Třinec – Bělorusko U18 2:7 (kon.) | Sparta – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Slavia Praha
Úterý 09.08.2016, 17:30Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    57:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střelu od modré čáry tečoval asi metr před brankovištěm ŠTĚPÁN ČECH a Pánkovi puk projel mezi betony! Asistence: Martin Hugo Haš.
     
    48:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Rychlou akci na jeden dotek vyšperkoval Vaniš přihrávkou na JAKUBA KOLIŠE, který z první se štěstím prostřelil brankáře! Asistence: Jiří Vaniš.
     
    43:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaným se daří snížit! Po střele Brože se puk odrazil k VIKTORU MARTÍNKOVI, který do puku praštil vší silou a poslal ho o břevno do sítě!
     
    33:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení. Slávistická obrana úplně zapomněla na ONDŘEJE ŠIŠOLÁKA, který tak mířil sám na Pánka, kterému udělal kličku do forhendu a pod betonem poslal kotouč do sítě!
     
    21:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Lépe do druhé periody vstoupili domácí, Pika totiž od mantinelu našel volného MATYÁŠE MACHA, který z voleje překonal přesouvajícího se Kodada! Asistence: Jevgenij Pika.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 22. Mach (Pika), 34. Šišolák, 58. Čech (Haš) – 44. Martínek, 49. Koliš (Vaniš)


    HC Sparta Praha: Škorpík (41. Mičan) – Horský, Havlín, Kozák, Haš, Hadamczik, Vízner, Tůma, Pelant, Šišolák, Dani, Švarc, Schwamberger, Čech, Mach, Flídr, Glusin, Nacházel, Pika, Simotics, Vorobjev
    HC Slavia Praha: Kodad (32. Pánek) – Holý, Vobořil, Melovič, Zderadička, Macek, Stark, Wünsch, Kučera – Martínek, Grim, Brož – Janča, Marek, Všetečka – Šilhan, Hradil, Hnát – Koliš, Furch, Vaniš
    bahis siteleri