Dunajská Streda – Myjava 0:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:1 (0:0)
TJ Spartak Myjava
sk Úterý 02.08.2016, 19:00 • NTC Senec • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Vladimír Kukoľ, prichádza Martin Černáček.
     
    87
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Roman Sabler.
     
    78
    Hostia mohli zvýšiť svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! Kukoľ z pravej strany nebezpečne centroval, ale nikoho nenašiel. Aj napriek tomu sa odrazená lopta dostala na hranicu šestnástky, odkiaľ zakončoval Machovec, ale Tofiloski vytiahol pohotový zákrok a loptu vytlačil na rohový kop.
     
    73
    A mohlo byť vyrovnané! Po centri z ľavej strany sa Ljubičič mohol dostať do priameho zakončenia, ale tesne pred bránkou jeho pokus zrazil na rohový kop pozorný Pavlík.
     
    72
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Roland Černák, prichádza Pappe Macou Sarr.
     
    70
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Kristopher Vida, prichádza Róbert Polievka.
     
    66
    Myjava dala gól!
    Hosťujúci tím sa nečakane ujíma vedenia! Po rýchlom prechode k súperovej bránke vynikajúco vystrelil Kóňa a jeho pokus Tofiloski iba vyrazil. Lopta dopadla priamo na kopačku DENISA DUGU, ktorý bez zaváhania dorážal do opustenej siete..
     
    63
    Zaujímavá šanca Dunajskej Stredy! Šabala vnikol do šestnástky a prihrávkou do ľavej strany hľadal svojho spoluhráča Vidu, ale loptu mu poslal iba na päty a žiadne zakončenie vo vyloženej príležitosti neprišlo.
     
    62
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Tomáš Brigant.
     
    55
    Skóre mohlo byť otvorené! Ljubičič si spracoval kolmicu Pačindu na hranici šestnástky, posunul sa ešte viac dopredu, ale z hranice malého vápna trestuhodne minul bránku súpera. Myjava si opäť vydýchla.
     
    48
    Skóre mohlo byť otvorené! Domáci futbalisti sa natlačili pred bránku svojho súpera, z pravej strany sa Štepanovský pokúsil nájsť úplne voľného Ljubičiča, ale na neho loptu napustil Pavlík, ktorý tak Myjavu zachránil od takmer istého inkasovania.
     
    43
    Myjavčania ostali v útoku a pri autovej čiare získali priamy kop. Postavil sa k nemu Machovec a skúsil to prudkou strelou, ale okolo zaskočených Dunajskostredčanov mieril iba tesne vedľa pravej žrde.
     
    42
    Hostia sa dostali do ďalšej skvelej príležitosti! Z vnútra šestnástky pálil Duga, avšak jeho zakončenie z dobrej pozície bolo vlastne zbytočné, pretože predtým si jeho spoluhráč Marček pomohol rukou.
     
    37
    Žltú kartu dostáva ešte pred rozohrávkou rohového kopu Ivan Ostojić (Spartak Myjava), ktorý zrejme zbytočne postrčil súpera pred bránkou.
     
    36
    Dunajskostredčania okamžite prešli na opačnú polovicu a takisto sa mohli postarať o úvodný gól tohto zápasu! Šabala to skúsil strelecky, ale Solnička sa po jeho pokuse hodil a prstami ho vytesnil na rohový kop.
     
    35
    Hostia sa napokon dostali až do šestnástky súpera a mohli otvoriť skóre duelu! Duga vbehol do pokutového územia, ale nemal tam dostatok priestoru a cez Kwina zakončil iba do vyskakujúceho Tofiloskiho.
     
    33
    Napokon sme sa nebezpečnej strely predsa len dočkali! Z približne 20 metrov sa do lopty oprel domáci Pačinda a pokúsil sa prekvapiť Solničku, ale ten sa pohotovo hodil na zem a zakončenie zachytil.
     
    27
    Toto už vyzaralo oveľa nebezpečnejšie! Kukoľ šprintoval k šestnástke a pokúsil sa spracovať prihrávku, ale proti nemu vynikajúco zasiahol domáci kapitán Michalík a loptu mu odkopol.
     
    26
    Hostia to teraz vôbec nemysleli zle! Duga si nabiehal na dobrú prihrávku pri ľavej strane šestnástky, ale oproti nemu sa vyrútil Ljubicić a loptu odvrátil na rohový kop.
     
    19
    Myjava sa konečne dostala do streleckej pozície. Z pravej strany prišiel center do pokutového územia, kde si na prihrávku na jeden dotyk počkal Sládek a bez prípravy vystrelil, ale iba nad brvno Tofiloskiho brány.
     
    6
    Šabala sa ihneď vyrútil do útoku. Jeho spoluhráči mu dopredu poslali prudkú kolmicu, avšak domácemu zakončovateľovi chýbalo niekoľko ccentrimetrov, aby ju dobehol. Nasledovať tak bude iba odkop Solničku.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 66. Duga

    Karty:   37. Ostojić (MYJ)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Tofiloski – Ljubicić, Michalík, Kwin Kwin, Pačinda – K. Vida (70. Polievka), Černák (72. Sarr), Ľupták, Štepanovský – Németh, Šabala.
    Náhradníci: Slávik – Huk, Nagy, Sarr, Živković, Polievka, Kondrlík.

    TJ Spartak Myjava: Solnička – Ostojić, Pavlík, Machovec, Beňo – Kóňa, Kolár, Duga (87. Sabler), Marček – Sládek (62. Brigant), Kukoľ (90. Černáček).
    Náhradníci: Koníček – Černáček, Mehremič, Bílovský, Sabler, Copko, Brigant.

    Rozhodčí: Chmura – Vorel, Žákech

    Diváci: 2182
    bahis siteleri