Jekatěrinburg – Ufa 4:3 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Toljatti 5:1 (kon.) | Viťaz – Omsk 2:3 (kon.) | Záhřeb – Spartak Moskva 0:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Avangard Omsk
Pátek 02.09.2016, 18:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Gól v přesilovce. MAXIM AFINOGENOV dává kontaktní branku. Domácí fanoušci se radují, jejich tým se dostává do hry. Bez asistence.
    57:35 Ilja MICHEJEV - 1:3
     
    57:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Nyní už domácí maskovaný muž nestačil na střelu soupeře. IIYA MICHEJEV dává po Paršinově přihrávce krásnou branku. Hostující celek tak rozhoduje definitivně o své výhře. Asistence: Denis Paršin.
    39:53 Alexej KOPEJKIN - 1:2
     
    39:53
    Viťaz právě vstřelil branku!
    ALEXEJ KOPEINIK dává v závěru druhé třetiny gól, který znamená, že se domácí dostávají do hry. Krásnou střelou v přesilové hře se prosazuje tento hráč.
    37:21 Anton BURDASOV - 0:2
     
    37:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    V přesilové hře sice gól nevstřelili, ale v následném tlaku ano. Anton Fiščenko přihrál Valentinu Pjanovovi, který našel ANTONA BURDASOVA, který zvyšuje náskok hostů.
    04:35 Alexandr PĚREŽOGIN - 0:1
     
    04:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostící celek sice přesilovou hru nevyužil, ale i tak se dostává do vedení. Valentin Pjanov našel svým pasem dobře postaveného ALEXANDRA PĚREŽOGINA, který uklidil kotouč do sítě. Asistence: Anton Burdasov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 40. Kopejkin, 60. Afinogenov – 5. Pěrežogin (Burdasov), 38. Burdasov (Pjanov, Fiščenko), 58. I. Michejev (Paršin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Säteri) – Katičev, Jeřábek, Golovkov, A. Semjonov, Berďukov, Gimajev, Voronkov – Horák, Afinogenov, Makejev – Kempe, Kopejkin, M. Aaltonen – Cyganov, Soloduchin, A. Nikulin – Vyglazov, Al. Stěpanov, Drugov – Rubcov.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv, Martynov, Gustafsson, Ahnelöv, Kutějkin, Kulik, Děrvuk, Minejev – Pjanov, Pěrežogin, Burdasov – Paršin, Zubov, I. Michejev – Lemťugov, Kučerjavenko, Pestuško – Machanovskij, A. Gluchov, Fiščenko.

    Diváci: 4 500
    bahis siteleri