Myjava – Prešov 1:0 (kon.) | Žilina – Trenčín 4:0 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
1:0 (1:0)
FC Tatran Prešov
sk Neděle 28.08.2016, 19:00Niké liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Hostia mali šancu vyrovnať. Po peknej kombinácií sa dostal k strele Martin Dupkala, no jeho pokus ľavačkou mieril len do stredu brány, kde bol Matúš Hruška.
     
    83
    Posilnenie defenzívy v podaní domáceho tímu. V zápase končí útočník Roman Sabler a do obrany prichádza Frederik Bílovský.
     
    79
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Dávid Keresteš, prichádza Hector Tubonemi.
     
    73
    Tomáš Kóňa bol nepríjemne atakovaný, a tak vidíme ďalšiu žltú kartu. Tentokrát je potrestaným hráčom Martin Dupkala.
     
    71
    Na ihrisku splanuli vášne a po zákroku na Tomáša Marčeka je potrestaný žltou kartou kapitán Prešova Patrik Jacko. Rovnako obišiel ale domáci hráč, ktorý následne sotil do svojho súpera.
     
    68
    Striedanie aj v domácom tíme. Na posledných dvadsať minút prichádza na ihrisko Ľuboš Kolár, ktorý vymenil dnes dobre hrajúceho Petra Sládeka.
     
    66
    Hostia opäť striedajú. Jediný tohtosezónny strelec Prešova Dávid Leško v dnešnom dueli končí a nahradzuje ho ofenzívny hráč Martin Dupkala.
     
    64
    Jakub Rolinc napokon dostal za svoj zákrok žltú kartu. Petr Pavlík dokonca musí byť aj ošetrovaný, no vyzerá to tak, že to rozbehá.
     
    60
    Po hodine hry vidíme druhú žltú kartu zápasu. Prienik Tomáša Briganta zastavil nedovolene Erik Streňo, a tak musí byť potrestaný.
     
    50
    Po aktivite Tomáša Briganta zahrávali domáci rohový kop. Ten zahral Vladimír Kukoľ, pekne našiel Petra Sládeka, ktorého pokus Jozef Talian musel vyraziť.
     
    46
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Lukáš Kubus, prichádza Peter Katona.
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Tomáš Marček.
     
    45
    Ashiru Musefiu Olansunjanmi sa opäť dostáva do nebezpečnej brejkovej situácie. Tento raz ho fauloval Peter Sládek a podobne ako Vladimír Kukoľ dostáva kartu.
     
    34
    Ashiru Musefiu Olansunjanmi unikal domácej obrane. Za cenu faulu ho zastavil Vladimír Kukoľ a hlavný arbiter mu ukazuje prvú žltú kartu zápasu.
     
    29
    Prešovčania teraz reklamovali ruku domáceho obrancu, no hlavný rozhodca pokutový kop nepíska. Opakovaný záber mu ale nedáva za pravdu, jednoznačne sa mala pískať penalta!
     
    26
    Myjava dala gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia. Rohový kop z pravej strany výborne zahral Roman Sabler a tretí gól v sezóne zaznamenal hlavičkou kapitán TOMÁŠ KÓŇA – 1:0.
     
    18
    Myjavčania sa už tešili z gólu, no ten platiť nebude. Peter Sládek síce krásne vysunul Denisa Dugu, no ten bol v tesnom ofsajde.
     
    15
    Prvá šanca Myjavy! Po centri Tomáša Briganta netrafil loptu Peter Sládek, no do zakončenia sa dostal Vladimír Kukoľ. Jeho pokus ale zblokoval Ján Dzurík na rohový kop.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 26. Kóňa (Sabler)

    Karty:   34. Kukoľ (MYJ), 45. Sládek (MYJ), 71. Marček (MYJ) – 60. Streňo (PRE), 64. Rolinc (PRE), 71. Jacko (PRE), 73. Dupkala (PRE)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 4:1.
    TJ Spartak Myjava: Hruška – Beňo, Brigant, Sládek (68. Kolár), Pavlík – Ostojić, Kóňa (C) – Duga (46. Marček), Kukoľ, Mehremič – Sabler (83. Bílovský).
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Bílovský, Copko, Kolár, Holiš, Marček.

    FC Tatran Prešov: Talian – Bujňák, Jacko (C), Leško (66. Dupkala), Rolinc – Dzurík, Olansunjanmi – Keresteš (79. Tubonemi), Streňo, Kubus (46. Katona) – Bartek.
    Náhradníci: Penksa – Kačala, Katona, Petko, Dupkala, Tubonemi, Micherda.

    Rozhodčí: Roland Weiss – Peter Bednár a Martin Borsányi
    bahis siteleri