Vítkovice – Krefeld 5:3 (kon.) | Pardubice – Wolfsburg 6:1 (kon.) | Salzburg – HV71 2:5 (kon.)
Lugano – Mannheim 4:3 (po pr.) | Skellefteå – Vienna Capitals 2:5 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
2:5 (0:2, 0:2, 2:1)
spusu Vienna Capitals
Středa 07.09.2016, 20:00 • Kraft Arena, Skellefteå (SWE) • Hokejová Liga mistrů • Skupina N
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:27
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    KELSEY TESSIER zamířil do odkryté brány a pečetí vítězství Capitals v dnešním zápase, ve kterém hosté byli střelecky výrazně horší, ovšem produktivnější. Bez asistence.
    53:17 Jimmie ERICSSON - 2:4
     
    53:17
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Sebastian Aho tvrdě vypálil od modré čáry a těsně před bránou tečoval puk mimo Lamoureuxův dosah JIMMIE ERICSSON. Skellefteå snižuje na rozdíl dvou branek a ještě má dostatek času na to, aby zápas minimálně zdramatizovala. Asistence: Sebastian Aho, Joakim Lindström.
    46:01 Jesper OLOFSSON - 1:4
     
    46:01
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Konečně, konečně! Niclas Burström na modré čáře zachytil vyhození hostujícího týmu a poté přihrál do středu útočného pásma JESPEROVI OLOFSSONOVI, který bez přípravy tvrdě vypálil a jeho střela s příklepem prošla mezi betony přesouvajícího se Lamoureuxe do sítě. Domácí hokejisté se konečně prosazují a v přesilové hře snižují na 1:4. Asistence: Niclas Burström.
    31:27 Riley HOLZAPFEL - 0:4
     
    31:27
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Colin Bowman nádhernou diagonální přihrávkou našel na pravém křídle RILEYHO HOLZAPFELA, který si puk dokázal zpracovat za zády a poté střelou téměř z nulového úhlu zamířil do sítě. Lindvall se marně snažil přesunout a Vienna po využití přesilové hry vede 4:0. Asistence: Colin Bowman.
    22:16 Kelsey TESSIER - 0:3
     
    22:16
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    KELSEY TESSIER střílí nevídaný gól v oslabení, když v obranném pásmu nádherně vystihl přihrávku jednoho z hráčů Skelleftey a poté se řítil do samostatného úniku, který zakončil diagonální střelou do levého horního rohu brány. Parádní akce a gól v oslabení, po kterém Vienna vede ve Švédsku již 3:0. Bez asistence.
    07:21 Rafael ROTTER - 0:2
     
    07:21
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    RAFAEL ROTTER parádně tečoval nahození Kelseyho Tessiera a Vienna Capitals se ujímá ve Švédsku dvoubrankového vedení! Kelsey Tessier v pravém kruhu pro vhazování nevymýšlel nic složitého a rychle puk nahodil po ledě na vzdálenější tyč, kde do trajektorie kotouče skvěle vložil hůl Rafael Rotter a bekhendem ho usměrnil k levé tyči. Asistence: Kelsey Tessier a Riley Holzapfel.
    0:54 Andres NODL - 0:1
     
    0:54
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Lamoureux se blýskl skvělým zákrokem a na opačné straně ledové plochy vzápětí udeřil po rychlém protiútoku ANDRES NODL, který skóroval po 54 sekundách a Vienna vede 1:0! Andres Nodl na modré čáře vybojoval puk a poté se řítil do samostatného úniku, který v levém kruhu pro vhazování zakončil tvrdou střelou s příklepem a vymetl bližší levý horní roh brány. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 47. Olofsson (Burström), 54. Ericsson (Aho, Lindström) – 1. Nodl, 8. Rotter (Tessier, Holzapfel), 23. Tessier, 32. Holzapfel (Bowman), 58. Tessier


    Skellefteå AIK: Lindvall (Stålberg) – Aho, Burström, Djuse, M. Pettersson, H. Danielsson, Berglund, Soderlund, A. Danielsson – Ericsson (C), Hetta, J. Lindström (A) – Calof, Lindholm (A), A. Pettersson – Olofsson, Petterström, E. Pettersson – Ohlsson, Wingerli, L. Lindström.
    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – Fraser, Bowman, Lakos, Brocklehurst, McKiernan, Cuma, Bauer, Hackl – Tessier, Holzapfel, Rotter (A) – Vause, Pollastrone, Nodl (A) – Fischer, Ferland (C), Maxa – Nissner, Grosslercher, Bolterle.

    Rozhodčí: Artur Kulev (RUS), Linus Ohlund (SWE). Čároví: Johannes Käck (SWE), Jan Sandström (SWE)
    bahis siteleri