Dunajská Streda – Myjava 0:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:1 (0:0)
TJ Spartak Myjava
sk Úterý 02.08.2016, 19:00 • NTC Senec • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Dunajská Streda mala v prvom polčase mierne navrch, ale malé množstvo šancí nedokázala využiť. Po zmene strán si domáci futbalisti vypracovali ďalšie gólové pozície, no Ljubičič v nich zlyhal a tak DAC pykal najkrutejším spôsobom. Myjavčania v 66. minúte využili dieru v defenzíve domácich a ujali sa vedenia. Po tomto momente Dunajskostredčania znervózneli a zahodili ďalšie šance, takže plný bodový zisk napokon pribudol na konto myjavského Spartaka. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme úspešný zvyšok týždňa. (20:51:52)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dunajská Streda sa pri pokuse o ofenzívnu akciu dopustila útočného faulu a to je zrejme posledné pochovanie jej nádejí na bodový zisk. Myjavčania už odrátavajú posledné sekundy.
     
    90+1
    Striedajúci Černáček sa v defenzíve rýchlo zapojil do hry a prihrávkou svojmu gólmanovi získal niekoľko cenných sekúnd. Myjava hrá presne to, čo teraz potrebuje.
     
    90
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Vladimír Kukoľ, prichádza Martin Černáček.
     
    90
    Štvrtý rozhodca oznámil, že sa budú nadstavovať dve minúty.
     
    89
    Pačinda sa ale v rozhodujúcom okamihu poriadne pomýlil a dlhý center poslal za bránkovú čiaru iba mimo priestoru troch žrdí. Myjavský gólman Solnička môže pohodlne rozohrať.
     
    89
    Dunajská Streda teraz získala veľmi nebezpečný priamy kop z pravej strany od šestnástky súpera. Loptu si tam postaví Pačinda a pokúsi sa nájsť svojich spoluhráčov čakajúcich vo vápne.
     
    88
    Pačinda sa napokon ešte trochu vysunul a skúsil to strelecky aj sám, ale bol tesne bránený a nemohol zakončiť dostatočne dôrazne. Lopta pohodlne doskákala do Solničkových rukavíc.
     
    88
    Dunajská Streda sa pokúsila centrovať z ľavej strany prostredníctvom Pačindu, ale Myjava bola v defenzíve pozorná.
     
    87
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Roman Sabler.
     
    86
    Ljubičič teraz prihrávkou na pravej strane našiel Sarra a ten centroval do vápna, ale hostia si poradili a následne prišiel útočný faul Dunajskej Stredy.
     
    85
    Rohového kopu sa ujal Pačinda, ale jeho pokus priletel iba priamo do rukavíc Solničku. Myjavský gólman sa teraz s rozohrávkou nebude musieť bezhlavo ponáhľať.
     
    84
    Aj Ljubičič tentokrát pálil z nevýhodnej pozície, ale aspoň vybojoval rohový kop, pretože jeho loptu zrazil Ostojič. Nasledovať bude rohový kop pre Dunajskú Stredu.
     
    83
    Tlak a snaha domácej Dunajskej Stredy sa s pribúdajúcimi minútami na svetelnej tabuli zvyšujú. Spartak si však v defenzíve dáva obrovský pozor a súpera do vyloženej šance nepúšťa.
     
    82
    Domáci to skúšajú už naozaj z každej pozície. Michalík strieľal ďaleko spoza šestnástky, no nebol presný a Solnička zasahovať vôbec nemusel.
     
    81
    Začala sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. V Senci sa skóre stále nemení a Myjavčania vyhrávajú najtesnejším možným rozdielom.
     
    80
    Dunajskostredčania sa teraz takisto dostali do vápna a vybojovali rohový kop, ale po ňom striedajúci Sarr hlavičkoval iba nad brvno. Solnička nemusel zasahovať.
     
    79
    Po odkope od rohovej zástavky sme nevideli zakončenie a Dunajská Streda si poriadne vydýchla. Táto diera v defenzíve mohla domácich definitívne pripraviť o šancu na bodový zisk.
     
    78
    Hostia mohli zvýšiť svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! Kukoľ z pravej strany nebezpečne centroval, ale nikoho nenašiel. Aj napriek tomu sa odrazená lopta dostala na hranicu šestnástky, odkiaľ zakončoval Machovec, ale Tofiloski vytiahol pohotový zákrok a loptu vytlačil na rohový kop.
     
    77
    Myjavčania sa dostali k lopte a usadili sa s ňou v útoku. Kóňa to tam skúsil centrom na hranicu šestnástky, ale slabo podvihnutú loptu domáci prečítal.
     
    76
    Solnička bez akéhokoľvek zaváhania rozohral a popri tom získal pre Spartak aj niekoľko cenných sekúnd. Hostia záverečný tlak na svoju bránku pripustiť nechcú.
     
    75
    Domáci tím sa pokúšal dostať do zakončenia. Polievka bojoval s Ostojičom pred šestnástkou, ale napokon ho zbytočne stiahol na zem a loptu i možnosť streleckého pokusu prišiel.
     
    74
    Z rohového kopu ohrozenie hosťujúcej bránky neprišlo. Myjavčania si tak stále držia svoje najtesnejšie vedenie.
     
    73
    A mohlo byť vyrovnané! Po centri z ľavej strany sa Ljubičič mohol dostať do priameho zakončenia, ale tesne pred bránkou jeho pokus zrazil na rohový kop pozorný Pavlík.
     
    72
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Roland Černák, prichádza Pappe Macou Sarr.
     
    71
    Domáci tréner sa pokúša posilniť svoj tím a nabudiť Dunajskostredčanov pokúšajúcich sa o vyrovnanie. Čaká náš ešte poriadne zaujímavý zvyšok polčasu.
     
    70
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Kristopher Vida, prichádza Róbert Polievka.
     
    68
    Domáci tím sa ihneď presunul do útoku. K pravej žrdi dostal centrovanú loptu Štepanovský a ihneď zakončoval hlavou, ale Solnička jeho pokus vyazil.
     
    67
    Hostia dokonale zaskočili svojho súpera a zápas razom dostal úplne iný náboj. Na ťahu sú teraz Dunajskostredčania, ktorí sa pred svojimi fanúšikmi pokúsia o vyrovnanie.
     
    66
    Myjava dala gól!
    Hosťujúci tím sa nečakane ujíma vedenia! Po rýchlom prechode k súperovej bránke vynikajúco vystrelil Kóňa a jeho pokus Tofiloski iba vyrazil. Lopta dopadla priamo na kopačku DENISA DUGU, ktorý bez zaváhania dorážal do opustenej siete..
     
    65
    Dunajskostredčania rozohrávali z vlastnej polovice akýmsi padáčikom, ale loptu poslali iba za autovú čiaru. Vhadzovanie bude mať k dispozícii hosťujúci Spartak.
     
    64
    Následne sa Štepanovský dopustil nedovoleného zákroku a prerušil domácu ifenzívnu aktivitu. Myjava si opäť vydýchla.
     
    63
    Zaujímavá šanca Dunajskej Stredy! Šabala vnikol do šestnástky a prihrávkou do ľavej strany hľadal svojho spoluhráča Vidu, ale loptu mu poslal iba na päty a žiadne zakončenie vo vyloženej príležitosti neprišlo.
     
    62
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Tomáš Brigant.
     
    61
    Domáci stále ostávajú v útoku. Pri šestnástke sa bez prípravy pokúšal zakončiť Ľupták, ale loptu netrafil.
     
    60
    K realizácii rohového kopu sa postavil domáci Černák, ale nič nebezpečnejšie nevymyslel. Myjavčania sa pohodlne ubránili.
     
    59
    Domáci pokračujú vo svojej aktivite a vybojovali rohový kop. Fanúšikovia stále čakajú na úvodný presný zásah.
     
    58
    Hosťujúci futbalisti po menšom faule získali priamy kop. K jeho realizácii sa postavil Kóňa, ale Myjavčania TOfiloskiho nijakým spôsobom neohrozili.
     
    56
    Úvod druhého polčasu je razom poriadne atraktívny. Domáci futbalisti ťažia z výraznej podpory svojich priaznivcov a zvyšujú ofenzívne tempo.
     
    55
    Skóre mohlo byť otvorené! Ljubičič si spracoval kolmicu Pačindu na hranici šestnástky, posunul sa ešte viac dopredu, ale z hranice malého vápna trestuhodne minul bránku súpera. Myjava si opäť vydýchla.
     
    54
    Dnešné stretnutie sleduje priamo v Senci 2182 divákov.
     
    53
    Dunajskostredčania si ihneď prevzali loptu a takisto chceli útočiť, ale zastavil ich Beňo.
     
    52
    Hostia sa pokúšajú takisto dostať do šance. Vo dvojici sa po Kukoľovej prihrávke dopredu vybrali Marček so Sládekom, ale zakončenie z ich strany neprišlo.
     
    51
    Po rohu skončila lopta pohodlne iba v rukaviciach domáceho gólmana a Tofiloski ju bude môcť bez tlaku rozohrať.
     
    50
    Na opačnej strane sme videli rýchly prechod hostí, ktorí sa potrebujú po posledných minútach najmä upokojiť. Machovec z ľavej strany z hranice šestnástky hľadal spoluhráčov, no vybojoval aspoň rohový kop.
     
    49
    Dunajskostredčania okamžite rozohrali rohový kop, ale iba do rukavíc Solničku. Ten následne svojich spoluhráčov vystrašil veľmi zlou rozohrávkou, ale domáci ju nevyužili.
     
    48
    Skóre mohlo byť otvorené! Domáci futbalisti sa natlačili pred bránku svojho súpera, z pravej strany sa Štepanovský pokúsil nájsť úplne voľného Ljubičiča, ale na neho loptu napustil Pavlík, ktorý tak Myjavu zachránil od takmer istého inkasovania.
     
    47
    V úvode druhého polčasu sa na trávniku nedeje nič nebezpečnejšie. Tofiloski rozohral dopredu, ale tam jeho spoluhráči nezasiahli a odkopávať loptu bude tentokrát Solnička.
     
    46
    Dunajská Streda sa pokúsila dostať do útoku, ale jej nákop Myjavčania zachytili a loptu vytlačili až k Tofiloskimu.
     
    46
    Druhý polčas sa začal bez zmien v zostavách. Úvodný výkop obstarali domáci futbalisti.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Štvrtý rozhodca nenadstavil ani minútu a prvý polčas sa skončil. V jeho úvode sme sledovali medzišestnástkový futbal bez streleckých príležitostí, ale v závere sa hra rozbehla a videli sme niekoľko gólových šancí. Ani jedna z nich však nebola využitá a do šatní sa odchádza za nezmeneného stavu 0:0.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:01.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Z takmer rovnakej pozície to teraz centrom skúsil aj Štepanovský a bol o poznanie úspešnejší. Ten hľadal pri vzdialenejšej žrdi Pačindu, avšak jeho vynikajúco pokryl Beňo a nedovolil mu presne zakončiť.
     
    44
    Dunajská Streda sa dokázala vymaniť spod niekoľkominútového zovretia súpera a presunula sa do útoku. Z pravej strany tam skúšal centrovať Vida, ale jeho lopta bola príliš dlhá a vysoká a nikto ju nedokázal zachytiť.
     
    43
    Myjavčania ostali v útoku a pri autovej čiare získali priamy kop. Postavil sa k nemu Machovec a skúsil to prudkou strelou, ale okolo zaskočených Dunajskostredčanov mieril iba tesne vedľa pravej žrde.
     
    42
    Hostia sa dostali do ďalšej skvelej príležitosti! Z vnútra šestnástky pálil Duga, avšak jeho zakončenie z dobrej pozície bolo vlastne zbytočné, pretože predtým si jeho spoluhráč Marček pomohol rukou.
     
    41
    Spartakovci dostali loptu k šestnástke súpera. Tam sa technicky pokúsil zabojovať Sládek, ale strela z toho nebude.
     
    40
    Dunajskostredčania to skúsili prudkou pruhrávkou na Šabalu, ale lopta bola až príliš rýchla a spomínaný hráč ju ani nestihol dobehnúť. Rozohrávať bude Solnička.
     
    39
    Máme za sebou najrušnejšie minútky doterajšieho priebehu hry. Do gólovej šance sa dostlai domáci aj hosťujúci futbalisti, ale skóre sa stále nezmenilo.
     
    38
    Pačinda zahral rohový kop dlhým centrom, ale ďalšie zakončenie sme nevideli a Sollnička si vydýchol.
     
    37
    Žltú kartu dostáva ešte pred rozohrávkou rohového kopu Ivan Ostojić (Spartak Myjava), ktorý zrejme zbytočne postrčil súpera pred bránkou.
     
    36
    Dunajskostredčania okamžite prešli na opačnú polovicu a takisto sa mohli postarať o úvodný gól tohto zápasu! Šabala to skúsil strelecky, ale Solnička sa po jeho pokuse hodil a prstami ho vytesnil na rohový kop.
     
    35
    Hostia sa napokon dostali až do šestnástky súpera a mohli otvoriť skóre duelu! Duga vbehol do pokutového územia, ale nemal tam dostatok priestoru a cez Kwina zakončil iba do vyskakujúceho Tofiloskiho.
     
    34
    Hosťujúci gólman si loptu podržal, upokojil situáciu a rozohral. Myjava sa pokúsi o útočnú akciu a o zakončenie.
     
    33
    Napokon sme sa nebezpečnej strely predsa len dočkali! Z približne 20 metrov sa do lopty oprel domáci Pačinda a pokúsil sa prekvapiť Solničku, ale ten sa pohotovo hodil na zem a zakončenie zachytil.
     
    32
    K rozohrávke štandardky sa postavil Erik Pačinda a skúsil to centrom naprieč šestnástkou súpera, ale hlavu nikoho zo svojich spoluhráčov tam nenašiel.
     
    31
    Dopredu sa teraz dostali aj domáci futbalisti a vybojovali nebezpečne vyzerajúci priamy kop z pravej strany spoza rohu šestnástky.
     
    30
    Máme za sebou polhodinu hry a musíme konštatovať, že v Senci na vyloženú šancu stále iba čakáme. Hráčom sa stále nedarí výraznejšie pohroziť a všetko nasvedčuje tomu, že do šatní sa odíde za bezgólovej remízy.
     
    29
    Myjavskí futbalisti sa pokúšajp zotrvať na útočnej polovici, ale dlhý Kóňov nákop im gól priniesť nemohol. Scenár sa stále nemení.
     
    28
    Po predchádzajúcom súboji Kukoľa ostal na zemi nezavinene ležať aj Štepanovský, ale našťastie nejde o nič vážne a bude môcť pokračovať v hre.
     
    27
    Toto už vyzaralo oveľa nebezpečnejšie! Kukoľ šprintoval k šestnástke a pokúsil sa spracovať prihrávku, ale proti nemu vynikajúco zasiahol domáci kapitán Michalík a loptu mu odkopol.
     
    26
    Po rohovom kope letel dlhý center až pred domácu bránku, ale nikomu zo sparakovcov sa zakončiť nepodarilo, pretože Tofiloski vybehol a loptu vo výskoku bezproblémovo zachytil.
     
    26
    Hostia to teraz vôbec nemysleli zle! Duga si nabiehal na dobrú prihrávku pri ľavej strane šestnástky, ale oproti nemu sa vyrútil Ljubicić a loptu odvrátil na rohový kop.
     
    25
    Nepresnosti a medzišestnástkový futbal pokračujú aj naďalej. Rozohrávať teraz bude hosťujúci gólman Solnička.
     
    24
    Autové vhadzovanie teraz zahrával aj hosťujúci Machovec. Loptu poslal priamo do šestnástky pred bránku svojho súpera, ale tam sa jeho spoluhráč Solnička dopustil hry rukou a hra sa okamžite musela prerušiť.
     
    23
    Myjava sa ale rozhodne nechce brániť a nepríjemným napádaním to súperovi dáva jasne najavo. Sládek si teraz touto svojou aktivitou dokonca vypýtal aj faul.
     
    23
    Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, stále však bez výrazných a presných zakončení. Na útočnej polovici teraz získala Dunajská Streda ďalší aut, ktorý chodí Štepanovský.
     
    22
    Myjava sa po upokojení hry dostala až na opačnú polovicu trávnika. Tam to hostia skúsili centrom z ľavej strany na Kukoľa, ale ten Dunajskostredčania odvrátili iba do autu.
     
    21
    Dunajskostredčania vysokým napádaním súperovej rozohrávky vypichli hosťom loptu, ale Ostojič pohotovo zareagoval a do hry zapojil gólmana Solničku, ktorý situáciu upokojil.
     
    20
    Máme za sebou úvodných dvadsať minút duelu, ale v Senci zatiaľ stále čakáme na výraznejšiu šancu. Nevideli sme ani jedno presné zakončenie, ale aj napriek tomu sa hrá vo vynikajúcej atmosfére.
     
    19
    Myjava sa konečne dostala do streleckej pozície. Z pravej strany prišiel center do pokutového územia, kde si na prihrávku na jeden dotyk počkal Sládek a bez prípravy vystrelil, ale iba nad brvno Tofiloskiho brány.
     
    18
    Kóňa to okamžite skúsil centrom až do šestnástky pred domáceho gólmana Tofiloskiho. Tam si loptu pýtal Sládek, ale Kwin ho tesne bránil a žiadne zakončenie mu nedovoli.
     
    18
    Hrá sa prevažne v strede trávnika, kde teraz Pačinda poslal k zemi Kóňu. Uvidíme teda štandardku zo strany myjavského Spartaka.
     
    17
    Štepanovský zahrával na útočnej polovici ďalšie autové vhadzovanie, ale lopta jeho spoluhráčom nesadla a Dunajská Streda sa musela stiahnuť do defenzívy, odkiaľ bude opäť rozohrávať.
     
    16
    Lopta lieta z kopačky na kopačku a v útoku sú už opäť aktívnejší domáci futbalisti. Diváci vytrvalo povzbudzujú, ale na zakončenie do priestoru troch žrdí na jednej či druhej strane stále iba čakáme.
     
    15
    Myjavčania po tuhom boji v strede poľa získali loptu a pokúsili sa dostať aj do zakončenia. Sládek sa prebojoval až tesne za šestnástku súpera a chcel prihrávať, ale domáci ho obkľúčili a zabránili mu v tom.
     
    14
    Hosťujúci gólman Solnička rozohral loptu za stredovú čiaru, ale tam sa jeho spoluhráč Kóňa v hlavičkovom súboji dopustil nedovolenému zákroku a vidinu Myjavy na útočnú akciu zmaril.
     
    13
    Domácim sa na útočnú polovicu podarilo dostať popri ľavej postrannej čiare, ale v útoku si nerozumeli a vlastnú pruhrávku poslali za čiaru iba mimo priestoru troch žrdí. Solnička môže pohodlne rozohrávať.
     
    13
    Dunajskostredčania to opäť skúsili kolmicou pomedzi hráčov svojho súpera, ale Myjavčania si dali pozor a loptu zachytili už tesne za stredovou čiarou.
     
    12
    Opäť sme videli dlhý nákop domáceho tímu, ktorý sa teraz pokúšal zachytiť Németh. Jeho snaha bola zjavná, ale rýchlosť nedostatočná a tak prihrávku nestihol.
     
    11
    Dunajskostredčania posielali loptu zo svojej polovice dopredu vysokým nákopom, ale Štepanovský tam v hlavičkovom súboji neuspel. Aj napriek tomu sa však lopta odrazila iba na kopačky domácich a Šabala to skúsil strelecky z ľavej strany, no mieril úplne mimo priestoru troch žrdí.
     
    10
    Myjavčania si ale svoj pobyt s loptou na útočnej polovici pokazili sami, pretože vyprodukovali zbytočný faul pri ofenzívnej činnosti. Aj naďalej tak sledujeme futbal bez výraznejších šancí a možností na zakončenie.
     
    9
    Myjava situáciu vlastnou rozohrávkou upokojila a dostala sa až za deliacu čiaru, kde získala menší faul a bude rozohrávať štandardnú situáciu. Defenzívnu činnosť teraz budú musieť predviesť aj domáci.
     
    8
    Aktívnejší domáci futbalisti sa prvýkrát dostali aj do streleckého zakončenia. Spoza šestnástky Myjavy to ďalekonosnou ranou skúsil Ľupták, ale jeho lopta minula priestor brány a Solnička ani nemusel zasahovať.
     
    7
    Dunajskostredčania po rozohrávke súperovho gólmana získali loptu a pevne ju držia na svojich kopačkách. Hostia sa teraz musia sústrediť na defenzívnu činnosť.
     
    6
    Šabala sa ihneď vyrútil do útoku. Jeho spoluhráči mu dopredu poslali prudkú kolmicu, avšak domácemu zakončovateľovi chýbalo niekoľko ccentrimetrov, aby ju dobehol. Nasledovať tak bude iba odkop Solničku.
     
    5
    Tesne za deliacou čiarou na útočnej polovici domácich ostal na zemi po súboji vo vzduchu ležať Šabala, ale našťastie ani v tomto prípade nejde o nič vážne a háč bude môcť okamžite pokračovať v hre.
     
    4
    Domácim sa teraz prvýkrát podarilo preniknúť až k šestnástke svojho súpera, ale na jej hranicu vybehol brankár Solnička, ktorý ani nečakal na zakončenie a loptu schoval do svojich rukavíc.
     
    3
    Dunajskostredčania loptu takisto nakopli na súperovu polovicu, ale aj tam sme videli iba okamžitý obranný zákrok hostí, ktorí loptu zakopli do autu. Zahrávať ho bude Štepanovský.
     
    2
    Hostia to skúsili okamžitým vysokým nákopom dopredu, ale tam našli iba pozorne rozostavených zadákov Dunajskej Stredy. Na akékoľvek ohrozenie brány v tomto dueli zatiaľ iba čakáme.
     
    2
    Na svojej útočnej polovici tesne za stredovou čiarou spadol po súboji o loptu hosťujúci Kukoľ a Myjava bude môcť rozohrať štandardku.
     
    1
    O úvodný výkop tohto duelu sa postarali hráči Myjavy. Tí sa ihneď pokúsili dostať aj na útočnú polovicu, ale loptu sa im tam vôbec nedarí udržať.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na trávniku a duel sa o malý moment začne. Domáci Dunajskostredčania budú hrať v žlto-mobrej kombinácii, hostia z Myjavy v bielo-čiernych dresoch.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    FC DAC Dunajská Streda: Tofiloski – Ljubicić, Michalík, Kwin Kwin, Pačinda – K. Vida, Černák, Ľupták, Štepanovský – Németh, Šabala.
    Náhradníci: Slávik – Huk, Nagy, Sarr, Živković, Polievka, Kondrlík.

    Spartak Myjava: Solnička – Ostojić, Pavlík, Machovec, Beňo – Kóňa, Kolár, Duga, Marček – Sládek, Kukoľ.
    Náhradníci: Koníček – Černáček, Mehremič, Bílovský, Sabler, Copko, Brigant.

    Rozhodca: Chmura – Vorel, Žákech.
     
    Tieto tímy sa v uplynulom ročníku vo vzájomnom zápase stretli trikrát. Až v dvoch prípadoch sa z triumfu tešila Myjava, ktorá najskôr v 9. kole zvíťazila na súperovej pôde 1:0, a potom v 31. kole doma triumfovala hladko 3:0. Medzitým sa v 20. kole zrodila remíza 1:1.

    Dnešný zápas jednoznačného favorita nepozná. Na základe papierových predpokladov by mohli mať bližšie k triumfu hráči Dunajskej Stredy, na víťazstvo ktorých vypísali stávkové kancelárie kurz 2.2, zatiaľ čo na triumf Myjavy sa kurz pohybuje vo výške 3.7.
     
    Vážení športoví priaznivci, vítame vás pri 3. kole Fortuna ligy aktuálnej sezóny 2016/2017, v rámci ktorého si sily zmerajú FC DAC Dunajská Streda a Spartak Myjava.

    FC DAC Dunajská Streda nemôže byť so svojím tabuľkovým postavením po dvoch zápasoch vôbec spokojná. Vo Fortuna lige jej totiž patrí len jedenásta, a teda predposledná priečka, pričom 12. Prešov za Dunajskou Stredou zaostáva len o skóre. Z dvoch odohraných zápasov dokázal FC DAC získať len jediný bod, Keď remizoval s MŠK Žilinou 2:2. Dunajská Streda má na svojom konte aj jednu prehru, kedy nestačila na Trnavu a podľahla jej 1:2. Skóre žlto-modrých tak činí pomer 3:4.

    Spartak Myjava je na tom o poznanie lepšie a drží sa v prvej polovici fortunaligovej tabuľky. Myjavčania majú na svojom konte jednu výhru a jednu remízu, čo znamená, že v dvoch odohraných zápasoch získali dovedna 4 body. To postačuje na priebežnú 5. priečku tabuľky, ktorú si Myjava drží pred Ružomberkom i Michalovcami, keďže obe spomínané mužstva zaostávajú v ukazovateli skóre. V aktuálnom ročníku si najskôr Myjava poradila s FC ViOn Zlaté Moravce pomerom 2:1, aby napokon v druhom kole uhrala s ŽP Šport Podbrezová bezgólovú remízu. Aj preto činí skóre Spartaka pomer 2:1.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 66. Duga

    Karty:   37. Ostojić (MYJ)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Tofiloski – Ljubicić, Michalík, Kwin Kwin, Pačinda – K. Vida (70. Polievka), Černák (72. Sarr), Ľupták, Štepanovský – Németh, Šabala.
    Náhradníci: Slávik – Huk, Nagy, Sarr, Živković, Polievka, Kondrlík.

    TJ Spartak Myjava: Solnička – Ostojić, Pavlík, Machovec, Beňo – Kóňa, Kolár, Duga (87. Sabler), Marček – Sládek (62. Brigant), Kukoľ (90. Černáček).
    Náhradníci: Koníček – Černáček, Mehremič, Bílovský, Sabler, Copko, Brigant.

    Rozhodčí: Chmura – Vorel, Žákech

    Diváci: 2182
    bahis siteleri