Vsetín – Trenčín 4:3 (kon.) | Jihlava B – Soligorsk 14:0 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava B
14:0 (5:0, 4:0, 5:0)
HC Šachťor Soligorsk
Čtvrtek 11.08.2016, 13:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    54:07
    Vít Hroch operoval před brankou Drazkova, který neměl kotouč zcela ve své moci. To se samozřejmě nelíbilo hostím, kteří jdou hned ve dvou na trestnou lavici. Tresty a jména doplníme.

    Na vyloučení: 8-6.
     
    51:06
    Po střele Ilji Margalika se do sebe pustil právě běloruský hráč a Marian Havel, proto jdou oba dva ven na dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 8-4.
     
    49:28
    Jakub Jančí krosčekoval soupeře a také on si půjde na sto dvacet vteřin odpočinout.

    Na vyloučení: 7-3.
     
    45:56
    A ta bude na 80 vteřin dvojnásobná, protože k Mikešovi usedá na trestnou lavici za faul kolenem v útočném pásmu hostí Marian Havel.

    Na vyloučení: 6-3.
     
    45:17
    Hosté si po hákování Kevina Mikeše zahrají pátou přesilovou hru dnešního mače.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    36:20
    Přesilovka hostí končí, Pavel Sasenkov se při útoku provinil podražením a bude se tak hrát chvilku čtyři na čtyři.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    34:45
    Ve středním pásmu poblíž trestných lavic zůstal ležet hostující hráč Vladimir Karpovic a Michal Poledna je oním hráčem, který fauloval. Dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    28:43
    Do samostatného uniku se na druhé straně dostal Čocitrian. Na Krejčího však nevyzrál, ale vybojoval faul, protože jej v levém rohu za brankou dohrál Dominik Sapík – faul loktem.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    23:18
    A znovu Jakub Krajíček, jenž si to namířil přímo přes modrou. Tam mu vystavil tělo Ilja Margalik, ovšem domácí forvard i tak získal kotouč, ačkoliv byl pořádně rozhozen. Pro Ilju Margalika to jsou dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    19:33
    Na závěr prvního dějství tu ještě máme jedno vyloučení, a to první na straně Soligorsku. Za sekání jde ven Cigran Čocitrian.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    15:36
    Domácí se budou podruhé ve druhé třetině bránit po tom, co je Petr Pokorný potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    08:55
    První přesilovou hru si vyzkouší Soligorsk po tom, co se Jakub Krajíček před vlastní klecí provinil nedovoleným bráněním.

    Na vyloučení: 1-0.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Krajíček (Mikeš), 8. Jančí (Mihulka, Mikeš), 12. Hroch (Havel), 14. Mihulka (Dýcková), 18. Krajíček (Mihulka), 25. Jančí, 25. Mihulka (Krajíček), 30. Augusta (Krišta, Havel), 37. Mihulka (Křišta), 49. Havel (Buzek), 55. Jančí (Augusta), 55. Pokorný (Kochrda), 57. Schwarz (Kochrda, Pokorný), 59. Sapík (Rampír, Havel)


    HC Dukla Jihlava B: Krejčí (30. Hrubý) – Sapík, Poledna, Křišta, Buzek, Mikeš, Jančí – Mihulka, Dýcková, Krajíček – Kochrda, Havel, Schwarz – Rampír, Pokorný, Hroch. Trenéři: Karel Nekvasil
    HC Šachťor Soligorsk: Drazkov (Stepanjan) – Karpovic, Kurbatsky, Margalik, Janovic, Gurbavic, Karatcena – Gavrik, Mickievic, Vecer – Tukmacov, Čocitrian, Kotovic – Matulevsky, Sasenkov, Mikula – Pločotňuk, Ermakovic. Trenér: Vjačeslav Knyš

    Rozhodčí: Kotlík – G. Havelka, Mareček
    bahis siteleri