Belgie – Irsko 3:0 (kon.) | Island – Maďarsko 1:1 (kon.) | Portugalsko – Rakousko 0:0 (kon.)
konec
Island
1:1 (1:0)
Maďarsko
Sobota 18.06.2016, 18:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Mistrovství Evropy • Skupina F
Předzápasové kurzy
    88. Birkir SÄVARSSON - 1:1
     
    88
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    V sektoru maďarských fanoušků vypukla nespoutaná euforie, hráči v bílém se nakonec přeci jen dočkali vyrovnání! Nemanja Nikolić poslal z pravé strany přízemní centr do předbrankového prostoru, který si BIRKIR SÄVARSSON nešťastně srazil do vlastní sítě!
    39. Gylfi SIGURDSSON - 1:0
     
    39
    Island právě vstřelil branku!
    Seveřané se pár minut před poločasem dostávají do vedení! Exekuce pokutového kopu se ujal GYLFI SIGURDSSON, který zakončil neomylně do Királyho protipohybu!
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Vojtěch Balon

    Branky: 39. G. Sigurdsson (pen.) – 88. Sävarsson (vla.)

    Karty:   42. Gudmundsson (ISL), 74. Finnbogason (ISL), 77. Sävarsson (ISL) – 81. Kádár (HUN), 83. Kleinheisler (HUN), 90+1. Nagy (HUN)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:15.
    Island: Halldórsson – Sävarsson, R. Sigurdsson, Árnason, A. Skúlason – Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson (C) (65. Hallfredsson), B. Bjarnason – Sigthórsson (84. Gudjohnsen), Bödvarsson (69. Finnbogason).
    Náhradníci: Jónsson, Kristinsson – Gudjohnsen, Finnbogason, Traustason, Sigurjónsson, Hallfredsson, Ingason, Magnússon, Hermannsson, Hauksson, E. Bjarnason.

    Maďarsko: Király – Lang, Guzmics, Juhász (84. Szalai), Kádár – Kleinheisler, Gera, Nagy – Stieber (67. Nikolić), Priskin (67. Böde), Dzsudzsák (C).
    Náhradníci: Dibusz, Gulácsi – Bese, Fiola, Korhut, Elek, Lovrencsics, Pintér, Böde, Németh, Nikolić, Szalai.

    Rozhodčí: Sergej Karasjov – Nikolaj Golubjov, Tichon Kalugin (všichni Rusko)
    bahis siteleri