Slovensko – Švédsko 3:6 (kon.) | Rusko – Kanada 2:1 (kon.) | Švýcarsko – USA 3:4 (kon.)
Česko – Finsko 5:3 (kon.)
konec
Česko
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
Finsko
Úterý 09.08.2016, 19:00 • Ice Bors aréna, Břeclav • Hlinka Gretzky Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 NEČAS - 5:3
     
    59:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté dvě vteřiny před koncem vystavují razítko na své dnešní vítězství. V souboji o kotouč se na led vrhli MARTIN NEČAS a Linus Nyman. Kotouč dokázal nataženou holí trefit do prázdné brány český kapitán, který tak poslal svůj tým do semifinále! Asistence: Filip Zadina.
    54:51 ANTALAINEN - 4:3
     
    54:51
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro český výběr. Finům se podařilo vstřelit kontaktní branku ve vlastním oslabení! Linus Nyman dostal na levé straně čas i prostor, čehož využil ke střele na Škarka, od něhož se puk odrazil před brankoviště na ALEKSIHO ANTTALAINENA, který tísněn českými hráči dokázal bekhendem dostat puk do brány. Asistence: Linus Nyman.
    41:02 KAUT - 4:2
     
    41:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Minutu po začátku třetí části Češi zvyšují vedení na 4:2! Filip Chytil se z pravé strany natlačil před Luukkonenovu branku, kde ještě viděl volnou hůl MARTINA KAUTA, jenž pohodlně zasunul do finské klece. Asistence: Filip Chytil, Jan Kern.
    GALVAS - 3:2
     
    30:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlá česká akce z vlastního pásma a Češi jsou znovu rázem ve vedení! Machala zatáhl kotouč po levém křídle a vypálil na Luukkonena, který jen vyrazil ramenem před JAKUBA GALVASE, jenž pohotově pověsil kotouč pod víko! Asistence: Ondřej Machala, Jáchym Kondelík.
    29:11 ZADINA - 2:2
     
    29:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesně po pěti minutách hry se českému týmu povedlo srovnat stav. FILIP ZADINA natlačil před obránce a po bekhendové kličce zasunul za záda Luukkonena. Asistence: Jan Kern, Jan Hladoník.
    24:11 MOILANEN - 1:2
     
    24:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové sehráli přesilovkovou kombinaci před českou brankou a SAMI MOILAINEN neměl problém, uklidit kotouč za natahujícího se českého brankáře. Asistence: Aleksie Heponiemi, Aame Talvitie.
    15:03 MOILANEN - 1:1
     
    15:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je bleskurychlá odpověď finských hokejistů. Nyman vyslal zpoza brány přihrávku do mezikruží na SAMIHO MOILANENA, který poslal puk do protipohybu českého gólmana a srovnal stav zápasu. Asistence: Linus Nyman.
    14:30 SAFIN - 1:0
     
    14:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru pět na tři sice národní tým nevyužil, to ale české hokejisty příliš mrzet nemusí, protože se prosadili zanedlouho po jejím skončení. OSTAP SAFIN si vyjel zpoza brány na pravý kruh a odtud propálil finského gólmana. Asistence: Martin Nečas, Martin Kaut.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 15. Safin (Nečas, Kaut), 30. Zadina (Kern, Hladoník), 31. Galvas (Machala, Kondelík), 42. Kaut (Chytil, Kern), 60. Nečas (Zadina) – 16. Moilanen (Nyman), 25. Moilanen (Heponiemi, Talvitie), 55. Antalainen (Nyman)


    Česko: Škarek (Vomáčka) – Kvasnička, Mikyska, Galvas, Šalda, Bednář, Král, Bukač – Svoboda, Nečas (C), Kaut – Kern (A), Hladoník, Zadina – Machala (A), Kondelík, Safin – Chytil, Škvrně, Dvořák – Novák.
    Finsko: Luukkonen (Lehtinen) – Isizugo, Vaakanainen, Teräväinen, Vesterinen, Räsänen, Utunen, Vitasalo, Anttalainen – Nyman, Heponiemi (A), Moilanen – Virtanen, Talvitie (C), Parkkari – Pajuniemi, Koskenkorva (A), Engberg – Kerkkänen, Hartikainen, Seppälä.

    Rozhodčí: Pražák, Pešina – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 1794
    bahis siteleri