Francie – Itálie 4:0 (kon.)
konec
Francie
4:0 (2:0)
Itálie
Neděle 24.07.2016, 20:30 • Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim (GER) • Mistrovství Evropy U19 • Finále
Předzápasové kurzy
    90+2. Issa DIOP - 4:0
     
    90+2
    Francie právě vstřelila branku!
    Mbappé se na pravé straně v blízkosti šestnáctky nádherně zbavil protihráče, když si míč přehodil přes jeho hlavu a poslal na vzdálenější tyč přetažený centr. Na ten si vzápětí naběhl Maouassa a nádherným centrem uprostřed šestnáctky našel nabíhajícího ISSU DIOPA, který míč o břevno poslal do sítě.
     
    90+1
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Amine Harit, přichází Jeando Fuchs.
     
    89
    Brankář Bernardoni zažil horký chvilky, když podcenil skákavý míč a ten se následně od břevna odrazil do jeho náruče.
     
    87
    Cassata se po inkasování žluté karty blýskl skvělou střelou zpoza šestnáctky, jenže Bernardoni byl připraven a jeho pokus vyrazil směrem zpět do hry!
     
    86
    Žlutou kartu dostává Francesco Cassata (Itálie).
     
    85
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Denis Will Poha, přichází Marcus Thuram.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Clément Michelin (Francie).
     
    84
    Žlutou kartu dostává Andrea Favilli (Itálie).
    82. Lucas TOUSART - 3:0
     
    82
    Francie právě vstřelila branku!
    Harit si v dnešním finále připsal druhou asistenci a tentokrát jeho přihrávky dokonale využil LUCAS TOUSART, francouzský kapitán, který zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, a ta se nešťastně od stehna jednoho z obránců Itálie odrazila k levé tyči.
     
    82
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Ludovic Blas, přichází Jérémy Gelin.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Manuel Locatelli (Itálie).
     
    78
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Paolo Ghiglione, přichází Francesco Cassata.
     
    77
    Mbappé dostal krásnou přihrávku do běhu od Pohy a poté se vřítil před bránu jako utržený ze řetězů, jeho následnou prudkou střelu z ostrého úhlu ovšem dokázal Meret vyrazit na rohový kop!
     
    76
    Augustin krásně zvedl míč, který se přes hlavu hráčů ve zdi snášel k zemi a přesně k levé tyči, Meret byl u ní ale včas a nadvakrát jeho střelu z volného přímého kopu zneškodnil!
     
    73
    Augustin se mohl na pravé straně šestnáctky vrhnout před bránu, místo toho však hru zpomalil a přesnou přihrávkou našel Mbappého, ten vzápětí pálil z první, jenže po zemi pouze do rukavic Mereta.
     
    68
    Harit rozehrál rohový kop a na následný centr si parádně naběhl na přední tyči obránce Onguene, jehož krásná hlavička skončila těsně nad břevnem a rozvlnila horní síť!
     
    68
    Favilli si skvěle zaběhl za obranu, kam dostal nádhernou komou přihrávku, a už si to mířil směrem na bránu, jenže brankář Bernardoni skvěle vyběhl z brány a míč odkopl do bezpečí.
     
    59
    Blas zády k bráně hlavou krásně prodloužil míč na Mbappého, který zkusil z pravé strany šestnáctky pohotově vypálit a jeho následná střela skončila těsně vedle pravého horního rohu brány!
     
    56
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Simone Minelli, přichází Simone Edera.
     
    53
    Ludovic Blas si srovnal míč na levačku a z dálky napřáhl k dalekonosné střele, která zaplavala ve vzduchu a mířila pod břevno, Meret byl ovšem uprostřed brány připraven a míč vyboxoval na rohový kop!
     
    49
    Žlutou kartu dostává Issa Diop (Francie).
     
    46
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Alberto Picchi, přichází Patrick Cutrone.
     
    44
    Vzápětí si po dalším Locatelliho centru, tentokrát od pravého rohového praporku, na vzdálenější tyči skvěle zpracoval míč Minelli, jeho následná prudká přízemní střela ale skončila pouze na boční síti!
    43. Favilli mohl těsně před přestávkou zkorigovat skóre.
     
    43
    Locatelli na levé straně hřiště rozehrál rohový kop a uprostřed šestnáctky našel nádherným centrem Favilliho, jehož následná hlavička pořádně vystrašila francouzské fanoušky a skončila těsně vedle pravého horního rohu!
     
    41
    Žlutou kartu dostává Davide Vitturini (Itálie).
     
    33
    Žlutou kartu dostává Nicolò Barella (Itálie).
    19. Ludovic BLAS - 2:0
     
    19
    Francie právě vstřelila branku!
    LUDOVIC BLAS střílí po přihrávce Michelina velice kuriózní gól a posílá Francii do dvoubrankového vedení!! Ludovic Blas poslal do šestnáctky od pravé postranní čáry prudký přízemní centr, který brankář Meret nedokázal udržet a od rukavic se mu odrazil na přední tyči do brány.
     
    15
    Francouzský brankář předvedl nevídaný zkrat, když se vydal proti míči a vleže ho nedokázal zachytit, naštěstí pro něj ale dokázal svůj nezdar napravit dalekým odkopem do autu.
     
    9
    Mbappé mohl přidat po další krásné kolmé přihrávce druhý gól, jenže z levé strany šestnáctky a poměrně složitého úhlu bránu přestřelil!
    6. Jean-Kévin AUGUSTIN - 1:0
     
    6
    Francie právě vstřelila branku!
    Harit vyslal dopředu dlouhým kolmým pasem JEANA-KÉVINA AUGUSTINA, který si před dvěma protihráči zády k bráně parádně stáhl míč povedenou otočkou do běhu, pronikl mezi nimi jako nůž máslem a poté udělal parádní kličku vybíhajícímu brankářovi Meretovi! Fantastická ukázka individuální práce, po které Augustinovi už nezbývalo nic jiného, než míč z blízkosti po zemi poslat do prázdné brány.
     
    1
    Francie obstarala výkop finále, kterému předcházela minuta ticha na uctění památky obětí, jenž zemřeli při tragické střelbě v Mnichově.

    Tomáš Reiner

    Branky: 6. Augustin, 19. Blas, 82. Tousart, 90+2. Diop

    Karty:   49. Diop (FRA), 84. Michelin (FRA) – 33. Barella (ITA), 41. Vitturini (ITA), 80. Locatelli (ITA), 84. Favilli (ITA), 86. Cassata (ITA)


    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:17.
    Francie: Bernardoni – Michelin, Onguene, Diop, Maouassa – Blas (82. Gelin), Poha (85. Thuram), Tousart (C), Mbappé – Harit (90+1 Fuchs), Augustin. (rozestavení 4-2-2)
    Náhradníci: Braat, Kwateng, Boscagli, Aye. Trenér: Ludovic Batelli (FRA).

    Itálie: Meret – Vitturini, Romagna (C), Coppolaro, Dimarco – Ghiglione (78. Cassata), Barella, Locatelli, Picchi (46. Cutrone) – Favilli, Minelli (56. Edera).(rozestavení 4-2-2)
    Náhradníci: Zaccagno, Pezzella, Pontisso, Panico. Trenér: Paolo Vanoli (ITA).

    Rozhodčí: Alijar Aghajev (AZE). Asistenti: Milovan Djukić (MNE) , Igor Demeško (RUS). Čtvrtý rozhodčí: Roi Reinshreiber (ISR)
    bahis siteleri