Jihlava – Pardubice 5:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 10.08.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:39
    Pardubicím prostě není přáno. Z bezprostřední blízkosti před brankou Brože minul kotouč Filip Roubal. Nakonec útočník hostí stačil ještě přihrát na Davida Syrovce, jenž zcela sám u levé tyče Brože nepřekonal.
     
    56:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pátý gól Jihlavy je na světě, domácí dávají soupeři bůra. Hosté propadli ve středním pásmu, obránce Srnský poslal pohotovým pasem do brejku TOMÁŠE MEJZLÍKA, jenž zakončil své sólo trefou do pravého horního rohu. Asistence: Vladimír Srnský.
     
    55:58
    Domácí David Váňa a hostující Ondrej Paliesek dostávají vzájemně dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    52:20
    Zatímco v první třetině šly na trestnou lavici dva hráči domácích, ve druhé části to byli dva hosté. Nyní se tato statistika opět přelévá proti Dukle, druhé vyloučení ve třetí třetině má na svědomí Václav Rezek za sekání.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    46:33
    Vojtěch Pražák je třetím vyloučeným hráčem svého týmu, jde ven za držení hole v prostoru před vlastní klecí.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    38:35
    Další rychlý protiútok Pardubic. Bureš se vydal do útočného pásma po pravé straně a mezi kruhy předložil touš na Davida Syrovce. Ten si počkal, ovšem připravenou střelou Brože nepřekonal.
     
    37:58
    Šanci na první gól hostí měl Ondrej Paliesek, jenž pláchl obraně Jihlavy a také se řítil sám na branku. Atakován nebyl, proto se mohl rozhodnout, jak zakončí. Vybral si střelu mezi betony Brože, kterou gólman Dukly zneškodnil, stejně jako následnou dorážku stejného hráče.
     
    37:03
    Obránce Dukly si najel lehce z pravé strany před branku a pokusil se překvapit Kloučka střelou na jeho lapačku, která máchla správně a schovala puk.
     
    37:03
    Za hákování hráče Dynama Pardubice Lukáše Zukala je nařízeno trestné střílení. Bek hostí nedovoleně zastavil na bránu upalujícího Vladimíra Srnského.
     
    36:27
    Červenožlutí se již radovali ze čtvrtého gólu, ovšem ten nebyl uznán, protože střelu Stanislava Huňáčka tečoval Václav Rezek do sítě vysokou holí.
     
    35:31
    Jihlava bude mít druhou přesilovkovou příležitost po tom, co před vlastní brankou krosčekoval soupeře obránce Vojtěch Faltys.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    35:15
    Václav Rezek, střelec zatím vítězného gólu, se prosmýkl podél pravé strany až před branku. Nechrtil, přihrával na spoluhráče, ovšem Richard Peschout puk těsně netrefil a k volnému Čermákovi na levé straně se kus černé gumy nedostal.
     
    31:11
    Ve stejném čase Pardubice střídají gólmany. Na Adama Provazníka byly tři góly během jedenácti minut až příliš a za stavu 0:4 pro svůj celek přepouští místo Milanu Kloučkovi.
     
    31:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Před malou chvílí to ještě RICHARDU PESCHOUTOVI nevyšlo, nyní se již hokejový a hokejbalový obojživelník trefuje, když tečuje Mejzlíkovu střelu za záda bezmocného Adama Provazníka. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    29:53
    První přesilová hra pro Jihlavu. Dominik Bureš dostává dvě minuty za sekání. Zvýší domácí svůj náskok?

    Na vyloučení: 2-1.
     
    27:48
    Mohlo to být o čtyři branky, neboť pro změnu z levé strany si najel před branku Richard Peschout. Snažil se zamířit pod víko, ale zvedl puk příliš a ten prošel zhruba půl metru nad horní tyči.
     
    27:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již domácí radují. Obránce Pražák vysunul na pravé straně PETERA KRISTIANA, jenž si sjel blíže k brance a pohotovou střelou překvapil Adama Provazníka. Asistence: Vojtěch Pražák.
     
    26:45
    Po chybě v obraně hostí se řítil sám na branku Dynama René Geier. Zkusil před Adamem Provazníkem kličku, avšak ten jej vychytal.
     
    20:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostává do dvougólového vedení, a to hned po 29 vteřinách druhé části. Domácí zavezli kotouč do pásma a po akci Čermáka měl snadnou úlohu PETER KRISTIAN. Slovenský útočník trefil odkrytou klec. Asistence: David Čermák.
     
    18:44
    Hezká akce domácích. Čermák vybojoval puk a poslal jej před branku. Kotouč prošel až k levé tyči, kde se jej snažil dostrkat do opuštěné klece Václav Rezek, ale gólman hostí Provazník se stihl vrátit a puk za spolupráce svých beků zneškodnit.
     
    10:11
    Dvě minuty si odsedí také David Váňa, a to za hru vysokou holí. Druhá přesilovka pro hosty.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    07:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Zatímco Pardubice po zavezení puku do pásma ztratili touš, JIhlava z rychlého útoku vystřelila zásluhou Peschouta a VÁCLAV REZEK prakticky dotlačil puk do svatyně ještě před tím, než byly tři tyče posunuty. Asistence: Richard Peschout.
     
    01:45
    Nahození Martince od modré orazítkovalo pravou tyčku branky Brože, který nemohl přes val těl vůbec nic vidět. Jihlava se poté osvobozuje.
     
    01:14
    Ondřej Ling se ve středu hřiště dopustil možná trošku zbytečného podražení a je prvním vyloučeným hráčem. Přesilová hra pro Pardubice.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    00:16
    Hned z prvního útoku vystřelili Pardubičtí na braku. Pokus Martince vyrazil Brož svojí vyrážečkou do rohu kluziště.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Rezek (Peschout), 21. Kristian (Čermák), 28. Kristian (Pražák), 32. Peschout (Mejzlík), 57. Mejzlík (Srnský)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Váňa, Hrabáň, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Čermák, Heinrich, Kristian – Peschout, Mejzlík, Rezek – Geiger, Ling, Berka – Ondráček, Michálek. Trenér: Viktor Ujčík, Karel Nekvasil
    HC Dynamo Pardubice: Provazník (32. Klouček) – Trejbal, Kučera, Zukal, Mert, Faltys, Rudy – Dušek, Martinec, Voženílek – Kubišta, Petrus, Paliesek – Syrovec, Bureš, Roubal – Štefka. Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Polák – Guth, Kuřítko
    bahis siteleri