Příbram – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
FK Příbram
0:3 (0:2)
FC Viktoria Plzeň
Pátek 12.08.2016, 18:00 • Na Litavce • ePojisteni.cz liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jakub Hromada, přichází Tomáš Kučera.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Faouzi Bourenane.
     
    81
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michal Ďuriš, přichází Michael Krmenčík.
    80. Rajtoral našel Ďuriše, ten ale hattrick nezkomplikoval.
     
    80
    Do další velké šance se dostal Michal Ďuriš, kterého pěkným centrem našel František Rajtoral. Slovenský útočník byl osamocený na malém vápně, ale jeho pokus mířil pouze vysoko nad branku.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Josef Divíšek (1.FK Příbram), jenž musel takticky zastavit rozběhnutého Tomáše Hořavu. Pokud by domácí hráč nezasáhl, hrozilo by přečíslení Plzně.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Jan Kovařík (FC Viktoria Plzeň), který ve středu hřiště dohrál skluzem zezadu Jana Rezka. Ovšem hostujícímu hráči se rozhodnutí sudího nelíbí.
     
    77
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Marek Bakoš, přichází František Rajtoral.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Lester Peltier, přichází Patrik Brandner.
    73. Červená karta po 2. žluté
     
    73
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Jan Kopic (FC Viktoria Plzeň). To byla vyložená klukovina hostujícího záložníka, který zezadu podtrhl soupeře v souboji u postranní čáry.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Jakub Hromada (FC Viktoria Plzeň), který doslova zboural soupeře a je právem prvním postrestaným ve druhém poločase.
    54. Kozáčik se zaskvěl proti Rezkovi.
     
    54
    Příbram vybojovala standardní situaci, kterou velmi dobře zahrál Jan Rezek. Domácí kapitán mířil chytře k zadní tyči, ale Matúš Kozáčik se blýskl výborným zákrokem.
     
    53
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Michal Pecháček.
    49. Jan KOVAŘÍK - 0:3
     
    49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pěkná akce ze strany Plzně, která končí brankou do prázdné branky! Michal Ďuriš hledal na malém vápně Marka Bakoše. Ten míč do branky nedokázal umístit, ale za ním čekal JAN KOVAŘÍK, který již měl velmi lehkou úlohu a zvyšuje vedení svého celku.
    43. Hejda po Kopicově rohu hlavičkoval vedle.
     
    43
    Po rohovém kopu si Plzeň vypracovala další loženku! Na centrovaný míč Jana Kopice si naskočil Lukáš Hejda, jehož hlavička jen těsně minula branku. Hostující stoper si po neproměněné šanci od plic ulevil.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Jan Rezek (1.FK Příbram), jenž ve vzdušném souboji trefil soupeře. DOmácímu kapitánovi se rozhodnutí moc nezdá, ale nic s ním už neudělá.
    40. Ďuriš v samostatném úniku na Hrušku nevyzrál.
     
    40
    Balon do běhu dostal Michal Ďuriš, který se musel vypořádat s atakem soupeře. Ovšem střela slovenského útočníka rozvlnila pouze boční síť. Pokud by Ďuriš přihrál na zadní tyč, tak Jan Kovařík střílel do prázdné brány.
    37. Michal ĎURIŠ - 0:2
     
    37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    K rohovému praporku se postavil Jan Kopic, jehož centr našel MICHALA ĎURIŠE. Slovenský útočník předskočil na přední tyči Tomáše Pilíka a snažil se spíše prodloužit míč, který přesně zapadl k zadní tyči.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Jan Kopic (FC Viktoria Plzeň), který dohrál mimo hru Petra Trappa. Musíme přiznat, že loket plzeňského hráče soupeře trefil ač nechtěně.
    25. Marek BAKOŠ - 0:1
     
    25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria se zaslouženě dostává do vedení! K pokutovému kopu se postavil MAREK BAKOŠ, jenž se vůbec nepodíval na Aleše Hrušku a byl rozhodnutý, kam míč poletí. Zakončení slovenského střelce mířilo do středu branky, s čímž domácí gólman nepočítal.
     
    24
    Žlutou kartu dostává Aleš Hruška (1.FK Příbram), který fauloval Romana Hubníka a proto nemohla být branka uznána!
     
    22
    K standardní situaci se postavil Marek Bakoš, jehož tvrdou ránu vyrazil Aleš Hruška. K míči se dostal Roman Hubník, jenž elegantně přihrál na Lukáše Hejdu. Ten sice balon dostal do branky, ale ve vzduchu se objevil praporek pomezního sudího!
     
    21
    Žlutou kartu dostává Matěj Chaluš (1.FK Příbram), který se postavil do cesty Michala Ďuriše. Uvidíme tedy další nebezpečnou situaci.
     
    11
    Zakončení Marka Bakoše bylo sražené nad branku Příbrami, a tak budeme svědky prvního rohového kopu. Na centr od praporku si naskočil Roman Hubník, který mířil z malého vápna k zadní tyči, ale branku netrefil!
    7. Matějů trefil jen břevno.
     
    7
    Viktoria hraje zatím uvolněně a k vidění byla tvrdá rána z kopačky Aleše Matějů, která zamířila jen do břevna! Aleš Hruška sice proti soupeři vybíhal, ale zakročit nedokázal, a tak si mohl jen oddechnout.
    3. Matějů udělal obrovskou chybu, kterou ale Majtán nepotrestal!
     
    3
    Tomáš Majtán měl na noze obrovskou šanci, když zaklopýtal poslední hráč Plzně, kterým byl Aleš Matějů. Ovšem domácí útočník nedokázal slibné šance využít a míč míří jen nad branku Matúše Kozáčika.

    Michal Luxa


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 25. Bakoš (pen.), 37. Ďuriš (Kopic), 49. Kovařík (Bakoš)

    Karty:   21. Chaluš (PRI), 24. Hruška (PRI), 41. Rezek (PRI), 79. Divíšek (PRI) – 35. Kopic (PLZ), 62. Hromada (PLZ), 78. Kovařík (PLZ)   73. Kopic (PLZ)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:3.
    FK Příbram: Hruška – Divíšek, Tregler, Ferrara, Chaluš – Trapp, Krameš, Peltier (75. Brandner), Pilík (53. Pecháček), Rezek (C) (84. Bourenane) – Majtán.
    Náhradníci: Boháč – Brandner, Bourenane, Kvida, Laňka, Jakub Moravec, Pecháček.

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Matějů, Hubník (C), Hejda, Limberský – Hromada (86. Kučera) – Kopic, Hořava, Kovařík – Bakoš (77. Rajtoral), Ďuriš (81. Krmenčík).
    Náhradníci: Bolek – Baránek, Kolář, Krmenčík, Kučera, Rajtoral, Řezník.

    Rozhodčí: Hrubeš – Pospíšil, Hrabovský
    bahis siteleri