Vítkovice – Krefeld 5:3 (kon.) | Pardubice – Wolfsburg 6:1 (kon.) | Salzburg – HV71 2:5 (kon.)
Lugano – Mannheim 4:3 (po pr.) | Skellefteå – Vienna Capitals 2:5 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
2:5 (0:2, 0:2, 2:1)
spusu Vienna Capitals
Středa 07.09.2016, 20:00 • Kraft Arena, Skellefteå (SWE) • Hokejová Liga mistrů • Skupina N
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mužem zápasu byl vyhlášen Kelsey Tessier z Vienny Capitals, který k vítězství svého týmu pomohl třemi kanadskými body, když vstřelil 2 góly a jeden připravil. (22:34:59)
    Vienna zvládla náročný zápas a před posledními dvěma zápasy proti Kuopiu má na druhém místě skupiny N náskok 5 bodů.

     
    Skellefteå se dlouho střelecky trápila a po gólech Andrese Nodla, Rafaela Rottera, Kelseyho Tessiera a Rileyho Holzapfela vstupovala do třetí třetiny za stavu 0:4. Domácí vedli na střeli 35:20 a v poslední části zápasu se nakonec dočkali zasloužené trefy, respektive tref dvou, o které se postarali Jesper Olofsson a clonící Jimmie Ericsson. Skellefteå stáhla manko na rozdíl dvou branek a tři minuty před koncem to zkusila bez brankáře, kontaktní branku se ji ovšem vstřelit nepodařilo a do prázdné brány naopak pečetil vítězství Vienny svým druhým gólem v zápase Kelsey Tessier. Konečný výsledek. Skellefteå AIK 2 UPC Vienna Capitals 5.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát jedna minuta a jedno je jisté, lepší tým dnes prohraje!
     
    57:27
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    KELSEY TESSIER zamířil do odkryté brány a pečetí vítězství Capitals v dnešním zápase, ve kterém hosté byli střelecky výrazně horší, ovšem produktivnější. Bez asistence.
     
    56:51
    Brankář Lindvall vystartoval na střídačku a Skellefteå to zkouší tři minuty před koncem za dvoubrankového manka ve hře bez brankáře!
     
    56:42
    Hlavní trenér Skelleftey Stefan Klockare si vyžádal oddechový čas.
     
    56:25
    Skellefteå má obrovskou střeleckou převahu, přesto nadále prohrává. V závěru zápasu už je to ovšem pouze o dvě branky. Střely na bránu: Skellefteå 55 Vienna 23.
    53:17 Jimmie ERICSSON - 2:4
     
    53:17
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Sebastian Aho tvrdě vypálil od modré čáry a těsně před bránou tečoval puk mimo Lamoureuxův dosah JIMMIE ERICSSON. Skellefteå snižuje na rozdíl dvou branek a ještě má dostatek času na to, aby zápas minimálně zdramatizovala. Asistence: Sebastian Aho, Joakim Lindström.
     
    53:03
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Julian Grosslercher – 2 min., krosček).
     
    52:31
    Ihned po vhazování domácí hráči tvrdě vypálili od modré čáry, jenže následná střela zamířila vedle pravé tyče a rozezvučela pouze mantinel za bránou Vienny.
     
    52:29
    Jimmie Ericsson byl v útočném pásmu na pravém křídle příliš rychle a útočnou snahu jeho celku zastavilo postavení mimo hru. Následuje powerbreak.
     
    52:06
    Dnešní zápas pomalu spěje ke svému konci a hra je nyní hodně kouskovaná. Hráči z Vídně vyhodili puk podél mantinelu na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Lamoureuxovou bránou.
     
    51:32
    Linus Lindström se snažil dostat k dorážce, ovšem marně. Lamoureux rychle našel puk a po jeho sevření přerušil hru.
     
    51:02
    Top Scorer na domácí straně Andrew Calof vypálil na pravém křídle tvrdě od modré čáry, jenže jeho pokus zamířil pouze doprostřed brány a Lamoureux si připsal další úspěšný zákrok.
     
    50:26
    Lindvall si pohlídal prostor u své pravé tyče a nahození Vienny ukryl v lapačce. Brankář Skelleftey se vzápětí snažil rychle rozehrát, ale rozhodčí hru přerušili.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 47. Olofsson (Burström), 54. Ericsson (Aho, Lindström) – 1. Nodl, 8. Rotter (Tessier, Holzapfel), 23. Tessier, 32. Holzapfel (Bowman), 58. Tessier


    Skellefteå AIK: Lindvall (Stålberg) – Aho, Burström, Djuse, M. Pettersson, H. Danielsson, Berglund, Soderlund, A. Danielsson – Ericsson (C), Hetta, J. Lindström (A) – Calof, Lindholm (A), A. Pettersson – Olofsson, Petterström, E. Pettersson – Ohlsson, Wingerli, L. Lindström.
    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – Fraser, Bowman, Lakos, Brocklehurst, McKiernan, Cuma, Bauer, Hackl – Tessier, Holzapfel, Rotter (A) – Vause, Pollastrone, Nodl (A) – Fischer, Ferland (C), Maxa – Nissner, Grosslercher, Bolterle.

    Rozhodčí: Artur Kulev (RUS), Linus Ohlund (SWE). Čároví: Johannes Käck (SWE), Jan Sandström (SWE)
    bahis siteleri