Písek – Klatovy 2:3 (kon.) | Martin – Frýdek-M. 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
IHC Králové Písek
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC Klatovy
Středa 10.08.2016, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:39
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Domácí obrana pozapomněla na DAVIDA MICHELA, kterému přesně adresoval puk před bránu Slavík a první jmenovaný už jen zakončoval do odkryté brány. Asistence: Jakub Slavík.
     
    50:31
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Teď už ale chyby v písecké obraně hosté trestají. Po rychle sehrané akci zamířil z mezikruží k pravé tyči DAVID MICHEL. Asistence: Tomáš Pacanda.
     
    42:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Vlček přihrál na přesně na hůl JOSEFA VLKA, který zamířil do levého horního růžku a vrací Písku vedení. Asistence: Filip Vlček.
     
    33:39
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak to byl fofr. Hosté teď absolutně na nic nečekali a ihned po vhazování vycvičili pěknou souhrou domácí obranu a TOMÁŠ PACANDA namířil puk krásně pod horní tyčku. Asistence: Matyáš Kubík, Jakub Houfek.
     
    25:48
    Písek právě vstřelil branku!
    Vlk vybojoval puk v rohu hřiště a křížnou nahrávkou našel osamoceného JANA SÝBKA před brankou a druhý jmenovaný usměrnil svou ránu přesně pod horní tyčku. Asistence: Josef Vlk.

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 26. Sýbek (Vlk), 43. Vlk (Vlček) – 34. Pacanda (Kubík, Houfek), 51. Michel (Pacanda), 60. D. Michel (Slavík)


    IHC Králové Písek: Pipek (Kadlec) – Jirků, Hanus, Koutenský, Hřebíček, R. Volf, Suda, Červinský, Sýbek, F. Vlček, Vlk, Pašek, Šuhaj, Kundrátek, Suchan, J. Volf, Koupal, Rod, Duchoň
    HC Klatovy: Sochůrek (Štekr) – Jakub Slavík, Leština, Houfek, Kubík,Tulačka, D. Michel, Presheva, Němec, Beneš, L. Vlček, Pacanda, Topinka, Jakubec, F. Michel.

    Rozhodčí: Šperl – Jílek, Horažďovský
    bahis siteleri