Jihlava – Olomouc 0:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:6 (0:1, 0:1, 0:4)
HC Olomouc
Úterý 02.08.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Dukla Cup
Partner:
     
    S konstatováním, že první přípravný zápas obou týmů zvládla lépe HC Olomouc, která v předehrávce Dukla Cupu porazila domácí Jihlava 6:0, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:48:50)
     
    Třetí třetina byla výsledkově jednoznačná. Lépe do ní vstoupila Jihlava, která měla hned v úvodu slibnou šanci v podání Tomáše Čachotského, ale také on si vylámal zuby na výborném Branislavu Konrádovi, stejně jako jeho spoluhráči. Naopak Olomouc v rozmezí času 48:20 – 57:53 skórovala hned čtyřikrát, když se postupně prosadil Marek Laš, podruhé v zápasu Jan Knotek, dále obránce Jiří Ondrůšek, kterému přihrával jihlavský odchovanec Adam Zeman, jenž gólový účet zápasu nakonec uzavřel.
     
    Konec zápasu.
     
    58:00
    Zápas se dohrává, Olomouc vstoupí do Dukla Cupu velkým vítězstvím, naopak pro Duklu je úvod přípravy proti extraligovému celku hodně nešťastným.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:53 Adam ZEMAN - 0:6
     
    57:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hlavní rozdíl dnešnho zápasu je proměňování šancí. Možná již trošku odevzdaný domácí celek inkasuje pošesté. Po levé straně se do pásma protáhl ADAM ZEMAN, vystřelil po ledě a ze středu levého kruhu se trefil přesně k levé tyčce Svobody.
     
    57:41
    Olmouc hraje v plném počtu.
     
    57:35
    Jihlava pokračuje v útoku a snaží se vstřelit alespoň čestný gól, ale vypadá to, že Branislav Konrád dnes svojí branku zavřel dokonale.
     
    56:15
    Jiří Severa přebruslil obránce a mířil sám na branku. Hráč Olomouce se k němu stačil ještě vrátit a ztížit jihlavskému forvardovi zakončení, což se povedlo a domácí mladík si vylámal zuby na dnes výborném Konrádovi.
     
    55:41
    A právě Jiří Ondrůšek nyní putuje na trestnou lavici, když se dopustil nedovoleného bránění při jihlavském protiútoku.

    Na vyloučení: 7-6.
     
    55:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Početný hostující kotel si přál bůra, který právě přichází. Po rychlé akci a přihrávce bývalého jihlavského hráče Zemana se prosazuje JIŘÍ ONDRŮŠEK a je tak prvním obráncem, který si dnes připisuje gólový zářez. Asistence: Adam Zeman.
     
    54:44
    Lukáš Jícha se dostal mezi kruhy ke kotouči, ovšem ani on čestný úspěch svého týmu nevstřelil, mířil těsně nad branku.
     
    54:26
    Po zakázaném uvolnění hostí se puk stěhuje před branku Konráda, bude se vhazovat po jeho levici.
     
    53:07
    Vypadá to, že první zápas Dukla Cupu se už bude spíše dohrávat. Olomouc bez problémů kontroluje získaný čtyřgólový náskok.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 753 diváků.
    51:33 Jan KNOTEK - 0:4
     
    51:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci získali ve středním pásmu kotouč a založili protiútok dva na dva. Laš přejel modrou, přihrál mezi kruhy pro JANA KNOTKA a ten střelou z první propálil Miroslava Svobodu. Asistence: Marek Laš.
     
    50:52
    Za brankou leží Václav Půža, který zřejmě inkasoval hit od jednoho z protihráčů. Jihlavský mladík, loni nastupující za juniorku, se však nakonec zvedá z ledu a odchází na střídačku po svých.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Knotek (Vyrůbalík), 39. Strapáč (Ostřížek), 49. Laš, 52. Knotek (Laš), 56. Ondrůšek (Zeman), 58. Zeman


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Sáblík) – Stríž, Kajínek, Říha, Bilčík, Dundáček, Grebenyuk, Dobrovolný, Půža – Varga, Štěpánek, Stoklasa – Čachotský, Jícha, Diviš – Síkela, Březina, Anděl – Severa, Pulkrab, Kondratěv. Trenér: Petr Vlk
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Beutl, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrůšek, Škůrek, Klvaňa – Protasenja, Knotek, Laš – Rác, Ostřížek, Strapáč – Fořt, Herman, Holec – Danišovský, Zeman, Matai – Jergl. Trenér: Zdeněk Venera

    Rozhodčí: Hribík, Pilný – Kotlík, Polák

    Diváci: 753
    thejrc.org