Třinec – Vítkovice 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 13.08.2016, 18:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • STEEL CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Prodloužení končí velmi rychle, trojice Irgl – Adamský – Roth dostala hosty pod velký tlak, který končí rozhodující trefou! Roth nejprve trefil tyč, kotouč se ale poté dostal ke ZBYŇKU IRGLOVI, který střelou do levého horního rohu přisoudil Ocelářům druhý bod! Asistence: Martin Adamský, Vladimír Roth.
     
    57:52
    Cory Kane dostal pas za hostující defenzívu, střelou ze zápěstí ale trefil jen Dolejšovu vyrážečku!
     
    53:53
    A Třinečtí budou hrát přesilovku. Na trestnou lavici usedá Vojtěch Adamík, který nedovoleně zastavil Rákose.
     
    51:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme opět vyrovnáno! Vladimír Roth zblokoval přízemní střelu Marka Baila, kotouč se odrazil přímo k volnému MICHAELU VANDASOVI, který střelou do horních pater branky potřetí propálil Hamerlíka! Asistence: Marek Bail.
     
    48:27
    Adamský zvolil střelu pod Dolejšovu vyrážečku, hostující gólman si tuto mezírku dokázal pohlídat! Oceláři tak stále vedou o jednu branku.
     
    48:27
    Další velká šance pro domácí! Martin Adamský byl v úniku podražen Vojtěchem Tomim, Adamský má k dispozici trestné střílení!
     
    47:56
    Obrovská šance Ocelářů! Daniel Rákos vybojoval kotouč a jel s Erikem Hrňou v přečíslení! Rákos zatáhl kotouč mezi kruhy a vybídl Hrňu ke střelbě! Dolejš předvedl famózní zákrok!
     
    47:37
    Ostravané mají šanci na srovnání stavu, na trestnou lavici totiž za nedovolené bránění usedá David Nosek.
     
    47:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři následně pokračovali v tlaku a skórují potřetí v dnešním utkání! VLADIMÍR ROTH dostal nabito od svého parťáka Tomáše Linharta a od levého hrazení propálil přesunujícího se Dolejše! Asistence: Tomáš Linhart, Cory Kane.
     
    44:36
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Steel (Vandas – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Kreps – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    32:18
    Vítkovická přesilovka bude dvojnásobná! K Irglovi na trestnou přisedl Daniel Rákos, který zasáhl jednoho z protihráčů holí do obličeje.
     
    31:33
    Početní výhodu si zahrají také Ostravané. Na trestnou lavici usedá Zbyněk Irgl, který se provinil hákováním.
     
    30:59
    Velké zmatky v třinecké defenzívě! Toho mohl využít Vojtěch Tomi, z mezikruží ale trefil jen vnější oblouk branky!
     
    29:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Bleskurychlá akce Vítkovic končí v Hamerlíkově síti, hosté opět srovnávají! Vojtěch Tomi vybojoval kotouč v rohu třineckého pásma a poslal jej na modrou, kde stál jeho jmenovec Adamík. VOJTĚCH TOMI se stihl před střelou přesunout do brankoviště, kde zřejmě lehce tečoval Adamíkovo nahození! Asistence: Vojtěch Adamík..
     
    26:27
    Tři minuty před polovinou zápasu uvidíme první přesilovku. O jednoho muže navíc budou mít Oceláři, kterým výhodu vybojoval pronikající Rákos. Toho podrazil Daniel Dolejš. Trest odpyká Jakub Illéš..
     
    25:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Byť byli v úvodních minutách aktivnější hostující hráči, jsou to Oceláři, kteří jdou podruhé do vedení! Překvapivou akci Coryho Kana k dokonalosti dovedl MARTIN ADAMSKÝ, který před Dolejšem tečoval nabídku amerického útočníka! Asistence: Cory Kane, Milan Doudera.
     
    13:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané srovnávají krok! Milan Doudera na útočné modré zlomil hůl, sám pak bez svého náčiní musel bránit přečíslení tří protihráčů! Už už se zdálo, že to hosté překombinovali, když se k volnému kotouči dostal ERIK NĚMEC a zasunul jej za ležícího Hamerlíka. Asistence: Vojtěch Tomi, Jakub Illéš.
     
    05:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané otevírají skóre zápasu a jdou do vedení! Michal Kovařčík zatáhl kotouč do útočné třetiny, z kruhu pro vhazování namazal DAVIDOVI NOSKOVI, který se z tím nijak nepáral a napálil jej do horního rohu Dolejšovy branky! Asistence: Michal Kovařčík, Vladimír Dravecký.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Nosek (Kovařčík M., Dravecký), 26. Adamský (Kane, Doudera M.), 48. Roth (Linhart, Kane), 66. Irgl (Adamský, Roth) – 14. Němec (Tomi, Illéš), 30. Tomi (Adamík), 52. Vandas (Bail)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Roth (A), M. Doudera, Hrabal, Jank (A), Nosek, Kozák, Galvas – Adamský, Kane, Irgl – Š. Ružička, Kreps, Petružálek (C) – Dravecký, M. Kovařčík, Chmielewski – Rákok, Marosz, Hrňa. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Bartošák) – Urbanec, Sedlák, Krenželok, Klok, Kovář (A), Bail, Rudl, Adamík – D. Květoň (A), Vandas, Kolouch (C) – Němec, Illéš, Tomi – Seidler, Slováček, Gřeš – Kafka, Jáchym, Zdráhal. Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Baluška, Kubičík – Konvička, Tvrdoň
    bahis siteleri