Jihlava – Pardubice 5:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 10.08.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava napravuje nevydařený první zápas přípravy a poráží HC Dynamo Pardubice 5:0, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý (19:47:19)
     
    Také ve třetí třetině si domácí celek připsal jeden úspěch, tři minuty před koncem proměnil únik Tomáš Mejzlík a završil tak konečné skóre na 5:0 pro Duklu Jihlava.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Pardubicím prostě není přáno. Z bezprostřední blízkosti před brankou Brože minul kotouč Filip Roubal. Nakonec útočník hostí stačil ještě přihrát na Davida Syrovce, jenž zcela sám u levé tyče Brože nepřekonal.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetího dějství.
     
    57:58
    Oba týmy jsou v plném počtu.
     
    56:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pátý gól Jihlavy je na světě, domácí dávají soupeři bůra. Hosté propadli ve středním pásmu, obránce Srnský poslal pohotovým pasem do brejku TOMÁŠE MEJZLÍKA, jenž zakončil své sólo trefou do pravého horního rohu. Asistence: Vladimír Srnský.
     
    55:58
    Domácí David Váňa a hostující Ondrej Paliesek dostávají vzájemně dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    55:58
    A emoce pracují i nadále. Z levého kruhu tvrdě vystřelil Ondrej Paliesek, který následně viděl, že Brož sice dobře zasáhl, ale na sto procent nemá puk ve své moci. Tak si také trošku zašťoural, což se samozřejmě nelíbilo domácím. Za brankou Dukly vznikla pořádná mela, pustili se do sebe domácí Váňa s Pospíchalem a hostující Paliesek se Syrovcem.
     
    55:43
    Opět se něco dělo před Kloučkovou brankou. Po střele Ondráčka z pravé strany se snažil puk dorážet Ondřej Ling, jenž hodně dlouho šťoural v prostoru kolem hostujícího gólmana, navíc mu přijel na pomoc právě Jiří Ondráček. Rozhodčí poté přerušují hru, emoce trošku pracují.
     
    54:20
    Jihlavští hokejisté přestáli i čtvrté oslabení a hrají v pěti.
     
    54:06
    Teď navíc málem podnikli červenožlutí rychlý kontr, ovšem jejich útočné choutky v oslabení jsou zastaveny, neboť je Josefu Berkovi pískán ofsajd.
     
    53:31
    Pardubičtí sice kombinovali v útočném pásmu, ale nepřesná přihrávka byla vodou na mlýn pro domácí, kteří opět vyhazují.
     
    52:41
    Jeden z domácích obránců padl do střely soupeře od modré a Dukla se tak osvobozuje.
     
    52:20
    Zatímco v první třetině šly na trestnou lavici dva hráči domácích, ve druhé části to byli dva hosté. Nyní se tato statistika opět přelévá proti Dukle, druhé vyloučení ve třetí třetině má na svědomí Václav Rezek za sekání.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    51:51
    Milan Klouček si připsal zákrok proti střele Jiřího Ondráčka z pravého kruhu.
     
    50:33
    Domácí zřejmě o čisté konto pro Jana Brože skutečně stojí. Pospíchal byl na modré v tísni dvou napadajících hráčů, z čehož vyplynul brejk hostí dva na jednoho. Ovšem domácí obránce na obranné modré obětavým a čistým zákrokem vypíchl puk Dominiku Duškovi.
     
    49:42
    Ladislav Pospíchal získal na pravém kruhu odražený kotouč. Věrný svému příjmení, bleskově poslal puk na branku Kloučka, jenž stačil puk vyrazit.
     
    48:33
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    48:17
    Pardubickým hokejistům se nedaří usadit se v pásmu před Brožem, Dukla zatím bez problémů odolává přesilovce hostí.
     
    46:52
    Dvakrát to zkoušel od modré Lukáš Kučera. Nejprve si puk našel připravené Brož, napodruhé nemířil bek hostí přesně.
     
    46:33
    Vojtěch Pražák je třetím vyloučeným hráčem svého týmu, jde ven za držení hole v prostoru před vlastní klecí.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    45:47
    Po pravé straně přešel přes modrou Vladimír Srnský, jenž se šikovně prodral kolem Syrovce, jenž mu chtěl dát hit. Ovšem krátce poté jej zastavil naprosto čistě Samuel Rudy a Dukla za brankou ztrácí puk.
     
    43:25
    Nepřesnosti z obou stran pokračují, na druhou stranu to může být dáno i tím, že Jihlava nemusí spěchat a kamkoliv se tlačit.
     
    42:35
    Ani jeden z týmů nyní nedokáže udržet puk déle na svých hokejkách. Jako příklad uveďme, že útok Dukly skončil na hokejce obránce Kučery a v protiútoku přihrál jeden z hostujících hokejistů přímo tam, kde stál domácí Patrik Hrabáň.
     
    41:10
    Zahájení třetí třetiny se nese ve znamená lehkého náporu Pardubic. Dynamo je aktivnější, ale jako častokrát v dnešním zápase, bez střelecké produktivity.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:00.
     
    Druhá třetina je u konce a Jihlava v ní hned třikrát navýšila své vedení. Po 29 vteřinách druhé části se prosadil Peter Kristian a stejný hráč v sedmadvacáté minutě překvapil po Pražákově přihrávce pohotovou střelou z pravého kruhu Adama Provazníka. Po čtvrtém gólu již šel strážce hostující svatyně ven, Richard Peschout totiž tečoval přesilovkovou střelu Mejzlíka za jeho záda. Navíc se sluší připomenout, že Dukla navíc nevyužila trestné střílení. Ovšem také hosté měli šance, sám na branku ujížděl v závěru třetiny Ondrej Paliesek, leč zatím bezchybného a jistého Brože nepřekonal.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Prostřední dvacetiminutovka se dohrávala ve středním pásmu, ale poté Pardubičtí zahrozili. Jenže střela Jakuba Martince z mezikruží postrádala přesnost.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:35
    Další rychlý protiútok Pardubic. Bureš se vydal do útočného pásma po pravé straně a mezi kruhy předložil touš na Davida Syrovce. Ten si počkal, ovšem připravenou střelou Brože nepřekonal.
     
    37:58
    Šanci na první gól hostí měl Ondrej Paliesek, jenž pláchl obraně Jihlavy a také se řítil sám na branku. Atakován nebyl, proto se mohl rozhodnout, jak zakončí. Vybral si střelu mezi betony Brože, kterou gólman Dukly zneškodnil, stejně jako následnou dorážku stejného hráče.
     
    37:31
    Pardubice hrají v plném počtu.
     
    37:03
    Obránce Dukly si najel lehce z pravé strany před branku a pokusil se překvapit Kloučka střelou na jeho lapačku, která máchla správně a schovala puk.
     
    37:03
    Za hákování hráče Dynama Pardubice Lukáše Zukala je nařízeno trestné střílení. Bek hostí nedovoleně zastavil na bránu upalujícího Vladimíra Srnského.
     
    36:27
    Červenožlutí se již radovali ze čtvrtého gólu, ovšem ten nebyl uznán, protože střelu Stanislava Huňáčka tečoval Václav Rezek do sítě vysokou holí.
     
    35:31
    Jihlava bude mít druhou přesilovkovou příležitost po tom, co před vlastní brankou krosčekoval soupeře obránce Vojtěch Faltys.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    35:15
    Václav Rezek, střelec zatím vítězného gólu, se prosmýkl podél pravé strany až před branku. Nechrtil, přihrával na spoluhráče, ovšem Richard Peschout puk těsně netrefil a k volnému Čermákovi na levé straně se kus černé gumy nedostal.
     
    34:23
    Ta sice zatím nepřichází, ovšem domácí hráči mají stále kotouč na svých holích.
     
    33:54
    Dukla také kombinuje před Kloučkem a připravuje si vhodnou střeleckou pozici.
     
    32:39
    Dynamo se na okamžik usadilo před brankou Brože, jenže žádný hráč z druhé útočné vozby nedokázal vyslat na domácí svatyni kloudnou střelu.
     
    31:11
    Ve stejném čase Pardubice střídají gólmany. Na Adama Provazníka byly tři góly během jedenácti minut až příliš a za stavu 0:4 pro svůj celek přepouští místo Milanu Kloučkovi.
     
    31:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Před malou chvílí to ještě RICHARDU PESCHOUTOVI nevyšlo, nyní se již hokejový a hokejbalový obojživelník trefuje, když tečuje Mejzlíkovu střelu za záda bezmocného Adama Provazníka. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    30:21
    Zatím to tak nevypadá, protože Dukla po neúspěšné kombinaci na modré ztratila puk. Ovšem hra se stěhuje znovu před gólmana Provazníka, je totiž pískán úmyslný ofsajd.
     
    29:53
    První přesilová hra pro Jihlavu. Dominik Bureš dostává dvě minuty za sekání. Zvýší domácí svůj náskok?

    Na vyloučení: 2-1.
     
    27:48
    Mohlo to být o čtyři branky, neboť pro změnu z levé strany si najel před branku Richard Peschout. Snažil se zamířit pod víko, ale zvedl puk příliš a ten prošel zhruba půl metru nad horní tyči.
     
    27:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již domácí radují. Obránce Pražák vysunul na pravé straně PETERA KRISTIANA, jenž si sjel blíže k brance a pohotovou střelou překvapil Adama Provazníka. Asistence: Vojtěch Pražák.
     
    27:00
    Další pokus v podání Dukly, ze stejného místa prošla střela Davida Čermáka těsně vedle pravé tyče.
     
    26:45
    Po chybě v obraně hostí se řítil sám na branku Dynama René Geier. Zkusil před Adamem Provazníkem kličku, avšak ten jej vychytal.
     
    26:14
    René Geier se ubránil v rohu hřiště tvrdému forčekingu Palieska a jihlavští hokejisté zakládají útok.
     
    24:49
    Střelou přesně z pravého kruhu se prezentoval Matěj Štefka, ale Brož byl opět pozorný.
     
    24:13
    Ve středním pásmu se ke kotouči dostal Petrus, který jej nahodil na branku Dukly. Tam jej ale zneškodnili domácí.
     
    23:26
    Akce Dukly naopak nemůže pokračovat pro ofsajd.
     
    23:05
    Pozornost Brože vyzkoušel z levého kruhu Martinec, leč na domácího gólmana si nepřišel.
     
    21:15
    Jihlava hraje oproti prvnímu zápasu proti Hradci – kdy domácí zkoušeli několik hráčů – jako vyměněná.
     
    20:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostává do dvougólového vedení, a to hned po 29 vteřinách druhé části. Domácí zavezli kotouč do pásma a po akci Čermáka měl snadnou úlohu PETER KRISTIAN. Slovenský útočník trefil odkrytou klec. Asistence: David Čermák.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:14.
     
    Úvodní perioda je u konce. Na přípravný zápas vidíme hokej poměrně slušné úrovně se šancemi na obou stranách. Tu jedinou ale využila domácí Dukla, když Václav Rezek ve dvanácté minutě prokázal důraz na brankovišti a dostrkal puk za čáru. Hosté naopak nevyužili ani jednu ze dvou přesilových her.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třeitny.
     
    18:44
    Hezká akce domácích. Čermák vybojoval puk a poslal jej před branku. Kotouč prošel až k levé tyči, kde se jej snažil dostrkat do opuštěné klece Václav Rezek, ale gólman hostí Provazník se stihl vrátit a puk za spolupráce svých beků zneškodnit.
     
    17:46
    Jihlava zavezla puk po levé straně do pásma, ale vystřelit se jí znovu nepodařilo.
     
    15:33
    Hra nyní působí hodně vyrovnaně, ani jeden z týmů se nemá k výraznějšímu útočení.
     
    14:30
    Střela Petruše z pravého kruhu šla hodně vedle pravé tyče Brože. Poté si stejný rháč objel branku, ale nedokázal kotouč zasunout k pravé tyčce.
     
    14:10
    Hosté se nemohou dostat z obranného pásma, nyní se dobrým napadáním prezentoval Tomáš Mejzlík.
     
    13:42
    Jihlavě po ubráněné přesilovce narostla lehce křídla a tlačí se znovu před Provazníka, ovšem ten zatím nemusel vytahovat žádný pořádný zákrok.
     
    12:11
    Také druhou přesilovou hru Dukla bez problémů zvládla a je v plném počtu.
     
    11:54
    Zatím si hosté vypracovali jedinou střelu v podobě Trejbalova pokusu od modré, jinak nedokážou zavézt puk do pásma. Nyní je pískán ofsajd Dynama.
     
    10:11
    Dvě minuty si odsedí také David Váňa, a to za hru vysokou holí. Druhá přesilovka pro hosty.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    08:25
    Hra se po zakázaném uvolnění Dukly stěhuje před Jana Brože.
     
    07:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Zatímco Pardubice po zavezení puku do pásma ztratili touš, JIhlava z rychlého útoku vystřelila zásluhou Peschouta a VÁCLAV REZEK prakticky dotlačil puk do svatyně ještě před tím, než byly tři tyče posunuty. Asistence: Richard Peschout.
     
    07:38
    Akce Dukly je zastavena pro ofsajd.
     
    06:24
    O střelu z pravého kruhu se pokusil David Čermák, gólman však jeho pokus viděl a kryje.
     
    05:47
    Domácí opět operují před brankou Pardubic a snaží se najít prostor ke střele, ale zatím neúspěšně.
     
    05:18
    Hra se zatím přelévá z jedné strany na druhou. Nyní se o střelu pokusila také Dukla v podání Davida Váni, Provazník má puk ve své moci.
     
    03:14
    JIhlava hraje v plném počtu.
     
    02:20
    Trejbalovu střelu od modré má Brož bezpečně ve své moci a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    01:45
    Nahození Martince od modré orazítkovalo pravou tyčku branky Brože, který nemohl přes val těl vůbec nic vidět. Jihlava se poté osvobozuje.
     
    01:14
    Ondřej Ling se ve středu hřiště dopustil možná trošku zbytečného podražení a je prvním vyloučeným hráčem. Přesilová hra pro Pardubice.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    01:05
    Až nyní to vyšlo, střela Patrika Hrabáně od modré nenadělala Provazníkovi příliš problémů, přesto jí raději podržel v lapačce.
     
    00:49
    Jihlava dvakrát zavážela puk do pásma, ale ani jednou se jí vystřelit nepodařilo.
     
    00:16
    Hned z prvního útoku vystřelili Pardubičtí na braku. Pokus Martince vyrazil Brož svojí vyrážečkou do rohu kluziště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Váňa, Hrabáň, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Čermák, Heinrich, Kristian – Peschout, Mejzlík, Rezek – Geiger, Ling, Berka – Ondráček, Michálek. Trenér: Viktor Ujčík, Karel Nekvasil

    HC Dynamo Pardubice: Provazník (Klouček) – Trejbal, Kučera, Zukal, Mert, Faltys, Rudy – Dušek, Martinec, Voženílek – Kubišta, Petrus, Paliesek – Syrovec, Bureš, Roubal – Štefka. Trenér: Richard Král.
     
    Pro oba dva týmy nejde o začátek přípravy, jak domácí tak hosté za sebou již první utkání předzávodního období mají.

    Domácí Dukle se úvodní duel přípravy vůbec nepovedl. Červenožlutí minulý týden proti Hradci nasadili do sestavy povětšinou hráče, kteří byli v Jihlavě na zkoušce a měli se poprat o místo v kádru, ovšem utkání se jim vůbec nevydařilo. Dukla totiž prohrála s Mountfieldem 0:6.

    Pardubice mají za sebou o jeden přípravný zápas více a v obou dvou byly úspěšní. Nejprve si dojeli pro výhru 5:4 do Olomouce a poté vyhráli v Mladé Boleslavi 3:0.
     
    Dobrý den, ještě jedou vítejte u přípravného zápasu na nový ročník DHL extraligy juniorů. Od 17:30 se na hlavní hale Horáckého zimního stadionu střetnou junioři Dukly Jihlava a Dynama Pardubice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Rezek (Peschout), 21. Kristian (Čermák), 28. Kristian (Pražák), 32. Peschout (Mejzlík), 57. Mejzlík (Srnský)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Váňa, Hrabáň, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Čermák, Heinrich, Kristian – Peschout, Mejzlík, Rezek – Geiger, Ling, Berka – Ondráček, Michálek. Trenér: Viktor Ujčík, Karel Nekvasil
    HC Dynamo Pardubice: Provazník (32. Klouček) – Trejbal, Kučera, Zukal, Mert, Faltys, Rudy – Dušek, Martinec, Voženílek – Kubišta, Petrus, Paliesek – Syrovec, Bureš, Roubal – Štefka. Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Polák – Guth, Kuřítko
    bahis siteleri