TK před startem nového ročníku CHANCE futsal ligy (kon.) | Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.)
Tisková konference PSG Zlín (kon.) | Tisková konference Mountfieldu HK (kon.)
Tisková konference Jaroslava Šilhavého (kon.) | Tisková konference k festivalu Sporťáček (kon.)
Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | TK ke startu nového ročníku Tipsport extraligy (kon.)
konec
Tisková konference ke startu nového ročníku Tipsport extraligy

Úterý 06.09.2016, 15:00Tiskové konference
     
    Díky za pozornost a mějte se fajn. (15:56:43)
     
    Oficiální část tiskové konference je nyní u konce.
     
    Deník Sport zase vydává v pátečním vydání rozšířený magazín, připravuje další pokračování souboje fanoušků ve Fantasy extralize a nabídne rovněž sestřihy klíčových momentů.
     
    Své aktivity má však také pivovar Radegast. Ten bude pokračovat ve své klasické statistice Radegast Index, nejvíce těchto ocenění zatím získal Jan Výtisk. Projekt hořká volba se týká fanoušků. Cílem je propojit příběhy hokejistů a fanoušků ve všech regioneh, kde se hraje hokejová extraliga.
     
    Pavel Mencl (generální ředitel Generali): My jsme se po jednání stali novým partnerem extraligy. Hokej v ČR je fenoménem. Vyměnili jsme Českou pojišťovny za Generali, naším cílem je proto potvrdit znalost. Připravili jsme si i různé aktivity. Jednou z nich je bezpečnost fanoušk, kdy se budou vracet ze stadionů. To probíhá v rámci aktivity Vidíme se? Rozdáme 100 000 reflexních pásek fanoušků, aby jejich návrat byl bezpečnější. Připravili jsme si také spotřebitelskou soutěž, kdy výherce pojede s národním týmem na sérii zápasů v Euro Hockey Tour.
     
    Mobilní pobočky budou na stadioně Sparty, v Liberci, v Brně, Vítkovicích či Pardubicích.
     
    Všechny zápasy pak poběží i na internetové televizi TV Tipsport. Máme také Tipsport aplikaci s nabídkou klasických sázek i live sázek s možností sledovat na chytrých telefonech přenosy TV Tipsport. Aplikaci podporují operační systémy Android a iOS.
     
    Sochor: Chceme však naším fanouškům nabídnout i kurzy na největší favority soutěže. Nejmenší kurzy mají Liberec a Kometa Brno, nejvyšší pak Karlovy Vary. Bookmakeři a sázkaři však nejvíce věří Kometě Brno, jejíž kurz je 4,75, Liberce 5,25, Sparty 5,5 a Třinec má kurz 6.
     
    Václav Sochor (Tipsport): Chceme, aby Tipsport extraliga byla i nadále tak populární a zajímavá jako v letech minulých.
     
    Tipsport extraliga se projevuje i na sociálních sítích Facebook, Instagram či Twitter.
     
    Hokejka je komunitou fanoušků českého hokeje, hráčů a rodičů maých hráčů pod záštitou hokej.cz a ČSLH. Hokejka TV je samostatnou sekcí na hokej.cz, zahrnovat bude všechny streamy zápasů ELH. Bude zahrnovat i vybrané streamy z WSM ligy, případně mládežnických soutěží.
     
    Hokej.cz připravuje se společností eSports.cz rozšířené portfolio statistik o nová analytická data a vizualizace.
     
    Pokračovat bude také anketa Zlatá helma Sencor, tato anketa bude probíhat již poosmnácté.
     
    Prodejní cena této publikace bude 199 korun, pro členy hokejky pouze 149 korun.
     
    V rekordech se dá nalézt celkem 119 rekordů týmových, 179 hráčských a brankářských a 32 výkonů týkajících se rozhodčích, trenérů či diváků.
     
    Zamazal: Jednou provždy chceme sjednotit metodiku, co je rekord a co není rekord. Nevěděli jsme často, komu rekordy přičítat a tak dále.

     
    Společně s Ondřejem Zamazalem se nám povedlo vydat publikaci Kniha rekordů extraligy ledního hokeje. Hlavním akcentem rekordů je období od začátku extraligy od sezony 93/94.
     
    Oslavy výročí by měly proběhnout ve 5. a 36. kole (3. a 6. ledna), aktuálně probíhají o těchto datech diskuze s jednotlivými kluby.

    Radek Barkman

    bahis siteleri