Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.) | Tisková konference MFK OKD Karviná (kon.)
Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.) | Tisková konference FK Dukla Praha (kon.)
Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.)
konec
Tisková konference FC Fastav Zlín

Středa 27.07.2016, 11:00 • Letná • Tiskové konference
     
    Děkuji za pozornost. Z tiskového střediska na stadionu Letná je to vše. Na shledanou. (11:47:20)
     
    Zlín odstartuje novou sezonu v sobotu na domácím trávníku s Příbramí. Utkání se hraje od 17:00.
     
    Tisková konference skončila.
     
    Tomáš Poznar, kapitán: "Jsme se změnou spokojeni. Máme nově znak všitý a ne nalepený. Cítíme se v dresech lépe a jsme rádi, že můžeme oblékat dresy od Adidas." Druhá varianta dresů je celá v bílé a na dresech jsou nově i jmenovky.
     
    Zdeněk Grygera, manažer A-týmu: "Podepsali jsme smlouvu na tři roky s Adidasem. Dostali jsme více nabídek a smlouva se Sallerem skončila, Adidas nabídl nejvýhodnější podmínky. Rozhodli jsme jít touhle cestou."
    FC Fastav Zlín do sezony 2016/2017 vstoupí v nových dresech
     
    Bohumil Páník, hlavní trenér: K 1. kolu s Příbramí. "Prožili zemětřesení v kádru jako nikdo jiný letos. Spousta jmen je neznámých a nečitelných. Víme, jakým způsobem pracuje trenér. Věřím, že to utkání zvládneme a dokážeme zvítězit."
     
    Tomáš Poznar, kapitán: K tomu, že je Zlín podle sázkových kanceláří opět jedním z kandidátů na sestup. "Nováčci jsou vždy kandidátem na sestup, ale říká se, že druhá sezona je nejtěžší, což je náš případ. Za mě můžu říct, že máme chuť a obrovskou motivaci vůči nevydařenému jaru. My můžeme opět najet na tu vítěznou vlnu. Sázkové kanceláře necháváme spát."
     
    Zdeněk Grygera, manažer A-týmu: "Pro nás to byla náročná a důležitá sezona. Po všech stránkách jsme se ponaučili a tým je zkušenější a ví, co ho čeká. Loni jsme do toho šli a nevěděli, co vlastně máme čekat. Jsem rád, že se nám kádr povedlo stabilizovat."
     
    Bohumil Páník, hlavní trenér: "Samozřejmě ambice má každý nejvyšší, ale řadíme se v tabulce do určitých míst, co se týče podmínek."

    K uplynulé jarní části: "Kromě utkání na Baníku jsme neodehráli špatné utkání. Herně byly zápasy dobré, ale výsledkově ne. Postupně se tým zúžil. My jsme nedokázali lámat utkání na svou stranu a nevyužili jsme brankové situace."
     
    Bohumil Páník, hlavní trenér: "Fantiše jsme dávali dohromady tři měsíce a pracovali jsme na něm. To aktuální zranění je jiné. Stalo se to v zápase v Jablonci a po nějaké době zpět naskočil. Bohužel se po delší době objevilo, že má vážnější zranění. Nyní začíná prvotní rehabilitační fáze. Je to otázka pěti týdnů, aby mohl naskočit. Diop se vrátil po zranění a měl kondiční deficit, ale postupně se zvedal. V Kroměříži vypadal herně dobře, ale minulý týden si přivodil lehké zranění. Dnes ale už měl zátěžový trénink s kondičním trenérem a za dva týdny by mohl být k dispozici."
     
    Leoš Gojš, ředitel: "Rozpočet je z 90% naplněn a je zhruba podobný. Přibyli nám i noví sponzoři, takže ten zájem tady je a roste."
     
    Petr Bubrinka, hlavní pořadatel: "Jak už ředitel uvedl, tak jsme v minulé sezoně testovali turniketový vstup, který se povedlo vylepšit. Momentálně bude možné koupit vstupenky na internetu přes náš web nebo Facebook a na síti Ticketportal. Pro fanouška to bude lepší komfort, aby nemusel docházet na pokladnu a může si zakoupit vstupenku z pohodlí domova. Velká změna je, že se lístky budou tisknout přímo na pokladně a můžeme divákovi sdělit, kde jsou volná místa a poradit mu s výběrem."
     
    Bohumil Páník, hlavní trenér: "Příprava byla šestitýdenní a předtím hráči trénovali individuálně, a tak jsme měli více času, aby hráči ukázali, jak jsou na tom fotbalově. Protočili jsme v přípravě zhruba třicet hráčů. Předpokládám, že posily svými zkušenostmi budou přínosem. Jsou to hráči, kteří zapadli i do kabiny. Odchod Koreše je oslabení, ale věřím, že Štípek bude adekvátní náhrada. Aktuálně je v kádru dvacet hráčů. Mimo je zatím Fantiš, Diop a Chwaszcz."
     
    Zdeněk Grygera, manažer A-týmu: "Bronislav Červenka se posunul post asistenta trenéra k A-týmu a B-tým nově povede Jan Jelínek. Z týmu odešel Koreš, Benčík, Motal a Červenka. Nováčky jsou Hnaníček a Štípek. Zůstává Holý, vrací se z hostování Kopečný."
     
    Leoš Gojš, ředitel: "V krátkém období před druhou ligovou sezonou se pracuje na množství projektů. Bolesti měl zejména vstupní systém na stadion, kde byly problémy s umístněním fanoušků hostů. Nově bude možno koupit vstupenky online. Vytvořena byla nová plocha vstupu na tribuny a pracuje se i na vnitřním vybavení. Finišuje se na 150%."
     
    Tisková konference začíná.
     
    Tiskové konference se zúčastní:
    Tomáš Poznar, kapitán
    Zdeněk Grygera, manažer A-týmu
    Bohumil Páník, hlavní trenér
    Leoš Gojš, ředitel
    Petr Bubrinka, hlavní pořadatel
     
    V tiskovém středisku na zlínském stadionu Letná se uskuteční tisková konference před startem 1. ligy, kde Zlín na úvod soutěže narazí na FK Příbram. Ševci jako nováček zažili v uplynulé sezoně snový start do soutěže, ale po nevydařené jarní části nakonec museli bojovat o udržení.

    David Šimon

    bahis siteleri