Astana – Žalgiris Vilnius 2:1 (kon.) | Dudelange – Karabach 1:1 (kon.) | Norrköping – Rosenborg 3:2 (kon.)
Ferencváros – Partizani Tirana 1:1 (1:3 po pen.) | Trenčín – Olimpija Lublaň 2:3 (kon.) | Celtic – Lincoln 3:0 (kon.)
Dinamo Záhřeb – Vardar 3:2 (kon.) | Hafnarfjördur – Dundalk 2:2 (kon.)
konec
FH Hafnarfjördur
2:2 (1:0)
Dundalk FC
Středa 20.07.2016, 21:15 • Kaplakrikavollur, Hafnarfjördur • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Ještě doplním, že Dundalk v dalším předkole narazí na BATE Borisov! Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:10:41)
     
    Je dobojováno! Dundalk urval na půdě islandského soupeře remízu 2:2 a díky většímu počtu vstřelených branek na hřišti soupeře postupuje do třetího předkola Ligy mistrů! Domácí přitom začali slibně. Už v 19. minutě je do vedení dostal Hewson! Islandský celek udržel nadějné skóre až do přestávky. Po návratu ze šaten se ale začaly dít věci! Hosté si nejprve vymodlili penaltu, ale Finn nechal vyniknout brankáře Nielsena! O dvě minuty později už bylo vyrovnáno! Dalekonosnou střelou k tyči vrátil irskému celku šanci McMillan a stejný hráč o deset minut později poslal Dundalk do vedení! Domácí už se zmohli jen na srovnání. Deset minut před koncem propálil Rogerse střídající Finnbogason!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ještě jedno zakončení na straně domácího celku! Do prudkého centru vložil hlavu střídají Finnbogason, ale svou druhou branku v utkání nepřidal.
     
    90+2
    Dundalk vybojoval autové vhazování na polovině hřiště. Hosté navíc uvedli míč do kombinace a poté jej odpravili na polovinu soupeře. Tohle Irům vyhovuje.
     
    90+1
    V nastaveném čase se nedovoleného zákroku dopustil Pétur Vidarsson. Střídající hráč za svůj prohřešek vidí žlutou kartu.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Domácí se po obrovském zmatku v pokutovém území dožadovali odpískání pokutového kopu! K zemi se poroučeli hned dva hráči v bílem, ale hlavní arbitr se rozhodl penaltu nepískat!
     
    89
    Lennon se prodral k míči v pokutovém území soupeře, ale ihned k němu přistoupila trojice obránců a záhadným způsobem mu míč odpálila od nohy.
     
    88
    Ani z dalšího rohu domácí neuspějí! Přetažený centr se snášel na zadní tyč, kde se k němu dral Doumbia. Domácí stoper ale ve výskoku použil ruce, což mu hlavní sudí odpískal jako útočný faul.
     
    87
    Přeci jen se islandský klub propracoval k rohovému kopu. Centr do shluku těl před brankou přizvedl jeden z obránců za čáru. Rohový kop se bude opakovat.
     
    86
    Hendrickx odkopl míč z poloviny domácího celku s nadějí, že se o něj spoluhráči poperou. Pro balón si však došel pouze hostující stoper. Dundalk dohrává utkání hodně zkušeně.
     
    85
    V hlavní roli se znovu ocitl Finn, jež si tentokrát vyzkoušel pozici u pravé postranní čáry, kolem které se prohnal až k rohovému praporku. Následný centr mu však nesedl a míč zamířil za čáru.
     
    84
    Finn pospíchal ze nepřesnou přihrávkou do rohu hrací plochy. Aktivní záložník hostujícího celku vybojoval pro Dundalk autové vhazování. Tahle hra domácím nevyhovuje.
     
    83
    Irové se nastěhovali na levou stranu poloviny soupeře, kde nasbírali cenné vteřinky s míčem na kopačkách. Dundalk už se nikam netlačí a hájí postupový výsledek.
     
    82
    Střídání v týmu FH Hafnarfjördur: ze hřiště odchází McMillan, přichází Kilduff.
     
    81
    Domácí zahrávali další rohový kop. Pro přetažený centr vyrazil z brankové čáry Rogers, který stáhl míč do rukavic. Hostující brankář si s uvedením míče do hry dává načas.
     
    79
    Střídání v týmu Dundalk FC: ze hřiště odchází McEleney, přichází Shields.
    78. Kristján Floki FINNBOGASON - 2:2

    Tomáš Kubečka

    Branky: 19. Hewson (Lennon), 78. Finnbogason (Lennon) – 52. McMillan, 62. McMillan (Horgan)

    Karty:   42. Hewson (HAF), 49. Palsson (HAF), 90+1. P. Vidarsson (HAF) – 65. O´Donnell (DAK)

    Neproměněná penalta: 50. Finn (HAF), brankář Nielsen zneškodnil


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:7.
    FH Hafnarfjördur: Nielsen – Hendrickx, Doumbia, Olafsson, Bodvarsson – B. Vidarsson, D. Vidarsson (C) (66. K. F. Finnbogason), Palsson (66. P. Vidarsson) – Hewson (77. Björnssonú, Lennon, Valdimarsson
    Náhradníci: K. Finnbogason, P. Vidarsson, Nattestad, Björnsson, K. F. Finnbogason, Serwy, Gudmunsson

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Barrett, Boyle, Massey – Mountney (46. Benson), McEleney (79. Shields), O´Donnell (C), Finn, Horgan – McMillan (82. Kilduff)
    Náhradníci: Sava, Shields, Grimes, Kilduff, Benson, Meenan, O´Connor

    Rozhodčí: Valeri – Giallatini, Peretti
    13.07.2016
    Dundalk - Hafnarfjördur 1:1

    Branky: 66. McMillan (McEleney) – 77. Lennon

    Karty:   68. Finn (DAK), 85. O'Donnell (DAK) – 23. Doumbia (HAF), 57. Ólafsson (HAF), 81. Valdimarsson (HAF)

    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:0. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:16.
    bahis siteleri