Jihlava – Pardubice 5:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 10.08.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava napravuje nevydařený první zápas přípravy a poráží HC Dynamo Pardubice 5:0, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý (19:47:19)
     
    Také ve třetí třetině si domácí celek připsal jeden úspěch, tři minuty před koncem proměnil únik Tomáš Mejzlík a završil tak konečné skóre na 5:0 pro Duklu Jihlava.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Pardubicím prostě není přáno. Z bezprostřední blízkosti před brankou Brože minul kotouč Filip Roubal. Nakonec útočník hostí stačil ještě přihrát na Davida Syrovce, jenž zcela sám u levé tyče Brože nepřekonal.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetího dějství.
     
    57:58
    Oba týmy jsou v plném počtu.
     
    56:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pátý gól Jihlavy je na světě, domácí dávají soupeři bůra. Hosté propadli ve středním pásmu, obránce Srnský poslal pohotovým pasem do brejku TOMÁŠE MEJZLÍKA, jenž zakončil své sólo trefou do pravého horního rohu. Asistence: Vladimír Srnský.
     
    55:58
    Domácí David Váňa a hostující Ondrej Paliesek dostávají vzájemně dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    55:58
    A emoce pracují i nadále. Z levého kruhu tvrdě vystřelil Ondrej Paliesek, který následně viděl, že Brož sice dobře zasáhl, ale na sto procent nemá puk ve své moci. Tak si také trošku zašťoural, což se samozřejmě nelíbilo domácím. Za brankou Dukly vznikla pořádná mela, pustili se do sebe domácí Váňa s Pospíchalem a hostující Paliesek se Syrovcem.
     
    55:43
    Opět se něco dělo před Kloučkovou brankou. Po střele Ondráčka z pravé strany se snažil puk dorážet Ondřej Ling, jenž hodně dlouho šťoural v prostoru kolem hostujícího gólmana, navíc mu přijel na pomoc právě Jiří Ondráček. Rozhodčí poté přerušují hru, emoce trošku pracují.
     
    54:20
    Jihlavští hokejisté přestáli i čtvrté oslabení a hrají v pěti.
     
    54:06
    Teď navíc málem podnikli červenožlutí rychlý kontr, ovšem jejich útočné choutky v oslabení jsou zastaveny, neboť je Josefu Berkovi pískán ofsajd.
     
    53:31
    Pardubičtí sice kombinovali v útočném pásmu, ale nepřesná přihrávka byla vodou na mlýn pro domácí, kteří opět vyhazují.
     
    52:41
    Jeden z domácích obránců padl do střely soupeře od modré a Dukla se tak osvobozuje.
     
    52:20
    Zatímco v první třetině šly na trestnou lavici dva hráči domácích, ve druhé části to byli dva hosté. Nyní se tato statistika opět přelévá proti Dukle, druhé vyloučení ve třetí třetině má na svědomí Václav Rezek za sekání.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    51:51
    Milan Klouček si připsal zákrok proti střele Jiřího Ondráčka z pravého kruhu.
     
    50:33
    Domácí zřejmě o čisté konto pro Jana Brože skutečně stojí. Pospíchal byl na modré v tísni dvou napadajících hráčů, z čehož vyplynul brejk hostí dva na jednoho. Ovšem domácí obránce na obranné modré obětavým a čistým zákrokem vypíchl puk Dominiku Duškovi.
     
    49:42
    Ladislav Pospíchal získal na pravém kruhu odražený kotouč. Věrný svému příjmení, bleskově poslal puk na branku Kloučka, jenž stačil puk vyrazit.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Rezek (Peschout), 21. Kristian (Čermák), 28. Kristian (Pražák), 32. Peschout (Mejzlík), 57. Mejzlík (Srnský)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Váňa, Hrabáň, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Čermák, Heinrich, Kristian – Peschout, Mejzlík, Rezek – Geiger, Ling, Berka – Ondráček, Michálek. Trenér: Viktor Ujčík, Karel Nekvasil
    HC Dynamo Pardubice: Provazník (32. Klouček) – Trejbal, Kučera, Zukal, Mert, Faltys, Rudy – Dušek, Martinec, Voženílek – Kubišta, Petrus, Paliesek – Syrovec, Bureš, Roubal – Štefka. Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Polák – Guth, Kuřítko
    thejrc.org