Trenčín – Olomouc 0:4 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:1 (po pr.) | Havířov – Žilina 2:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 6:0 (kon.) | Most – Füchse 2:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 2:3 (kon.)
Kobra – Tábor 4:3 (1:0 po s.n.) | Kopřivnice – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Žďár n/S – Vel. Meziříčí 7:2 (kon.)
Klatovy – Weiden 7:1 (kon.) | Martin – Miskolc 1:3 (kon.) | Sokolov – Weiden 0:0 (zruš.)
po prodl.
Mountfield HK
2:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 2:1)
Rytíři Kladno
Pátek 02.09.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:48
    Mountfield však chtěl ve své přesilovce zřejmě pokračovat, a tak hrál v pěti proti čtyřem. Rozhodčím netrvalo dlouho, než to zjistili. Trest za příliš mnoho hráčů odpyká Richard Jarůšek (HKM).
     
    58:33
    Prodloužení nás čeká tak jako tak, ale pořád je ještě možné, že Hradec rozhodne. Proč? Po sekání Davida Tůmy (KLA) si zahraje zřejmě poslední přesilovku.
     
    54:47
    Patrik Machač (KLA) švihnul vysokou hokejkou do obličeje Reného Piegla a popovídá si s trestoměřiči.
     
    51:54
    A pozor – Kladno jde hrát 1:30 přesilovky pět na tři! Stanislav Dietz (HKM) je vyloučen za zdržování hry – vyhození puku mimo hřiště. Obrovská šance pro hosty!
     
    51:24
    A pro změnu je tu přesilová hra pro hosty. Karel Plášil (HKM) byl v souboji jeden na jednoho příliš důrazný a rozhodčí ho vylučují za podražení.
     
    48:07
    Kukumberg byl při tom znovu faulován, ale tentokrát to na trestné střílení nebylo. Petr Ulrych (KLA) pyká za hákování, Hradec jde na svou první přesilovku večera.
     
    21:03
    Mountfield pak byl nedůsledný při střídání a zahraje si druhé oslabení. Trest za příliš mnoho hráčů odsedí Lukáš Nedvídek (HKM).
     
    11:24
    Kladno je zatím usilovnějším týmem a nyní si vybojovalo první přesilovku, když se hnalo ve třech dopředu. Ryan Potulny (HKM) se přivítal s hradeckým dresem podražením.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 64. Šimánek (Jarůšek), 64. Štajnoch (Červený) – 64. Tůma (Růžička)


    Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Barák, Plášil, Štajnoch, Dietz, Čáp, Piegl – Bednář "C", Nedvídek, Červený – Jarůšek, Potulny, Šimánek – Beránek, Kukumberg, Dej – Bulík, Knotek, Miškář. Trenér: Václav Sýkora.
    Rytíři Kladno: Hanuljak (Cikánek) – Růžička, Kehar, Ulrych, Hořava, Ptáček "C", Matula – Ton, Havlůj, Tenkrát – Tůma, Zikmund, Pekr – Jánský, Přikryl, Strnad – Kružík, Machač, Cetkovský. Trenér: Pavel Patera.

    Rozhodčí: Úlehla, Veselý – Blümel, Lučan.
    bahis siteleri