Linköping – HC Slovan 4:2 (kon.)
konec
Linköpings HC
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 11.08.2016, 18:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • STEEL CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Slovan se ještě pokusí o malý zázrak, Miloš Říhá hraje vabank. Brankáře Pogge je na střídačce.
     
    57:16
    Další skvělá práce brankáře Jakoba Johanssona! Švédský gólman dokázal zastavit jak střelu od modré čáry, tak následné dorážení Viedenského a Nedorosta!
     
    55:49
    To ale v následujících dvou minutách platit nebude. Na trestnou lavici totiž usedá Henrik Törnqvist, který se provinil hákováním. Slovan má šanci ke snížení manka.
     
    49:52
    Linköping právě vstřelil branku!
    Z následné kombinace se však již Linköping raduje! EMIL KRISTENSEN pálil od modré z voleje, kotouč se odrazem od tyče dostal do sítě! Asistence: Ken André Olimb.
     
    48:18
    A Slovan jde do tří! Další nedovolený zákrok předvedl Radek Smoleňák, který tak soupeři daruje minutu a půl dlouhou přesilovku čtyř proti třem.
     
    48:12
    Přesilovka ale záhy končí. V obranné třetině chyboval Ivan Švarný, který následně musel nedovoleně zastavit pronikajícího protihráče. Rozhodčí mu udělili dvě minuty za sekání.
     
    47:51
    Slovan má další šanci na srovnání. Na trestnou lavici totiž usedá střelec prvního gólu zápasu Gustav Forsling.
     
    45:45
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté pokračovali v tlaku a dočkali se snížení! Žiga Jeglič získal za Johanssonovou brankou kotouč, posunul jej na volného MARKA VIEDENSKÉHO, který z první trefil horní roh branky! Asistence: Žiga Jeglič.
     
    44:28
    Linköping právě vstřelil branku!
    Lvům stačilo třicet vteřin hry v početní výhodě na to, aby se opět dostali do dvoubrankového vedení! Střelu Gustava Forslinga od modré před brankářem šikovně tečoval ANDREW GORDON, Pogge byl zcela bez šance! Asistence: Gustav Forsling, Gareth Roe.
     
    43:29
    Přesilovka Slovanu je u konce. Žiga Jeglič hrál svou holí příliš vysoko, od sudích obdržel dvě minuty. Hrajeme ve čtyřech na obou stranách.
     
    42:31
    První střela a hned z toho mohlo být srovnání! Cheechoo měl před sebou zcela odkrytou klec, neskutečný zákrok vyrážečkou ale předvedl Jakob Johansson!
     
    41:55
    A přesilovka je dvojnásobná! Při útočném forčekingu si nedovoleně počínal Henrik Törnqvist. Slovan má k dispozici minutu a 40 vteřin přesilovky pěti proti třem!
     
    41:35
    Slovanisté si svou aktivitou vybojovali početní výhodu. Brankář Jakob Johansson při snaze zachytit kotouč zasáhl do obličeje Jegliče, gólman švédského celku proto obdrží dvě minuty. Ty odpyká Niklas Persson.
     
    39:57
    V samotném závěru třetiny mohli domácí opět odskočit do dvoubrankového vedení! Před Poggem stál Brok Little zcela osamocen, po kličce na levou stranu ale nedokázal zasunout kotouč za záda brankáře Slovanu!
     
    35:03
    Za obranu bratislavského Slovanu se tentokráte chtěl dostat Brok Little! Ten čekal na dlouhý pas z obranné třetiny, při přechodu do útočné třetiny si však nepohlídal modrou čáru a puk přebíral v ofsajdové pozici!
     
    34:21
    Chvilkové nepozornosti v defenzivě Slovanu se snažil využít Jakob Lilja! Útočník švédského celku si nabruslil do těsné blízkosti Poggeho branky, střelou ze zápěstí ale trefil jen rameno bratislavského brankáře!
     
    32:28
    Jeff Taffe se rozjel poměrně rychle, střelou švihem mířil do horního rohu Johanssonovy branky, útočník Slovanu ale přestřelil!
     
    32:28
    Uvidíme trestné střílení! Cheechoo vyslal do sóla rozjetého Jeffa Taffeho, který byl nedovoleně zastaven při zakončení!
     
    30:55
    Marek Viedenský odvedl ve středním pásmu výbornou práci, když proti čtveřici protihráčů tak dlouho držel kotouč, až jej musel Emil Kristensen faulovat. Šedesát vteřin hry čtyř proti čtyřem.
     
    29:55
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Nedorost – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:45
    Ta končí prudkou ránou z hole Žigy Jegliče, slovinský forward ale pouze orazítkoval břevno Johanssonovy branky!
     
    26:19
    Linköping mohl okamžitě odpovědět, gólman Pogge ale svůj tým podržel. Chvíli po šanci domácích se však Slovan dostává do další početní výhody, když sudí viděli faul Emila Sylvegårda. Dvě minuty, vražení na hrazení.
     
    25:31
    Slovan právě vstřelil branku!
    A z protiakce se naopak raduje slovenský celek! Žiga Jeglič zavezl kotouč do útočné třetiny, tam jej namazal najetému VÁCLAVU NEDOROSTOVI, který tváří v tvář brankáři Johanssonovi zachoval klidnou hlavu a po kličce zasunul kotouč mezi brankářovy betony! Asistence: Žiga Jeglič.
     
    19:40
    Neskutečné, co teď hráči Slovanu neproměnili! Radek Smoleňák netrefil kotouč před prázdnou bránou, následná střela Jeffa Taffeho letěla nad branku!
     
    18:12
    Ale hned vzápětí zase jde do čtyř. Nedovoleně si v souboji počínal Gustav Forsling.
     
    15:39
    Svou první přesilovku si zahraje také Slovan. Na trestnou lavici putuje Mathis Olimb, který se provinil hákováním.
     
    12:58
    Linköping právě vstřelil branku!
    LHC jde do dvoubrankového vedení! Chvíli po konci oslabení Slovan přeci jen inkasuje, když si nepohlídal KENA ANDREHO OLIMBA, který identickým způsobem překonal brankáře Poggeho! Asistence: Niklas Persson.
     
    10:24
    První přesilovka zápasu, na trestnou lavici usedá Jeff Taffe. Linköping si ji dokázal vybojovat pomocí své aktivity, kterou se prezentuje v posledních minutách střetnutí.
     
    08:00
    Tomáš Kubalík nedokázal dotáhnout do zdárného konce přečíslení dvou proti jednomu, pas Jegliče totiž letěl příliš blízko brankáře Johanssona.
     
    03:38
    Linköping právě vstřelil branku!
    LHC jde do vedení! Little zpoza brány našel nehlídaného Niklase Bergforse, který z první otevírá skóre duelu! Asistence: Brok Little.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Bergfors (Little), 13. Olimb K. A. (Persson), 45. Gordon (Forsling, Roe), 50. Kristensen (Olimb K. A.) – 26. Nedorost (Jeglič), 46. Viedenský (Jeglič)


    Linköpings HC: Johansson (Högberg) – Lundgren, Forsling, Karlsson, Hausson, Kristensen, Näkyvä, Larsson – Roe, Karlsson (A), Gordon (A), Törnqvist, Lilja, Sylvegård, Gallo, Persson (C), Fogström, K. A. Olimn, Little, M. Olimb, Bergfors. Trenér: Dan Tangnes.
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Kundrátek, Starosta (A), Švarný (A), Plastino, Luža, Němeček, Bačík, Vopelka – Smoleňák (C), Taffe, Cheechoo – Kubalík, Jeglič, Nedorost – Lušňák, Chipchura, Viedenský – Petráš, Zigo, Šiška. Trenér: Miloš Říha.

    Rozhodčí: Trombik, Mrvka – Tošenovjan, Gebauer

    Diváci: 511
    bahis siteleri