TK před startem nového ročníku CHANCE futsal ligy (kon.) | Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.)
Tisková konference PSG Zlín (kon.) | Tisková konference Mountfieldu HK (kon.)
Tisková konference Jaroslava Šilhavého (kon.) | Tisková konference k festivalu Sporťáček (kon.)
Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | TK ke startu nového ročníku Tipsport extraligy (kon.)
konec
Tisková konference HC VERVA Litvínov

Úterý 06.09.2016, 11:30Tiskové konference
     
    1201
    Následují individuální rozhovory jednotlivých médii s hráči a trenéry. Z oficiální tiskové konference je to pro dnešek vše. (12:01:43)
     
    1159
    Ing. Durčák na závěr akcentoval předsezónní přátelské utkání s Polskem, které je předzvěstí budoucí snahy sponzora o organizaci přípravného turnaje s mezinárodní účastí před sezonou.
     
    1156
    Další aktivitou je Konto našeho srdce. Hráči přispějí 200,- Kč za každý gól a 100,- Kč za každou asistenci. Očekávaný výnos od hráčů je 60.000 Kč, přičemž klub přispěje stejnou částku a Unipetrol z pozice sponzora přidá rovněž jednu část. Finance budou rozděleny na léčbu diabetu, podporu sledge hokejistů a psí útulek v Litvínově.
     
    1155
    Gepard Vervák mění svou formu. Nebude již krvelačnou šelmou, ale bude především pro děti přívětivější a roztomilejší postavou. Nový vervák bude prezentován před sezonou.
     
    1154
    Jan Klobouček prezentuje marketingové aktivity pro tuto sezonu.
     
    1153
    Palčivý problém nastal v brance, kde Litvínov hodlal stavět na dvojici Janus, Petrásek, avšak druhý jmenovaný dlouhodobě onemocněl. Novou akvizicí je tak Tomáš Halász z Košic a Jaroslav Hübl z Bolzana. Oba budou o své angažmá bojovat, zatím mají smlouvu na jeden měsíc.
     
    1151
    Generální manažer klubu zopakoval cíl, kterým je účast v play off. K tomu by měla pomoci také posila v obraně ze zahraničí. Daniel Sörvik byl v hledáčku ještě před loňskou baráží, ale dohoda se urodila až v letní pauze.
     
    1148
    Ing. Kysela především poděkoval za přízeň společnosti Unipetrol a analyzoval hlavní příčinu loňského selhání ve slabé výkonnosti při skórování. Tuto situaci by měl vylepšit skvěle bruslící Jakub Černý a nadějný reprezentační útočník Richard Nejezchleb, který se po neúspěchu v Americe chtěl vrátit do Čech a Litvinovu se podařilo jej získat. Posilou podle něj bude jistě i uzdravený Viktor Hübl.
     
    1147
    Ing. Durčák vcelku vtipně glosoval novou sezonu mottem "Co tě nezabije, to tě posílí". Samozřejmě s ohledem na dramatický průběh loňské sezony.
     
    1146
    Jiří Šlégr představil hlavní cíle pro tuto sezonu. Cílem je stabilizace kádru a účast v play off.
     
    1145
    Tiskové konference se účastní Jiří Šlégr, Martin Durčák, Robert Kysela, Radim Rulík, Michal Trávníček, Viktor Hübl.
     
    11:44
    Tisková konference byla avizována na 11:30 avšak začneme až za malou chvilku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

    Ondřej Moutvička

    bahis siteleri