Francie – Itálie 4:0 (kon.)
konec
Francie
4:0 (2:0)
Itálie
Neděle 24.07.2016, 20:30 • Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim (GER) • Mistrovství Evropy U19 • Finále
Předzápasové kurzy
    90+2. Issa DIOP - 4:0
     
    90+2
    Francie právě vstřelila branku!
    Mbappé se na pravé straně v blízkosti šestnáctky nádherně zbavil protihráče, když si míč přehodil přes jeho hlavu a poslal na vzdálenější tyč přetažený centr. Na ten si vzápětí naběhl Maouassa a nádherným centrem uprostřed šestnáctky našel nabíhajícího ISSU DIOPA, který míč o břevno poslal do sítě.
    82. Lucas TOUSART - 3:0
     
    82
    Francie právě vstřelila branku!
    Harit si v dnešním finále připsal druhou asistenci a tentokrát jeho přihrávky dokonale využil LUCAS TOUSART, francouzský kapitán, který zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, a ta se nešťastně od stehna jednoho z obránců Itálie odrazila k levé tyči.
    19. Ludovic BLAS - 2:0
     
    19
    Francie právě vstřelila branku!
    LUDOVIC BLAS střílí po přihrávce Michelina velice kuriózní gól a posílá Francii do dvoubrankového vedení!! Ludovic Blas poslal do šestnáctky od pravé postranní čáry prudký přízemní centr, který brankář Meret nedokázal udržet a od rukavic se mu odrazil na přední tyči do brány.
    6. Jean-Kévin AUGUSTIN - 1:0
     
    6
    Francie právě vstřelila branku!
    Harit vyslal dopředu dlouhým kolmým pasem JEANA-KÉVINA AUGUSTINA, který si před dvěma protihráči zády k bráně parádně stáhl míč povedenou otočkou do běhu, pronikl mezi nimi jako nůž máslem a poté udělal parádní kličku vybíhajícímu brankářovi Meretovi! Fantastická ukázka individuální práce, po které Augustinovi už nezbývalo nic jiného, než míč z blízkosti po zemi poslat do prázdné brány.

    Tomáš Reiner

    Branky: 6. Augustin, 19. Blas, 82. Tousart, 90+2. Diop

    Karty:   49. Diop (FRA), 84. Michelin (FRA) – 33. Barella (ITA), 41. Vitturini (ITA), 80. Locatelli (ITA), 84. Favilli (ITA), 86. Cassata (ITA)


    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:17.
    Francie: Bernardoni – Michelin, Onguene, Diop, Maouassa – Blas (82. Gelin), Poha (85. Thuram), Tousart (C), Mbappé – Harit (90+1 Fuchs), Augustin. (rozestavení 4-2-2)
    Náhradníci: Braat, Kwateng, Boscagli, Aye. Trenér: Ludovic Batelli (FRA).

    Itálie: Meret – Vitturini, Romagna (C), Coppolaro, Dimarco – Ghiglione (78. Cassata), Barella, Locatelli, Picchi (46. Cutrone) – Favilli, Minelli (56. Edera).(rozestavení 4-2-2)
    Náhradníci: Zaccagno, Pezzella, Pontisso, Panico. Trenér: Paolo Vanoli (ITA).

    Rozhodčí: Alijar Aghajev (AZE). Asistenti: Milovan Djukić (MNE) , Igor Demeško (RUS). Čtvrtý rozhodčí: Roi Reinshreiber (ISR)
    bahis siteleri