemný pohlavek jednomu z argentinských hráčů a dostává tak druhou žlutou kartu, která znamená konečnou!
     
    22
    No páni. Je tady již pátá žlutá karta a opět u toho byl Javier Mascherano, který si vykoledoval faul Aníbala Godoye (PNM). Troufnu si říct, že dneska jeden z týmů nedohraje v jedenácti.
     
    20
    Zranění Valentína Pimentela je nakonec tak vážné, že musí dojít ke střídání. Na hřiště tak přichází Miguel Camargo.
     
    17
    Javier Mascherano (ARG) si před rozehráním volného kopu ještě něco vyřizoval s Felipem Baloyem (PNM) a nakonec dostávají oba kohouti žlutou kartu.
     
    15
    Tak rozehrávka Argentiny dospěla k laciné ztrátě a ke žluté kartě po faulu Augusta Fernándeze (ARG).
    7. Nicolás OTAMENDI - 1:0
     
    7
    Argentina právě vstřelila branku!
    A favorizovaná reprezentace jde po volném kopu do vedení! Výborný centr Di Márii totiž přistál na hlavě nedostatečně bráněného NICOLÁSE OTAMENDIHO a ten zakončil přesně k tyči.
     
    6
    Nyní už je ale tažena první žlutá karta zápasu. Blas Pérez (PNM) atakoval Mascherana, jenž se opět hodně herecky složil k zemi, a hlavní rozhodčí tentokrát trestá.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 7. Otamendi (Di María), 68. Messi (Higuaín), 78. Messi, 87. Messi (Rojo), 90. Agüero (Rojo)

    Karty:   15. Augusto Fernández (ARG), 17. Mascherano (ARG), 66. Gaitán (ARG) – 6. Pérez (PNM), 17. Baloy (PNM), 22. Godoy (PNM), 47. Cooper (PNM)   31. Godoy (PNM)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:15.
    Argentina: Romero – Mercado, Otamendi, Ra. Funes Mori, Rojo – Augusto Fernández (61. Messi (C)), Mascherano (C) – Gaitán, Banega, Di María (43. Lamela) – Higuaín (76. Agüero).
    Náhradníci: Andújar, Guzmán – Cuesta, Maidana, Roncaglia, Biglia, Kranevitter, Lamela, Pastore, Agüero, Lavezzi, Messi (C).

    Panama: Penedo – Machado, Baloy (C), L. Henríquez, Miller – Cooper (76. Abdiel Arroyo), Godoy, Pimentel (20. Camargo), G. Gómez, A. Quintero – Pérez (75. Tejada).
    Náhradníci: Calderón, Rodríguez – Cummings, Escobar, M. Gómez, Buitrago, Camargo, A. Henríquez, Abdiel Arroyo, Nurse, Tejada, G. Torres.

    Rozhodčí: J. Aguilar – J. Zumba, W. Torres (vš. SAL)

    Diváci: 53 885
    bahis siteleri